oricum a fost o treaba foarte naspa.era 11 la 9 pentru ei,atunci a iesit scroom,a reintrat in alta in echipa.au jucat ei impreuna versus noi,noi am facut primii 15 la 14 iar ulterior am fost omorati iar ei au terminat cu scorul mai mare...
da...adika asa puteam sa iesim si noi oricand ...sa ne dea spawn in juru lor si sai atacam..
pai doar nu am facut intentionat...sunteti culmea
shi in plus...faza cu respawn in jurul vostru...asta se putea face shi dak eram in aceeasi echipa...
vreti sa mai jucam shi a 3 a oara???
din moment ce am vb si ati fost de acord sa repetam meciul nu inteleg dc mai vb acuma. stiati k exista riscul sa pierdeti dar ati zis k mai bine repetam.
si dak tot vreti sa vb despre primul meci.... scroom a iesti si a intrat dupa 2 runde. dupa care a stat si ma impusca p mn...nu am vazut sa se apropie de voi....
a jucat decat ultima runda si at va omorat p amandoi...chiar dak voi aveati 15 noi eu cu scroom aveam impreuna 17...doar toata aceasta discutie nu are rost din moment ce ati fost de acord sa repetam meciul.
Mai, ce se intampla aici. Am inteles ca ati fost de comun acord sa se rejoace meciul. De ce exista discutii ?!?
LE: De acum incolo, daca iese un jucator, din orice fel de motiv (electrica, net, etc), acesta nu mai are dreptul de a reintra in meci, continua cel ramas singur si rezultatul ramane final.
Eh lasa man distractia e mare!Am pierdut, ma asteptam. Am jucat pana acum cu baietii, a fost fun!
Eu am avut musafiri, n-am mai putut sa intru, din pacate!![]()
Lasa man, ca-i prindem pe Mo si pe Grey, ca am inteles ca nu se prea stiu, si facem puncte cu ei...
LE: OMG, nu-mi vine sa cred ce am putut sa spun!![]()
nu te impacienta ca suntem si noi pe acolo , o sa fie mare bataie pe lingura aia , apropo nu se gindeste nimeni la un premiu pentru cea mai slaba echipa.lol
sa postam si scorul ca sa nu se supere organizatorii si sa ne taie din premiu......lol
momitze/hallo 40 - don adryan/ sphion
17 - 5
s ar putea sa fie singura noastra victorie asa ca .....m am grabit sa postez eu scorul![]()
Iata si rezultatele etapei a doua, meciurile etapei a treia precum si clasamentul general:
LE: Uitasem sa precizez cine hosteaza fiecare meci in parte, iata:
Meciul 1: RonanN1
Meciul 2: I condoe I
Meciul 3: Catzel3
Meciul 4: scroom
Meciul 5: Alfamonk
DonAdryan tin sa spun ca pregatesc o revenire in forta. Aseara cat am jucat 3 ore jumate mi-am demonstrat ca POT!Trebuie doar sa iau meciu in serios si sa fiu atent la ce se intampla pe acolo.
Asa cum ai spus si tu, unii sunt buni intr-adevar insa mai sunt si unii care sunt asa..mai slabuti, ca noi!
So, lookin' forward fo' the next match!![]()
I'm out. Nu mai explic si de ce, imi cer scuze fata de Dj Mo si de GreyhounD pentru eventualele dificultati in aranjarea etapelor.
Daca stiai ca o sa iti iei bataie si ca o sa iesi dupa 2 etape de ce te-ai mai inscris?
Uite la DonAdryan/Junnkie cum stau si chiar daca iau bataie fac haz de necaz; ar trebui sa iasa acum doar pentru asta? A accentuat Mo ce scrie cu rosu in primul post de nu stiu cate ori inainte de a incepe concursul.
Mersi pentru Bad Rep si pentru injurii ca deh, suntem in Romania. Eu am jucat cu Mafia dupa ce ati pierdut si mi-a explicat cum faceai totul de capul tau desi el incerca o strategie cat de cat, dar nah. Mult noroc in continuare.
PS: se scrie "Nu mai".
Bookmarks