Salut! Am reinoit subscriptia de premium cu inca 1 an! Sper sa tinem proiectul asta in viata!
Cheers guys!
L.
Salut! Am reinoit subscriptia de premium cu inca 1 an! Sper sa tinem proiectul asta in viata!
Cheers guys!
L.
Un an de Premium si pentru mine. Am vazul bara pentru Goal-ul din acest an si mi-am dat seama ca e cazul sa contribui si eu cu ceva mai mult decat postari.
Sper ca vom avea cat mai multi gameri ce vor realiza asta.
Keep up with the good work!
Salut Monky,
Doar ce ma intorc din HomeBank, am lasat acolo echivalentul a 20 de euro pt un an de Premium. Toate bune sa se-adune odata!
Let's keep hope alive!
Salut Peetzy!
Inca nu apar banii in cont. Incerc mai tarziu... sunt sanse sa intre maine. Daca maine nu confirm pe thread, bate-ma la cap te rog, sa ma iau de cei de la Raiffeisen.
Thanks!
P.S. Daca ai vreo confirmare de plata, ceva... nu e nevoie sa mai asteptam dupa banca. Da-mi pe PM si activam mai repede!
---------- Post added 10-11-2016 at 16:01 ----------
Done! Thanks Peetzy! Respect!
Paid with
Visa x-8738 93,91 RON
This transaction will appear on your statement as PAYPAL *ALFATECHGRO
Purchase details
Receipt number: 6TJ67088RW477435W
Pentru PREMIUM 1 ANsi de la mine
![]()
Hmm, bizar... inca nu e nimic in PayPal. Probabil intarzie un pic - mai asteptam. Thanks! Respect!
Am depus si eu ceva Monky ... ar fi trebuit sa fie cam gata cu anul viitor in materie de hosting![]()
Oleleleee... 145 EUR, direct din US of A, de la RO-darkone! Sar'na boierule! Respect!
P.S. Iti trimit niste sarmale acolo?![]()
ehh noroc ca am luat leafa .. ca o astept de vreo 5 zile, s-a pierdut check-ul cu posta vietii ... fara tracking fara nimic .. o nebunie
PS: nevermind - cred ca am calculat gresit .. ma rog asta e
ce mi se pare interesant este ca ne apropiem de 1500 donatii facut din 2009 pana in prezent si aproape 500 useri (unici) care au donat , multumim tuturor si ar trebui sa ne gandim de pe acum ce facem pentru aniversarea de 10 aninu de alta dar sa fim pregatiti, nu mai este asa mult
(doar 1an si ceva)
Wow...100%
De fapt, calculand corect, s-a cam trecut de 100%. Ia sa cumperi niste luminite, ceva, sa ne iei ochii, de diferenta![]()
Inca un an de premium si la mine! Uitasem ca mi-a expirat subscriptia. Nu avem cumva cum sa setam un reminder?
Sper sa tinem proiectul in viata si anul asta!
Cheers,
L.
Premium pe un an si de la mine. Desi am intrat des pe aici si sunt activ pe computergames si alte forumuri, doar acum cateva zile mi-am facut cont. Dunno why... Detin un ps4 (prima consola pt mine) de la lansare si doar acum cont aici, doesnt add up!
Anyway, prevad ca o sa am ce face pe aici asa ca, sa ii folositi sanatosi!
Well, 495... asta cred ca se va incadra la titlul "cea mai bizara donatie ever!". Cu toate acestea, multumim pentru suport si iti dorim sa ai parte de vremuri frumoase pe consola (de curiozitate, de ce nu ai mers pe un PS4 Pro?)!
Ai fost trecut la catastif si esti la Premium Members! Enjoy & Respect!
Thanks!
Am zis sa incep cu dreptul.Am facut schimbul la pro inca de la lansarea lui, nu stiu de ce nu apare semnatura.
Bookmarks