Imi cer scuze pt neprezentarea mea ieri. Mi-a cazut netul ! Am patit-o si sapt trecuta doar ca am avut norocul sa imi cad FIX dupa cursa. Sorry pt mix-up![]()
A gresit Mika (sau eu, nu mai stiu cine vorbea atunci) exprimarea.
In loc de "Sa schimbe setarile" trebuia "Sa schimbe assist-urile", Mika joaca cu dunga ajutatoare, eu nu, dar cu aceleasi setari. Citez din Grey "scoate panarama aia ca mai mult te incurca", si am invatat fara.
Legat de a 2-a intrebare, sorry si eu.
E buna, dar jucatorii mai experimentati prefera sa nu o foloseasca, ei stiu foarte bine traseul si nu au nevoie.
Eu nu o folosesc din motive personale (desi poate as scoate un timp mai bun cu ea), in realitate nu exista acea linie, prefer sa invat fiecare curba si sa merg cat mai aproape de o cursa adevarata, de aia joc Forza 2 si nu NFS.
Taw, eu dadeam invite-uri deoarece m-a scos subit din cursa si credeam ca nu sunt singurul, si cand ma uitam la friend list imi aparea ca sunt in "Lobby". Crezi ca daca imi aparea "Online Race Lap 18/25" mai dadeam invite? Realitatea crunta m-a izbit cand am intrat pe xbox.com si am vazut ca toti inca joaca.
PS: Cu setarile lui Criss, dupa cursa am scos si 1:47.6, dar acelea sunt doar de baza. La cele "High-tech" n-am habar sincer si asta e.
PPS: Eu nu folosesc toata dunga ajutatoare, folosesc optiune "Braking Only" deoarece m-am obisnuit cu ea si pt. ca am o pauza de 6 luni de cand am jucat ultima oara jocul.
Mda, pacat ca ti-a iesit din joc, chiar ai mers f bine in cursa asta.
Si eu ma obisnuise pe Mapple cu linia ajutatoare, dar m-a convins Grey sa nu o mai folosesc.Cu linia ajutatoare mi se pare ca pot parcurge INTREGUL traseu fara sa-l cunosc.Ceva gen "cand apare dunga rosie, ma iau dupa ea si franez".
Fara ea sunt mai prins de atmosfera cursei.![]()
Prima strigare: 1:22,789 (era la Tune Car -> Test Drive, de aceea nu apare in Scoreboard).
Anyone else?![]()
Grey.. tu nu pleci din tara ?Platesc eu biletul dus.
1.21.697 . Daca scoate cineva sub.. ma las de forza 2.
Am ratat calificarile, am fost la medic, sorry.
Daca ma pot califica si eu diseara sau maine, ar fi super.Daca nu, plec din ultimul loc, asta e.
Calificari - 27.09.2008 - Mazda Laguna Seca
1. GreyhounD (Greyhound2k7) - 1.22.385
2. CrissX (CrissX360) - 1.22.833
3. Axeaxel (Axeaxel) - 1.23.086
4. Mika (DarkMatinee) - 1.23.140
5. florynd (florynd) - 1.23.331
6. Sacaluka (SACALUKA) - 1.24.446
7. Bokolino (bokolino) - 1.24.830
8. Dj Mo (I Dj Mo I) - 1.25.781
9. babulu (babulu) - 1.26.157
10. Bobby (Bobbic) - 1.26.493
11. Taw (tauxxx) - 1.27.440
12. MonkY (Alfamonk) - 1.28.969
13. Muggs (mu99s) - DNQ
14. apoc (apoclambda) - DNQ
15. Bilamofo (bilutza) - DNQ
16. DeathWings(Deathwings223) - DNQ
Babulu
Taw
Bobbic
Monky
Ordinea in grupa a2a. Si acum cred ca vorbesc in numele tuturor insirati mai sus ( grupa a2a): Nu ni se pare corect si fair-play ca noi sa jucam doar 4. Dorim sa se echilibreze echipele. Cum azi au fost 12 oameni online se puteau face f simplu si usor 2 grupe de 6 oameni. Asa este firesc. Daca aveti 9 oameni online unul va concura singur? (ipotetic vorbind).
Mda, e o idee buna dar nu cred ca e corect fata de cei mai buni, ei ar trebui sa aiba sanse la puncte cat mai multe.Sa vedem ce se hotaraste...
Pai kit ca iese locul 7 la ei in grupa sau locul 1 la noi in grupa tot aceelasi punctaj este pentru ca final tot pozitia 7 o are,
Atata timp cat Forza 2 ne ofera posibilitatea de a avea maxim 8 oameni intr-un joc, nu avem cum sa echilibram echipele. Au fost cazuri in care din prima grupa au lipsit oameni, astfel din a doua grupa s-a urcat cate o pozitie pentru fiecare.
Nu mi se pare corect sa penalizam pe cei din grupa 1, care au luptat sa scoata timp sa ajunga acolo, sa le rapim sansa de a ajunge pe primul loc, daca ii mutam in grupa a doua, cum mai pot ajunge pe locul 1 ? Din cauza asta am facut si calificari, cine este competitiv isi merita pozitia.
Da, ipotetic vorbind, daca vor fi doar 9 oameni, unul va concura singur, din oficiu luand locul 9. Este foarte clar specificat in regulament cum se desfasoara concursul si cauza pentru care avem 2 grupe. Crezi ca noua nu ne-ar fi placut sa jucam 16 oameni in aceeasi cursa, sau mai multi ?
Cat despre cei ce s-au inscris si nu joaca, ai dreptate, mai bine nu o faceau, lasau locul liber pentru altii mai seriosi.
By GreyhounD in forum Hot Story
By GreyhounD in forum Hot Story
By istrategie in forum Hot Story
By Dj Mo in forum Hot Story
Bookmarks