Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 15 of 27 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 ... LastLast
Results 281 to 300 of 536

Thread: ConsoleGames.ro - Forza Motorsport 2 Championship

1. #281 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Hai Mooo cu clasamentu.
    Mika a facut 5 ture toate pe Silverstone si a scos 1:47+ .
    Tineretea asta...

2. #282 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    @bilamofo... la cat ajungi acasa? sa te calific si pe tine

3. #283 SP
    Junior Member bilamofo's Avatar
    pe la vre-un 8? Se poate? ms man. dak nu, nu te stresa plec ultimu. it's fun anywayz

4. #284 SP
    Member CrissX's Avatar
    Deci, cine mai e de "calificat " ?

5. #285 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    also jetzt , ce timpi s-au facut ?

6. #286 SP
    Taw
    Deci inainte cu 4 ore noi nu avem grila de start?

7. #287 SP
    Member CrissX's Avatar
    Dezinteres , s-au imbatat organizatorii pe la nunti (j/k)

8. #288 SP
    Calificari - 20.09.2008 - Silverstone Grand Prix

1. CrissX (CrissX360) - 1.46.855
    2. Sacaluka (SACALUKA) - 1.47.393
    3. Axeaxel (Axeaxel) - 1.47.717
    4. GreyhounD (Greyhound2k7) - 1.47.737
    5. Mika (Dark Matinee) - 1.47.750
    6. Bokolino (bokolino) - 1.49.442
    7. florynd (florynd) - 1.49.673
    8. Taw (tauxxx) - 1.50.584
    9. Dj Mo (I Dj Mo I) - 1.50.667
    10. babulu (babulu) - 1.51.778
    11. Muggs (mu99s) - 1.52.913
    12. MonkY (Alfamonk) - 1.53.862
    13. apoc (apoclambda) - DNQ
    14. Bobby (Bobbic) - DNQ
    15. N3O2005 (DisknktD) - DNQ - ai spus ca incepand cu aceasta etapa vei participa (nici un semn)
    16. Bilamofo (bilutza) - DNQ

Clasament Cursa 2 - 21.09.2008 - Silverstone Grand Prix

1. GreyhounD (Greyhound2k7) - Locul 1 - 18p
    2. CrissX (CrissX360) - Locul 2 - 16p
    3. Sacaluka (SACALUKA) - Locul 3 - 14p
    4. Axeaxel (Axeaxel) - Locul 4 - 13p
    5. florynd (florynd) - Locul 5 - 12p
    6. Bokolino (bokolino) - Locul 6 - 11p
    7. Taw (tauxxx) - Locul 7 - 10p
    8. MonkY (Alfamonk) - Locul 8 - 9p
    9. Dj Mo (I Dj Mo I) - Locul 9 - 8p
    10. babulu (babulu) - Locul 10 - 7p
    11. Muggs (mu99s) - Locul 11 - 6p
    12. Mika (Dark Matinee) - DNF - 0p
    13. apoc (apoclambda) - DNF - 0p
    14. Bobby (Bobbic) - DNF - 0p
    15. N3O2005 (DisknktD) - DNF - 0p
    16. Bilamofo (bilutza) - DNF - 0p

Clasament General:

1. CrissX (CrissX360) - Locul 1 - 34p
    2. GreyhounD (Greyhound2k7) - Locul 2 - 32p
    3. Sacaluka (SACALUKA) - Locul 3 - 30p
    4. Axeaxel (Axeaxel) - Locul 4 - 26p
    5. florynd (florynd) - Locul 5 - 24p
    6. Taw (tauxxx) - Locul 6 - 20p
    7. Dj Mo (I Dj Mo I) - Locul 7 - 19p
    8. babulu (babulu) - Locul 8 - 16p
    9. MonkY (Alfamonk) - Locul 9 - 16p
    10. Muggs (mu99s) - Locul 11 - 12p
    11. Bokolino (bokolino) - Locul 10 - 11p
    12. Bilamofo (bilutza) - Locul 12 - 8p
    13. apoc (apoclambda) - Locul 13- 0p
    14. Bobby (Bobbic) - Locul 14 - 0p
    15. N3O2005 (DisknktD) - Locul 15 - 0p
    16. Mika (DarkMatinee) - Locul 16 - 0p

9. #289 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    pacat de net; aveam si eu sanse la locul 3 .

oricum felicitari celor care au castigat.

10. #290 SP
    Member CrissX's Avatar
    Asa.. si clasamentul general ? .
    Grey, o sa devin mai agresiv next round. . Am pierdut pentru ca ti-am permis sa ma depasesti prima data.
    O sa ma infing in orice viraj pe interior, sa vad ce mai zici atunci.

11. #291 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Gata. Maine sunt in tara si incep si eu de etapa viitoare. Imi pare rau daca v-am incurcat .

12. #292 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Felicitari tuturor si ateptam cu nerabdare traseul urmator
    A da, o poza la inceputul cursei cand eram asezati frumos.
    Attached Images Attached Images 1dd2573f-0c2d-47e9-b523-550a9199ec4f.jpg

13. #293 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Ce traseu urmeazA?

14. #294 SP
    Admin MonkY's Avatar
    WOW ! Nu sunt ultimul !!!
    Felicitari concurentilor... e chiar fun. A inceput sa-mi placa
    Si merci GreyhounD pentru setarile de tuning !

15. #295 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Quote Originally Posted by Bobby View Post
    Ce traseu urmeazA?
    Laguna Seca.

PS: daca e cineva binevoitor sa ma ajute intr-o zi insorita si pe mine cu niste setari mai "high-tech" nu ma supar .

16. #296 SP
    Taw
    Felicitari, a fost o cursa foarte misto, dar am si eu cateva lucruri de spus.

1. Cine a smuls semnul inainte de curba Stowe (aia la dreapta dupa linia dreapta, unde se atinge 265kmh)?
    Eu nu joc cu dunga aia (la sfaturile profesionistilor, plus ca jocul mi se pare Arcade daca joc cu aia) si semnul ala ma ghida mereu sa iau curba bine.In primul tur eram pe locul 4, in spatele lui Mika si in fata altora mai buni decat mine (Axel, Saka). Ma tineam chiar bine dupa Mika si franam odata cu el pe curba aia.Cum s-a departat putin Mika, am pierdut locul de franare si pierdeam 2 secunde per tur lejer acolo, 3 oameni m-au depasit in curba aia ca am franat prea devreme. Stiu ca nu e vina nimanui dar cred ca puteam sa scot un loc mai bun.Bineinteles ca dupa ce pierdeam 2 sec per tur, am mers f incet, nu aveam nici o sansa, am terminat cu un tur dupa voi.

2. @DjMo. Sambata la bere cand ti-am spus ca am reusit sa scot timp mai bun decat tine, la limita, (in sensul ca a fost lupta stransa), ai raspuns ceva gen "Las pe altii sa castige, doar nu castiga organizatorii.".Nu am inteles, nu ti-ai aparat corect sansele?

3. @DjMo. Mika primeste 0 pcte in cursa, dar 1 pct in clasamentul final?

4. @Mika. Fratioare, noi eram inca in cursa (se putea vedea asta in lista de friends), baietii trageau tare si tu dai "Invite to chat"?WTF?

5. @Mika. Ai setarile de baza intr-una din paginile precedente (10x to Criss), foloseste-le cu incredere. Setarile High-Tech ti le faci singur, bazandu-te pe experienta (ai terminat 70% din campanie) si stilul tau de mers.

6. Sry lui Axel si Saka pt micile tamponari la popou , bine ca nu s-a intamplat nimic.Eu franam mult mai tarziu decat voi pe curbele respective si de aia.Sry again.

7. Felicitari lui MonkY pt castigarea cursei 2.

Laguna Seca, pare foarte tricky circuitul ala, nu stiu cat de mult se preteaza Lambo aici.Cred ca setarile vor fi esentiale.

17. #297 SP
    1. tu chiar crezi ca stie persoana care l-a daramat? dar daca chiar vrei sa stii, se urmareste reluarea si vedem cine a daramat semnul miraculos

2. daca discutia a inceput fata in fata, mi se pare deplasat sa intrebi asa ceva pe forum.. dar daca tot ai intrebat, hai sa iti si raspund... da, normal ca nu am voie sa castig, dar nici nu am spus ca o pot face, dar nu vreau... daca vroiam sa fiu neaparat in grupa 1, imi treceam timpul scos cand l-am calificat pe muggs... care a fost de 1.50.003... a fost o discutie intre organizatori ca eu sa fiu in grupa 2... ITI ESTE CLAR ACUM?

3. s-a modificat - multumim pentru atentionare

4. a gresit si el.. nu vad cu ce te-a incurcat, tinand cont ca ai dat ignore acelui invite

5. setarile date de Criss pe paginile anterioare ale thread-ului, nu au nici o treaba cu Silverstone... la fiecare traseu, dai masina pe default si ti-o re-tunezi... din cate am vazut la calificari, Mika avea setarile foarte bune

7. felicitari lui Monky pentru cursa de ieri... a luptat frumos si curat

8. si nu in ultimul rand, felicitari baietilor din grupa 1... am inteles ca a fost o lupta pe cinste, mai ales intre primele doua locuri

18. #298 SP
    Taw
    Am editat postul ca vad ca l-ai modificat si tu, e mai bine asa.

Raspund doar la:
    5. Din cate stiu eu, setarile lui Criss sunt de baza pt orice traseu, facute in asa fel incat masina sa nu mai subvireze.Eu o sa le pastrez si mai modific pe ici-pe colo.Cine vrea sa dea reset, e alegerea lui.

Numai bine.

19. #299 SP
    pai mai Taw... legat de masina lui Mika ca m-ai bagat in ceata... cand v-am calificat pe tine si pe el... a alergat primul Mika cu masina ta... apoi ai cerut sa iesi ca sa iti pui setarile tale... pana la urma sunt identice la tine si la Mika sau nu? iar legat de iritarea mea.. se trage din a doua intrebare a ta.. iti repet... nu trebuia deschis subiect pe forum... si in nici un caz nu am raspuns ca sa te ofensez.. doar sa te mustrez ca ai scris unde nu trebuia... daca te-am suparat imi cer scuze si lasam totul in urma... mai avem 7 curse de terminat

20. #300 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    8. si nu in ultimul rand, felicitari baietilor din grupa 1... am inteles ca a fost o lupta pe cinste, mai ales intre primele doua locuri
    Da, o lupta pe cinste care se pare ca nu convine ocupantilor celorlalte pozitii, ma rog ... asa e in tenis.

Taw, semnul ala e pus orientativ acolo, in viata reala el nu exista, puteai sa te ghidezi si dupa urmele de uzura de pe asfalt. Nu e vina nimanui ca nu cunosti indeajuns traseul

Clasamentul general a aparut initial gresit, pentru ca eu il gresisem, imi cer scuze daca s-au creat neplaceri. Acum este pus cel corect.

Vad ca avem deja 5 oameni care nu au fost nici cursa asta. Bobby a zis ca a revenit in tara, deci il asteptam la urmatoarea cursa.

Restul 4 ce fac, s-au inscris degeaba ? Puteau sa lase locurile altor doritori, asa mai mult incurca. Astept raspunsurile lor pe thread.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 27 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 ... LastLast