Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 9 of 27 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 ... LastLast
Results 161 to 180 of 536

Thread: ConsoleGames.ro - Forza Motorsport 2 Championship

1. #161 SP
    Member CrissX's Avatar
    Maple Valley e un traseu combinat.. cornering cu viteza. Am scos timpi apropiati si cu, cutia setata pe viteza (primul cursor de sus) si setata pe acceleratie. Laguna seca e 80% cornering, Tsukuba 90 % cornering.
    Setarile de mai sus sunt valabile pentru orice circuit, altfel Lamboo zboara pe la colturi.
    Da se pot seta un nr f. mare de setari , ptr. fiecare traseu in parte.

2. #162 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Monky, nu e big deal sa ne dam seama daca e circuit de viteza sau de cornering. Sunt de acord cu niste setari de baza pentru toata lumea. Multumit Criss pt setari, chiar sunt curios cu cat imi imbunatatesc timpii.

3. #163 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    pe langa ce sfaturi a dat CrissX, mai adaug si o greseala pe care am observat-o si la Taw si la Monky... ce cautati cu frana apasata in viraj? blocati rotile si sunteti nevoiti sa franati si mai mult, astfel pierzand timp bun

EDIT... si inca ceva... sunt cateva persoane printre participanti care se timoreaza cand apare o masina in spate... nu mai intrati in panica.. tineti trasa si cel din spate stie cand sa va depaseasca

4. #164 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pai sefu' daca am intrat prea tare in viraj, fara frana alta metoda nu stiu de a nu ma face totuna cu parapetul
    Si acum probabil ma intrebi "pai de ce-ai intrat prea tare in viraj" ? Pai, pentru ca m-am luat dupa voi... mici Schummy ce sunteti. Am zis eu, ma uitam la Criss intr-o curba cum a luat-o fara pic de frana (sau cel putin nu i s-au aprins beculili de frana) pe cand eu mai ca nu blocasem LT-ul incercand sa scap de moarte sigura

P.S. Poate a intrat in viraj fara sa accelereze ca mine, ca eu am doua pozitii de mers. Ori accelerez, ori franez

5. #165 SP
    pai franezi inainte de viraj si apoi o tii din acceleratie (o lasi sau o calci in functie de cum te duci si daca este pe trasa buna)

6. #166 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    pai franezi inainte de viraj si apoi o tii din acceleratie (o lasi sau o calci in functie de cum te duci si daca este pe trasa buna)
    Domnu'... eu sunt atat de noob incat inca mai folosesc ajutatorul ala de franare. Sa inteleg ca nu trebuie sa ma iau dupa el ? Ca el arata clar, sa franez in curba

7. #167 SP
    scoate linia aia idioata... mai mult te incurca

8. #168 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Mo, franez pe viraj doar in curbele foarte stramte, ca sa accelerez pe derapaj, am obs ca scot timp mai bun (1:29 cel mai bun timp, inainte era 1:31) decat daca franez inainte si apoi merg cu viteza constanta (mica) pe curba. In plus de asta, am vazut tactica si la replay-urile profi, a celor de pe primele locuri in clasament.Bine, masinile lor ramaneau pe trasa, a mea nu prea vrea mereu. In orice caz mai e timp de antrenament, sa vad cum imi merge mai bine.Am salvat si rep de aseara, o sa vad azi cum merg Criss-Axel-Grey. Btw, nici eu nu prea am vazut becuri de frana in fata, oare pt ca baetii nu franeaza ?

9. #169 SP
    logic ca franeaza, dar nu incat sa rupa franele (pisca frana sa spun asa).. grey mai are si avantajul cutiei manuale... nu va opreste nimeni sa testati pe manuala... eu cel putin, ca si cris, uit sa schimb viteza

10. #170 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Domnu'... eu sunt atat de noob incat inca mai folosesc ajutatorul ala de franare. Sa inteleg ca nu trebuie sa ma iau dupa el ? Ca el arata clar, sa franez in curba

Nu e greu...

Outside inside outside. Frana inainte de curba si throttle usor in curba, throttle max la iesirea din curba... Practice lfs first

11. #171 SP
    Junior Member florynd's Avatar
    ... si MO in actiune .... dand vina pe altii ca au intrat in el. Bey MO .... tine banda
    Attached Images Attached Images 1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg

12. #172 SP
    Member CrissX's Avatar
    ahh.. ce urat e cu atatea masini tricolore, parca ar concura o singura echipa

13. #173 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Care oricum pierde cu Lituania.

Diseara mai este practice?Dar pe seara..22-23?

14. #174 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by florynd View Post
    ... si MO in actiune .... dand vina pe altii ca au intrat in el. Bey MO .... tine banda
    Ce linistit stateam eu acolo intr-o parte. De frica sa nu ating pe careva (m-a tot speriat Mo ca ma descalifica - ce rau e) m-am dus in balarii

P.S. Si in mine parca a intrat Mo, asa, cat sa-mi dea un impuls cred

15. #175 SP
    Junior Member pheidippides's Avatar
    Sunteti pur si simplu molipsitori cu acest concurs. Eu am dat comanda pentru un FM2, l-am gasit foarte ieftin, si o sa-l am pe joi, vineri. Din pacate nu la timp pentru a fi fost inscris in concurs, dar la timp ca sa-mi compar timpii cu ai vostri, asta in cazul in care ii veti si afisa aici. Sunt sigur ca vor fi si alte concursuri si de abia astept benq-urile lui donely ca sa intru si eu la intrecerile urmatoare Monky, Taw, bafta. Se pare ca setarea asta, bafta, va trebuie cel mai mult

P.S. daca sunt deranjant cu posturile mele sau ma bag ca musca in lapte, ar fi bine sa mi se spuna si renunt.

16. #176 SP
    Member CrissX's Avatar
    New week.. new skin :
    Attached Images Attached Images 8e1a3dfb-43c1-4f41-8f44-6372d27c9510.jpg 937a2b0b-62ef-4e90-944e-d744c2dbba75.jpg fdb1c6d8-16e9-4bd8-ab83-89fc0e9ae343.jpg

17. #177 SP
    Admin MonkY's Avatar
    CrissX: folosesti editor pe web ceva ? Ca prea ai multe chestii pe-acolo si complexe... Oricum sunt gigea. Multe ganganii strivite pe capota... si altele care parca cer sa fie strivite. Ai grija

18. #178 SP
    Member CrissX's Avatar
    In joc. Cumpar masini ieftine cu desene pe ele, salvez combinatiile, si le aplic cum si pe ce masina vreau. Easy.

19. #179 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    adica furnicile alea sunt facute de mana ?!

20. #180 SP
    Member CrissX's Avatar
    Da, manual, dar nu de mine. Eu doar le-am copiat.

1:24.396 Maple Valey, Murcielago .
    Beat this time Grey, Axe
    Attached Images Attached Images timp.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 27 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 ... LastLast