Am ramas fara comentariii...
Igromir 2008 - Russia
Part I
Si intrucat ne plac rusoaicele, am zis ca merita chinul de a "extrage" pozele in calitate mai buna. Enjoy girls of Igromir 2008.
Part I:
Postati si romance, oricum unele de aici sunt atat de frumoase astfel incat te fac sa te incalzesti mai tare ca un xbox 360 .
Comic-ConNY Comic-Con 09: Cosplay Booth Babes HD
Gametrailers.com - Comic-Con - NY Comic-Con 09: Cosplay Booth Babes HD
Nu-s fan Booth Babes, dar m-am c�ndit că acest clip merge cu acest topic.
E3 a luat sfarsit. Toate au mers bine, probleme nu au fost, Nintendo a cam dat o in bara, Microsoft ne a uimit cu Project Natal si Sony a anuntat cateva exclusivitati. Pe langa acestia, marii publisheri au prezentat viitoarele jocuri cu care spera ei sa rupa gura targului.
Buuuun...dar parca lipseste ceva...right? �.hmmm�..b00th babes my friends...
Booth babes sunt �za sh*t�.
Ca la orice eveniment important (gaming related), fetele frumoase sunt mereu prezente, in numar mai mare sau mai mic.
Desi in primele doua zile numarul gagicutelor a fost destul de mic, in ultima zi, sperand probabil sa mai atraga atentia celor care inca mai misunau pe acolo, deoarece nici o companie nu a mai facut vreun anunt interesant, numarul lor a crescut destul de mult.
Cu speranta ca ati citit pana aici (desi sunt sigur ca 99% ati sarit direct la imagini), va las sa va clatiti ochii cu niste poze cu fetitele de la E3.
Enjoy!
Day 1.
By Tudoran in forum Console News
By MonkY in forum Videos
By MonkY in forum Videos
By MonkY in forum Console Club
Bookmarks