Am ramas fara comentariii...
Igromir 2008 - Russia
Part I
Si intrucat ne plac rusoaicele, am zis ca merita chinul de a "extrage" pozele in calitate mai buna. Enjoy girls of Igromir 2008.
Part I:
Postati si romance, oricum unele de aici sunt atat de frumoase astfel incat te fac sa te incalzesti mai tare ca un xbox 360 .
Comic-ConNY Comic-Con 09: Cosplay Booth Babes HD
Gametrailers.com - Comic-Con - NY Comic-Con 09: Cosplay Booth Babes HD
Nu-s fan Booth Babes, dar m-am c�ndit că acest clip merge cu acest topic.
E3 a luat sfarsit. Toate au mers bine, probleme nu au fost, Nintendo a cam dat o in bara, Microsoft ne a uimit cu Project Natal si Sony a anuntat cateva exclusivitati. Pe langa acestia, marii publisheri au prezentat viitoarele jocuri cu care spera ei sa rupa gura targului.
Buuuun...dar parca lipseste ceva...right? �.hmmm�..b00th babes my friends...
Booth babes sunt �za sh*t�.
Ca la orice eveniment important (gaming related), fetele frumoase sunt mereu prezente, in numar mai mare sau mai mic.
Desi in primele doua zile numarul gagicutelor a fost destul de mic, in ultima zi, sperand probabil sa mai atraga atentia celor care inca mai misunau pe acolo, deoarece nici o companie nu a mai facut vreun anunt interesant, numarul lor a crescut destul de mult.
Cu speranta ca ati citit pana aici (desi sunt sigur ca 99% ati sarit direct la imagini), va las sa va clatiti ochii cu niste poze cu fetitele de la E3.
Enjoy!
Day 1.
Bookmarks