offtopic... scoate domnu furnicile de pe masina pana nu suntem luati in colimator de cine stie ce organizatie pro furnici
CrissX: eu vreau o replica la Capela Sixtina pe masina. Vrei sa fii un Michelangelo al Forza Motorsport ?
J/k... sincer acum, cred ca exista tools-uri online or something pentru editarea masinii. Mi se pare prea greoi designul ingame. Sau sa faci cum a zis CrissX, sa cumperi masini ieftine cu design si sa le iei de pe ele![]()
Trimite masina, si ti-o vopsesc in Assassin Creed. ?? E cool.
Am si hentai, japoneze cu ochii mari si sani rotunzi,diavoli and stuff.., Tema GTA IV, Matrix, F1 McLaren Mercedes..etc
Masina lui Monky a iesit din vopsitorie.
Grey, trece testul cu sponsorii si nr. de concurs ? Sunt exact cum erau, poate mai bine.
Thx. De-abia astept sa o scot la o plimbare pe domnisoara
Ahahaha, acum vad, ca n-ai rezistat tentatiei de-a pune niste furnicutze![]()
mai.. antrenati-va.. lasati bling bling ca parca vad ca faceti prostioare pe circuit si nu o sa aveti ocazia sa plimbati prea mult masinutele alea
P.S. - criss cu gears of war ai ceva? sau halo?
off-topic: Dj Mo, n-ai venit sa-ti iei memcardul...
on-topic: Dj Mo, la ce-mi mai trebuie antrenament ? Acum o sa le fuga ochii pe traseu dupa gagica de pe masina mea![]()
Vaaiileeeu, ce bine arata.
O trimit si eu diseara la "vopsitorie" CrissX, daca se poate pls.
Ceva cu mult galben-portocaliu + ceva negru ai?
10x anticipat.
Bobby's car.
A trebuit sa mut sponsorii/reclamele mai sus. daca nu e in regula, am salvata vopseaua originala.. se poate face undo.
Reamintesc tuturor concurentilor ca sambata asta avem calificari si dumica cursa, verificati programul din primul post.
Succes.
By GreyhounD in forum Hot Story
By GreyhounD in forum Hot Story
By istrategie in forum Hot Story
By Dj Mo in forum Hot Story
Bookmarks