Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 9 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast
Results 81 to 100 of 170

Thread: Pregatiti-va pentru "Black Friday"!

1. #81 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    Asteapta sa vezi ofertele de saptamana viitoare din aria Bazar a site-ului.

@MonkY pe facebook au spus asa: "Pentru informatii legate de comenzi neprocesate va rugam sa trimiteti un mail cu datele personale si numarul comenzii la adresa [email protected]"

2. #82 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Da chiar, sa vezi ce "bisnita" se face saptamana viitoare, si desigur ca raspunsul va fi ceva de genul. "trebuia si tu sa iei atunci si sa faci ca mine "

3. #83 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pai stii cum e? Unii s-au trezit la 5 si au luat ce au vrut, altii au dormit linistiti inca 2-3 ore. Sunt convins oricum ca o sa vedem PS3 Slim cu 900-1000 RON pe aria Bazar.

4. #84 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Pai stii cum e? Unii s-au trezit la 5 si au luat ce au vrut, altii au dormit linistiti inca 2-3 ore. Sunt convins oricum ca o sa vedem PS3 Slim cu 900-1000 RON pe aria Bazar.
    Normal, asa a fost si cand a fost oferta la Flanco (cu 600 lei parca). Au aparut unii care vindeau PS3-uri sigilate cu 900-1000 lei. Si cand intrebai de garantie: da, are la Flanco si incredibil, super mega coincidenta: a fost cumparat fix in ziua in care a fost promotia.

5. #85 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Personal nu o consider neaparat bisnita. Sunt atatia care aduc jocuri de dincolo si mai adauga si ei comisioane la preturi. Din moment ce pretul este sub cel din magazin, este corect, nu te obliga nimeni sa cumperi. Nu vreau sa lungesc discutia ca devenim off-topic, asa ca nu mai spun nimic legat de subiectul asta.

Este cineva caruia ii merge Koyos.ro? Eu incerc de ceva timp si nu vrea.

6. #86 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Pai d-asta am si pus bisnita intre "", ca nu poate fi considerata neaparat bisnita. Asta inseamna ca daca vrea cineva sa-si vanda PS3-ul peste o luna cu 800 ron e bisnita ca la aceeasi suma luai unul nou (si diferenta dintre 160GB si 250 nu e mare cand o exprimi in diferenta de bani). Cine profita, sa fie sanatos !

La mine nu mai da semne de viata eVOMAG-ul.

7. #87 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu a fost nimeni prin Flanco? Ceva jocuri reduse?

8. #88 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Guys, cei care au primit confirmarea comenzii, in cat timp ca luati produsul ?

Eu (de fapt fratele meu), pentru un simplu telefon, abea luni dupamasa il pot ridica din showroom. WTF !?! oamenii astia au program si sambata...

9. #89 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by rulzmaker View Post
    @MonkY pe facebook au spus asa: "Pentru informatii legate de comenzi neprocesate va rugam sa trimiteti un mail cu datele personale si numarul comenzii la adresa [email protected]"
    Pai eu le-as trimite un email... dar daca in history nu mai am numarul comenzii... ce numar sa le dau?

10. #90 SP
    MonkY, da-le numarul de telefon si verifica ei

11. #91 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    MonkY, da-le numarul de telefon si verifica ei
    Eeeh, lasa-i... nu era nimic pt. care sa mor. Mai ales ca aceleasi produse le-am gasit mai ieftin pe amazon.co.uk
    Dar e tare asta:
    Statistici Black Friday p�n� la ora 13:� Total vizitatori: ~700.000
    � Tot stocul din promoţia Black Friday epuizat. �ncercăm să mai suplimentăm, fără �nsă a garanta că vom reuşi.
    � Am �nt�mpinat probleme tehnice timp de 48 minute din cauza v�rfului maxim de trafic, la un moment dat �nregistr�ndu-se peste 100.000 de vizitatori simultan pe site. Ca �i nivel de compara�ie, �ntr-o zi foarte bun� sunt �ntre 7 � 8000 de vizitatori simultan iar �n v�rful din decembrie 2010 au fost 10.000.

12. #92 SP
    Member theSrN's Avatar
    cei de la pcgarage mi se par ca au cele mai gluma promotii. reduceri de 50 lei la mai multe produse de circa 1200-1500 lei.

13. #93 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ce e si mai "interesant" este faptul ca nimeni nu a ajuns pe pagina emag pentru Black Friday via bannerul nostru de pe homepage... 0.00 clicks. Sau poate cei de la emag au renuntat complet la a mai contoriza pe cei care stau ca aurolacii cu banner pt. ei...

14. #94 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Ce e si mai "interesant" este faptul ca nimeni nu a ajuns pe pagina emag pentru Black Friday via bannerul nostru de pe homepage... 0.00 clicks. Sau poate cei de la emag au renuntat complet la a mai contoriza pe cei care stau ca aurolacii cu banner pt. ei...
    Fara suparare, dar care banner ?

// Edit: Oh.. vad acolo in stanga undeva in sidebar un "Console eMag", dar nu vad nici un banner.
    // LE: Apare cu adblock-plus dezactivat. Totusi de ce apar jocuri de PC acolo ? Nu ca m-ar deranja pe mine dar tudyniuz facea gura zilele trecute pe tema asta.

15. #95 SP
    Avem banner cu emag pe site ? eu nu l-am gasit si l-am cautat chiar acum. Si am dezactivat toate "protectiile" pentru CG.

nvm. l-am gasit ascuns

16. #96 SP
    Member Ares's Avatar
    ce ziceti dragilor de marele " Black Fraier-day" de pe la noi?

---------- Post added 25-11-2011 at 03:54 PM ----------

chiar in halul asta de prosti ne cred?

17. #97 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    emagul si-a facut pagina custom pt. 404,pot sa bag mana in foc ca aparea random de rasu plansului...

18. #98 SP
    Member s0whaT's Avatar
    Emag , flanco si koyos au avut ceva reduceri bunicele , dar PCGARAGE a dezamagit . RECLAMA PROASTA !!!
    Am prins un pack cu controller si o chestie pt sandwish uri

19. #99 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Nu a fost nimeni prin Flanco? Ceva jocuri reduse?
    Am fost eu in Oradea, dar la jocuri nu era nimic redus, doar la tv-uri, laptop-uri, etc. Era plin de lume cu tv-uri de 42" la iesire. Dar am auzit o discutie la standul de console ca vor intra si alea la promotie in weekend-ul asta, insa vanzatorul nu stia cand si nici macar cat va fi reducerea.

20. #100 SP
    Member party_man's Avatar
    nicio reducere la jocuri

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 9 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast