Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 9 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 LastLast
Results 121 to 140 of 170

Thread: Pregatiti-va pentru "Black Friday"!

1. #121 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by KindoHero View Post
    Am fost si eu la Flanco era un Router Dlink Dir-600 de 50 de mb si la emag 150 de mb dar nu mai aveau.Avand un prieten care lucreaza la Flanco a schimbat cutiile si mi-a dat in cutie de 50 mb un router de 150 mb.Norocul meu si numai la 50 de ron.
    zi-i sa nu mai faca prostii d-astea ca poate iesi urat.

acm 7-8 ani cand lucram in diverta, aveam un coleg care a "vandut" multe astfel de chestii unui preten bun. a inceput cu placi video si a terminat chiar cu un laptop. cand s-a aflat, nu numai ca l-au dat afara, dar au chemat si politia si are dosar penal + un proces de toata frumusetea, cu 2 ani cu suspendare, amenda usturatoare + plata tuturor daunelor. Si din cate stiu, a fost nevoit sa-si vanda masina, pentru a achita app 200 milioane.

2. #122 SP
    Member rogele 1's Avatar
    Daca tot a venit vorba de cat de retardati sunt cei de la flanco,imi amintesc ca mi-am luat mai demult Civilization IV.Venea cu carcasa cu jocul + un cartoi numit manual de utilizare,amandoua intr-o cutie de carton.Ii drept ca cutia de carton era lipita cu scoci,dar m-am gtandit ca ii aqsa ca sa nu cada manualul de acolo.Ma duc acasa,ma apuc de instalare si numai nu merge,intru pe site,citesc instructiunile de utilizare si abia peste mai multe zile imi dau seama ca am primit defapt un expansion pack,si ca sa il folosesc imi trebuia jocul in sine.Din moment ce carcasa era cea a jocului,e clar ca cineva a schimbat cd-ul de dinăuntru.

3. #123 SP
    Member Bogdan's Avatar
    Quote Originally Posted by KindoHero View Post
    Am fost si eu la Flanco era un Router Dlink Dir-600 de 50 de mb si la emag 150 de mb dar nu mai aveau.Avand un prieten care lucreaza la Flanco a schimbat cutiile si mi-a dat in cutie de 50 mb un router de 150 mb.Norocul meu si numai la 50 de ron.
    Mă dezgustă chestile astea, așa este rom�nul �ngust, se laudă cu nelegiuiriile.

G�ndiți-vă cum să produceți mai mult �ntr-un mod corect, nu mai căutați soluții mizere!

4. #124 SP
    Member claudiutk's Avatar
    mie la flanco mi-au desigilat un televizor in magazin (pentru proba, urma sa il cumpar), pentru ca apoi sa vad ca era zgariat

5. #125 SP
    Member LeicaBogdan's Avatar
    eu la flanco am patit-o la deschiderea la mall-ul maritimo, am gasit tron de ps3 pe cutia lui scria 59 de lei, il iau ma duc la casa, stau cam 20 de minute la coada. il scaneaza aia si imi zice 350 de lei, poftim, pai eu vad ca are pret ii zic. si ea imi zice, a nu ca pretul ala e pus doar asa....

6. #126 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    Flanco sunt cei mai mari bisnitari(cu acte)..cele mai mari japite...nu demult au cumparat produse cu pretul redus de la Altex si le-au pus ei la vanzare...sau au scumpit unele produse ,pentru ca mai apoi sa le reduca si sa zica ca au Promotii

Quote Originally Posted by claudiutk View Post
    Mai are cineva vreun screenshot cu pretul de 580 la ps3? Va rog mult, am o comanda facuta
    nu conteaza daca are cineva poza facuta..ptr ca atunci cand l-ai adaugat arata 799 ron..deci la pretul acela il vei primi....sau scria 578 si la "Cosul meu" ?

7. #127 SP
    799 voi da pe el, am vrut sa imi incerc norocul la ei

8. #128 SP
    Member theSrN's Avatar
    ca tot veni vorba de Flanco, la Flanco Sun Plaza mai aveau ieri 3 console PS3 160 gb la 799 lei, si circa 10 console PS3 320 gb cu PS Move la 1190 lei.

9. #129 SP
    Senior Member nina's Avatar
    eu am comandat online de la flanco un volan logitech driving force gt si pe net in magazine sunt cam la 550 ron
    l-am vazut la 319 ron cu promotia black friday si mi-a venit pe mail in cateva secunde factura sau confirmarea la comanda facuta,dar nu este inca procesata(mi-a fost lene sa merg azi in brasov sa intreb de volan,plus ca exista sansa sa nu fie in stocul filialei din brasov si am vazut ca au transport gratuit)
    nu am cumparat cu card,ramburs cu livrare la domiciu,deci astept sa ma sune sa le confirm comanda(o anulez daca spune ca a revenit la 510 ron)

10. #130 SP
    Junior Member catza86's Avatar
    La ce va asteptati si voi acum, geez, suntem in Romanica noastra cu Base and co.

Black friday este o teapa de marketing superba.

Sunt curios, chinezii au black friday? sau niponii?

11. #131 SP
    Mie nu mi se pare teapa cat timp cumparam chestii sub pretul de luna trecuta

12. #132 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by LeicaBogdan View Post
    eu la flanco am patit-o la deschiderea la mall-ul maritimo, am gasit tron de ps3 pe cutia lui scria 59 de lei, il iau ma duc la casa, stau cam 20 de minute la coada. il scaneaza aia si imi zice 350 de lei, poftim, pai eu vad ca are pret ii zic. si ea imi zice, a nu ca pretul ala e pus doar asa....
    Hahaha. Stai ca o sa vina acum si cunoscatorii sa ne spuna clar ca asa ceva nu se poate, trebuia sa faci scandal, exista LEGE ca trebuie sa respecte pretul de pe produs

Bine, intr-un fel asa ar fi normal, tu ai luat doar un joc si ai vazut pretul, dar daca luai 40 de produse si nu te uitai cand le scaneaza. Te treazei cu teapa doar daca te uitai pe bon. Si multi nici nu se mai uita pe bon. Dar asa e la noi, din pacate nimeni nu face nimic.

Quote Originally Posted by claudiutk View Post
    Mie nu mi se pare teapa cat timp cumparam chestii sub pretul de luna trecuta
    Aha. Vezi ca am atasat niste poze, da-ti cu parerea un pic, crezi ca pretul initial (neredus) e cel corect? In afara de PS3-ul la 799 cam totul a fost o teapa uriasa, au trantit un pret "de dinainte de reducere" urias si i-au aplicat reducere si au iesit chiar mai scump ca si cat costa produsul in mod normal.
    Attached Images Attached Images img_0690.jpg img_0691.jpg

13. #133 SP
    eu ps3-ul la 799 l-am luat, chiar urma sa iau unul la 1100, deci sunt fericit

14. #134 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Vedeti ca la unii se mai continua promotiile cu "CyberMonday"... de exp. la PCGarage aveti promotii pe ore (de la 05:00 - 08:00, de la 08:00 - 12:00): CyberMonday-8-12 - PC Garage

P.S. Nu uitati de codul CG (mai primiti 1% discount): WD46182Z

---------- Post added 28-11-2011 at 10:53 AM ----------

Cyber Monday e si la evomag: evoMAG.ro - Newsletter

15. #135 SP
    Member party_man's Avatar
    pe 5 decembrie la evomag

16. #136 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Iar la Flanco, in toata perioada 28.11 - 05.12 se primeste TVA-ul inapoi. Nice! Deci se poate si la noi (sa se ajunga la preturi normale macar)...

P.S. Btw, cred ca ar trebui sa facem un thread dedicat pentru reduceri de tot felul
    Attached Images Attached Images 2011-11-28_110233.png

17. #137 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Iar la Flanco, in toata perioada 28.11 - 05.12 se primeste TVA-ul inapoi. Nice! Deci se poate si la noi (sa se ajunga la preturi normale macar)...

P.S. Btw, cred ca ar trebui sa facem un thread dedicat pentru reduceri de tot felul
    da..TVA-ul se primeste inapoi sub forma de vouchere..care trebuie cheltuite in niste conditii..personal nu recomand Flanco...sunt un fel de bisnitari cu acte..

18. #138 SP
    Senior Member nina's Avatar
    pai e nasol cu vouchere ca te obliga sa mai cumperi ceva de la ei ca sa-l poti folosi

eu sunt dezamagit.flanco nu-mi proceseaza comanda online de pe 26.11,nici un raspuns.azi au schimbat imediat pretul volanului in 479 ron
    imi apare in cont comanda,mi-a venit acel mail de facturare cu numar comanda,probabil nu vor face nimic.pacat ca aveam nevoie de acel volan pentru o competitie de F1 2011 cu 13 ligi de cate 16 insi

19. #139 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    da..TVA-ul se primeste inapoi sub forma de vouchere..care trebuie cheltuite in niste conditii..personal nu recomand Flanco...sunt un fel de bisnitari cu acte..
    Daca voucherul acela il poti folosi oricand si pe orice produs... atunci e bine. Daca insa e ca la emag... sa nu-l poti folosi decat peste 2-3 luni, si doar pentru articole gen "frigider si masina de spalat"... atunci e de 2 lei...

20. #140 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Xbox Live Cyber-Monday:
    Mortal Kombat Arcade Collection 800 -> 400 MP 50%
    Dungeons & Dragons Daggerdale 1200 -> 600 MP 50%
    Beyond Good & Evil 800-> 240 MP 70%
    Risk Factions 800 -> 200 MP 75%

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 9 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 LastLast