Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 9 of 22 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 ... LastLast
Results 161 to 180 of 437

Thread: ConsoleGames.ro - Gears of War 2 Championship

1. #161 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by Bokolino View Post
    Scroom/ Bokolino VS Teodor15/ dragos 15
    Pai si care-i scorul, cine-a castigat ?

2. #162 SP
    Member Bokolino's Avatar
    scuze....vroiam sa pastrez suspansul

3. #163 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    oricum a fost o treaba foarte naspa.era 11 la 9 pentru ei,atunci a iesit scroom,a reintrat in alta in echipa.au jucat ei impreuna versus noi,noi am facut primii 15 la 14 iar ulterior am fost omorati iar ei au terminat cu scorul mai mare...

4. #164 SP
    Junior Member darklordofhelll's Avatar
    da...adika asa puteam sa iesim si noi oricand ...sa ne dea spawn in juru lor si sai atacam..

5. #165 SP
    Junior Member scroom's Avatar
    pai doar nu am facut intentionat...sunteti culmea
    shi in plus...faza cu respawn in jurul vostru...asta se putea face shi dak eram in aceeasi echipa...

vreti sa mai jucam shi a 3 a oara???

6. #166 SP
    Member Bokolino's Avatar
    din moment ce am vb si ati fost de acord sa repetam meciul nu inteleg dc mai vb acuma. stiati k exista riscul sa pierdeti dar ati zis k mai bine repetam.
    si dak tot vreti sa vb despre primul meci.... scroom a iesti si a intrat dupa 2 runde. dupa care a stat si ma impusca p mn...nu am vazut sa se apropie de voi....
    a jucat decat ultima runda si at va omorat p amandoi...chiar dak voi aveati 15 noi eu cu scroom aveam impreuna 17...doar toata aceasta discutie nu are rost din moment ce ati fost de acord sa repetam meciul.

7. #167 SP
    Mai, ce se intampla aici. Am inteles ca ati fost de comun acord sa se rejoace meciul. De ce exista discutii ?!?

LE: De acum incolo, daca iese un jucator, din orice fel de motiv (electrica, net, etc), acesta nu mai are dreptul de a reintra in meci, continua cel ramas singur si rezultatul ramane final.

8. #168 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Quote Originally Posted by abymixxx View Post
    Alfamonk\Florynd vs ABYMIX\Padawan92 -> 16 - 0
    GOOD JOB!

Eu si Junnkie am pierdut, no surprise here... Cred ca suntem principalii candidati la trofeul lingura de lemn! Sunt curios care e premiul pentru trofeul asta!

9. #169 SP
    Junior Member abymixxx's Avatar
    multumesc mult Dj Mo ... good game Florynd

10. #170 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Eh lasa man distractia e mare! Am pierdut, ma asteptam. Am jucat pana acum cu baietii, a fost fun!

11. #171 SP
    Eu am avut musafiri, n-am mai putut sa intru, din pacate!
    Lasa man, ca-i prindem pe Mo si pe Grey, ca am inteles ca nu se prea stiu, si facem puncte cu ei...

LE: OMG, nu-mi vine sa cred ce am putut sa spun!

12. #172 SP
    Ati pierdut, ati pierdut ... dar scorul ni-l comunicati si noua ?

13. #173 SP
    Member momi's Avatar
    Quote Originally Posted by DonAdryan View Post
    GOOD JOB!

Eu si Junnkie am pierdut, no surprise here... Cred ca suntem principalii candidati la trofeul lingura de lemn! Sunt curios care e premiul pentru trofeul asta!
    nu te impacienta ca suntem si noi pe acolo , o sa fie mare bataie pe lingura aia , apropo nu se gindeste nimeni la un premiu pentru cea mai slaba echipa.lol

sa postam si scorul ca sa nu se supere organizatorii si sa ne taie din premiu......lol

momitze/hallo 40 - don adryan/ sphion
    17 - 5

s ar putea sa fie singura noastra victorie asa ca .....m am grabit sa postez eu scorul

14. #174 SP
    Iata si rezultatele etapei a doua, meciurile etapei a treia precum si clasamentul general:

LE: Uitasem sa precizez cine hosteaza fiecare meci in parte, iata:

Meciul 1: RonanN1
    Meciul 2: I condoe I
    Meciul 3: Catzel3
    Meciul 4: scroom
    Meciul 5: Alfamonk
    Attached Images Attached Images gow2_champ_etapa_ii_rezultate.jpg gow2_champ_etapa_iii.jpg gow2_champ_clasament_general.jpg

15. #175 SP
    Quote Originally Posted by momi View Post
    s-ar putea sa fie singura noastra victorie asa ca .....m am grabit sa postez eu scorul
    Posteaza man, rpd...

Din cate vad din clasament Junnkie, data viitoare e sansa noastra sa facem 1 punct, contra lui MonkY si Florynd (a.k.a. The SharpShooters)... O sa fie strans, parca vad...

16. #176 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    DonAdryan tin sa spun ca pregatesc o revenire in forta. Aseara cat am jucat 3 ore jumate mi-am demonstrat ca POT! Trebuie doar sa iau meciu in serios si sa fiu atent la ce se intampla pe acolo.
    Asa cum ai spus si tu, unii sunt buni intr-adevar insa mai sunt si unii care sunt asa..mai slabuti, ca noi!

So, lookin' forward fo' the next match!

17. #177 SP
    Quote Originally Posted by Junnkie View Post
    DonAdryan tin sa spun ca pregatesc o revenire in forta. Aseara cat am jucat 3 ore jumate mi-am deomonstrat ca POT! Trebuie doar sa iau meciu in serios si sa fiu atent la ce se intampla pe acolo.
    Asa cum ai spus si tu, unii sunt buni intr-adevar insa mai sunt si unii care sunt asa..mai slabuti, ca noi!

So, lookin' forward fo' the next match!
    Yep, same here! Am inceput si eu sa mai misc cat de cat, insa practice makes perfect! Astia joaca de 2-3 ani jocul asta, noi de nici o luna! Io zik ca pana se termina concursul, o sa ne jucam destul de bine. Pacat ca o sa picam cu cei mai buni la final...

18. #178 SP
    Member SpitFire's Avatar
    I'm out. Nu mai explic si de ce, imi cer scuze fata de Dj Mo si de GreyhounD pentru eventualele dificultati in aranjarea etapelor.

19. #179 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Daca stiai ca o sa iti iei bataie si ca o sa iesi dupa 2 etape de ce te-ai mai inscris?

Uite la DonAdryan/Junnkie cum stau si chiar daca iau bataie fac haz de necaz; ar trebui sa iasa acum doar pentru asta? A accentuat Mo ce scrie cu rosu in primul post de nu stiu cate ori inainte de a incepe concursul.

20. #180 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Mersi pentru Bad Rep si pentru injurii ca deh, suntem in Romania. Eu am jucat cu Mafia dupa ce ati pierdut si mi-a explicat cum faceai totul de capul tau desi el incerca o strategie cat de cat, dar nah. Mult noroc in continuare.

PS: se scrie "Nu mai".

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 22 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 ... LastLast