Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 7 FirstFirst ... 4 5 6 7 LastLast
Results 101 to 120 of 127

Thread: Gameri, ni se pregateste o revolutie?!?

1. #101 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    obidan nu faci diferenta intre bit si byte. Inmulteste cu 8 viteza ta si vezi ca ajungi aproape de acei 6 Mbps propusi de clicknet.

2. #102 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Inca odata... problema nu ar fi legata de downloadul total (bandwith-ul). Avem 50Mbps metropolitan majoritatea care suntem pe fiberlink, si cred ca au fost zile in care am vazut si vre-o 70mbps (8-9MB/s). Problema e legata de timpul de raspuns. Eu acum pe fibra la RDS, pana in gateway am 1-2ms. Deci cam de 2 ori mai mult decat ar trebui. Problema e ca un RDS clasic are minim 8-10ms. Un clicknet 50-100. Singurul loc in care vad timpuri de raspuns acceptabile sunt in datacenter. De exp. de la serverul nostru la gateway, 0.2ms-0.4ms. Tot la fel, in datacenter la ines, 0.3ms. Ei bine, pe ei deja in datacenter ii intereseaza X-ul dupa 0.1 acela. Adicatalea, 0.1X ms... lucru care nu cred ca-l poate garanta vre-un datacenter in Romania. Sau, cine stie... Oricum, cert este ca nu vom vedea foarte curand la noi asa ceva. Investitiile ar fi prea mari si nu cred ca multi romani ar fi doritori. For now

3. #103 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Sincer, mie mi se pare o aiureala serviciul asta. Ganditi-va cate pagube ar provoca serviciul asta daca, sa zicem, ar cadea chiar si pentru o zi un server de-al lor.

Blah. Pot sa vina cu ce argumente or vrea, mie tot mi se pare bullcrap.

4. #104 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Intr-adevar Luigi, esti dependent 100% de un astfel de serviciu si de internet. Daca oricare din ele pica, no more gaming. Insa s-ar putea sa castige foarte multi clienti dintre cei care au pc-uri foarte slabe, sau sa castige foarte mult prin preturi foarte bune (ia gandeste-te la titluri pe care dai 50 EUR si le-ai putea "inchiria" cu 3-4 EUR, le termini si gata)... Ramane de vazut insa. Pana nu vedem preturile la abonamente, pana nu vedem niste reviewuri serioase, infrastructura... este momentan doar o posibila optiune. Si cam atat.

5. #105 SP
    Member obidan's Avatar
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    obidan nu faci diferenta intre bit si byte. Inmulteste cu 8 viteza ta si vezi ca ajungi aproape de acei 6 Mbps propusi de clicknet.
    Yet RDS members get 2 mb/s with 2 Mbps
    Mbps = megabit pe secunda
    But Megabyte = 1000000 bits
    How is that possible?
    xD

6. #106 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by obidan View Post
    Yet RDS members get 2 mb/s with 2 Mbps
    Mbps = megabit pe secunda
    But Megabyte = 1000000 bits
    How is that possible?
    xD
    Cred ca le incurci 1MB (MegaByte) = 8388608b (bits)
    1Mb (Megabit) = 1048576b (bits)
    1MB (MegaByte) = 8Mb (Megabit)
    and so on...

7. #107 SP
    Junior Member Eleetist's Avatar
    Mie imi place enorm demontarea punct cu punct a celor de la Eurogamer. N-am putut sa gasesc o singura gaura in argumentele lor.

GDC: Why OnLive Can't Possibly Work Article - Page 1 // PC /// Eurogamer - Games Reviews, News and More

Pe scurt, ar fi nevoie de o investitie initiala enorma, tehnologie mult peste ce e deocamdata posibil si sanse minime de a recupera vreodata investitia respectiva. Mult optimism si aer cald, iar numele alea mari de acolo nu inseamna nimic si sa va explic de ce. Dati un pic un ochi pe citatul de mai jos:

"Publishers and developers supplying content include 21-6 Productions, BraveTree, Chronic Logic, Codemasters, Dreamcatcher Interactive, eGames, Eidos, Enlight Interactive, Framework Studios, GamerBlitz, Gameware Development, GarageGames, Global Software Publishing, Interplay, Kuma Reality Games, Legacy Interactive, Max Gaming, O-3 Entertainment, Riverdeep, Skunk Studios and Vivendi Universal Games. Atari Inc. has also signed on to supply select titles for the service."

Este lista de publisheri care si-au anuntat suportul pentru Phantom de la Infinium Labs (daca in momentul asta nu sunteti pe jos de ras va poate ajuta Google in privinta asta).

Sursa: Infinium Labs Announces Publishers Supporting Phantom - All Games

Ideea e draguta, dar mai deocamdata avem mai multe sanse cu masinile zburatoare.

8. #108 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    foarte tare articolul , constat cu surprindere intrand pe link ca mai nou exista si un eurogamer.ro ?

9. #109 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Gata, s-a stins "revolutia" ? Asteptam terrabit, nu ?

10. #110 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    In caz ca isi mai aminteste cineva de el: Impressions: online and live with OnLive [update]

11. #111 SP
    Justice of the Peace emptysilence's Avatar
    A aparut OnLive Beta
    Am primit mail de inscriere azi noapte
    Sunt inscris de un an pentru beta

12. #112 SP
    Banned Mario's Avatar
    Da dar se pare ca la beta nu te lasa sa te joci sau asa ceva.

13. #113 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    si totusi cand se lanseaza onlive ca pe site-ul lor scrie winter 2009 ?

14. #114 SP
    Justice of the Peace emptysilence's Avatar
    pai oricum noi nu vom avea acces din Romania
    Cred ca doar pe America
    Amvazut acel dispozitiv care iti va trebui
    Sper ca mai stie altcineva mai multe detalii sa ne explice cum sta treaba

15. #115 SP
    Senior Member erik95's Avatar

16. #116 SP
    Member rZvFTW's Avatar
    asta va costa vreo 100 euro pe luna

oricum e ciudat o.O

17. #117 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar

Razvan, de ce induci lumea in eroare ? Serviciul costa 15 dolari/euro(este inca numai pentru SUA) luna.

18. #118 SP
    Senior Member Csander's Avatar
    Vad ca ruleaza destul de bine Borderlands pe jucaria aia, pacat insa ca nu se prea vede grafica.
    Totusi zic ca este multumitor pentru un serviciu de genul acesta aflat la inceput iar daca subscription-ul este intr-adevar de 15 dolari pe luna nu mai este nimic de adaugat.
    Chiar sunt curios cum va evolua.

19. #119 SP
    Senior Member Madk91's Avatar
    daca merge pe wifi direct de pe ipad ,inseamna ca nu am avea probleme cu 2-5 MB/S...

15$/luna , iar 3-5 dolari pe inchiriat...e un pret bun.
    50 lei pe luna...+ 10 lei pe joc....ar fi fun daca ar baga si retro games nu doar fps/racing/sports...

20. #120 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Ca sa functioneze totul ok aici trebuie sa apara prima data servere Onlive prin Germanica pe undeva macar, de aici pana in state nici o sansa cu latenta care e

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 7 FirstFirst ... 4 5 6 7 LastLast