Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 27 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 ... LastLast
Results 341 to 360 of 536

Thread: ConsoleGames.ro - Forza Motorsport 2 Championship

1. #341 SP
    Admin MonkY's Avatar
    DjMo: vrem poze cu cupa de cristal/sticla/whatever that is
    Bobby: nu fi nelinistit, ca esti tanar

2. #342 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Cu parere de rau si scuzele de rigoare pt Grey si Mo, oficial ma retrag si eu din concurs.
    Motivul : lipsa de timp (la urmatoarele 2 curse mici sanse sa pot ajunge), iar in timpul care-mi ramane prefer sa joc altceva.
    Sry again daca am incurcat pe cineva.

3. #343 SP
    Junior Member bilamofo's Avatar
    Si eu am avut niste probleme cu consola. Imi cer scuze ca am lipsit la ultima cursa. Sper sa rezolv problema!
    Cand incerc sa ma conectez la Xbox live nu merge ... am dat un test connection si zice MTU failed. Nu inteleg de ce (nu dau net din router sau ceva, am tot cautat pe net sa rez problema dar in zadar, daca e ceva poate joc de la fratemiu urm curse.
    Scuze din nou.

4. #344 SP
    Member CrissX's Avatar
    Easy.. azi e live-ul down. Consola ta nu are nimic.
    1:18.932 Road Atlanta
    Attached Images Attached Images picture_1.jpg

5. #345 SP
    Member SiCK's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Chiar nu inteleg de ce va suparati atat ca va mai loviti un pic.
    Guys, pe mine ma scuzati ca nu ma pot ridica la acelasi nivel.
    Cam asta ar fi motivul.

6. #346 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    And what should that suppose to mean?

7. #347 SP
    Admin MonkY's Avatar
    SiCK: no offense, dar ai extras din context... ca la OTV. And that's not nice. Mai ales ca eu chiar nu ma agit daca ies ultimul... i do it for fun & friends, you know ? Chiar am zis, ca in grupa a doua, chiar si singur daca raman, si tot concurez... Poate daca citai pe altcineva, in special din cei care s-au retras, intelegeam... Dar pe mine m-ai ales gresit. Macar eu recunosc ca nu sunt nici pe departe precum Grey, Criss sau Dj Mo la Forza... dar sa dea naiba de nu ma agit. Nu mi-au placut niciodata SIM-urile auto in mod deosebit, dar cu baietii de pe Live a inceput sa-mi placa pana si asa ceva. In fine, celor care au renuntat... le doresc sa mearga sa joace NFS ProStreet.

P.S. In afara de asta, ca de obicei Dj Mo pregateste o surpriza pentru toti participantii. So, pentru cei care nu mai sunt participanti sau sau sau sau si . Eu sigur nu voi fi printre sau sau dar macar voi fi si si . Pt. Dj Mo nu pot sa spun decat si . Keep it up !

8. #348 SP
    Member SiCK's Avatar
    SiCK: no offense, dar ai extras din context... ca la OTV. And that's not nice. Mai ales ca eu chiar nu ma agit daca ies ultimul... i do it for fun & friends, you know ? Chiar am zis, ca in grupa a doua, chiar si singur daca raman, si tot concurez... Poate daca citai pe altcineva, in special din cei care s-au retras, intelegeam... Dar pe mine m-ai ales gresit. Macar eu recunosc ca nu sunt nici pe departe precum Grey, Criss sau Dj Mo la Forza... dar sa dea naiba de nu ma agit. Nu mi-au placut niciodata SIM-urile auto in mod deosebit, dar cu baietii de pe Live a inceput sa-mi placa pana si asa ceva. In fine, celor care au renuntat... le doresc sa mearga sa joace NFS ProStreet.
    Man..de ce tratati aici orice ca flame ? Nu era nici o chestie "aimed" catre cineva anume.

Ideea mea era ca tu nu ai tinta primul loc si ei au.De aia se cearta..pentru ca pentru ei conteaza fiecare centimetru de asfalt,tu mergi doar pentru fun,ei la fel...pana unul il scoate din ritmul pe care il are pe celalat. Nu ma refer la toti,dar stiu de chestia asta.E unul din motivele pentru care primul post contine niste reguli "aspre" pentru cei care nu prind ideea de "sportsmanship" ceruta aici.

Nu e nevoie de "no offense",nu ma supar din chestii de genul asta deloc.Poti sa spui ce vrei,cand vrei..e OK. Chiar prefer asta.

9. #349 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Hihi. Ok. Btw, nu mai se accepta new entries in locul celor care ne-au parasit ? Macar sa am si eu cu cine sa ma intrec acolo la coada

10. #350 SP
    Cine are un Forza 2 in plus? Si mi-l poate imprumuta?

11. #351 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    a inceput sa mi se ia... in ultimul timp primesc (pot spune asta ca eu am gandit campionatul asta) doar lucruri bune... acreli, motiv de plictiseala si indreptare catre alte actvitati, misto-uri gratuite din partea participantilor.... vi s-a acrit si preferati sa jucati altceva in timpul liber, nu va tine nimeni cu forta si decat sa tociti vopseaua de pe literele tastaturii cu aceste misto-uri, mai bine faceti altceva

12. #352 SP
    Member CrissX's Avatar
    Quote Originally Posted by CrissX View Post
    Deja mie mi s-a acrit, pierd ore intregi pe zi pentru un joc care se mai joaca doar sambata si duminica.
    NU vad nici o referire la campionatul organizat de tine Mo.
    Inainte de Laguna Seca, am pierdut cca 10 ore sa caut trase, setari ptr. masina, si apare un super driver care-mi strica orice placere (si masina) de a mai juca F2..de unde vine si acreala asta. Am si eu o surpriza ptr el pe Road Atlanta.

13. #353 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    toata lumea pregatest o surpriza pe aici .

mo, sincer eu astept cu sufletul la gura urmatoarea cursa, dar traiesc cu frica constanta ca ma deconecteaza iar subit inainte cu cateva ture de finish.

deci, decat daca nu se intampla ceva exceptional, eu stau pana la sfarsit .

14. #354 SP
    Singurul lucru ce ma poate opri sa termin acest concurs ar fi RROD .

15. #355 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Cred ca si exageram noi putin. Era normal sa mai dispara cativa pe traseu... trebuie sa recunoastem ca e de lunga durata si te tine legat un pic sambata si duminica. Sa zicem ca "se cerne faina de neghina" pana la finish. Unii cad fara voia lor din pacate. Sa nu fim rai, ma uit si eu cum a fost cateva zile fara net. Daca s-ar fi intamplat sa fie asa ceva in fiecare sambata/duminica... m-ati fi dat voi afara. Bine, macar eu as fi murit cu RDS-ul de gat... m-ati fi vazut pe la televizor cu grenada legata cu scotch

Eu zic ca e un super concurs si sper ca dupa asta sa avem altul si tot asa. Mie organizarea mi se pare chiar prea bine facuta pentru un concurs de o asemenea amploare. Regulament, masini primite la botul calului, tuning, paint jobs, calificari, premii. Ce sa mai, tot tacamul. Acum ca apar mici "piscaturi"... mare branza ? Se plang ei la Formula 1 unde vorbim de milioane de euroi si echipe intregi de organizatori... chiar credeati ca pot fi multumiti toti ? Asa ceva nu exista in Romania, trust me

16. #356 SP
    Don't worry be happy! Mo, Grey aveti tot respectul meu pentru ce ati facut in acest concurs. Jos palaria!

17. #357 SP
    Member Sacaluka's Avatar
    domnu crissx. nu te mai crede asa de tare si deasupra tuturor. in primul rand a fost vina ta si se vede clar din poze si te rog frumos fara surprize in campionatul asta ca avem destule. pastreazale pentru tine. multi sau inscris in concursul asta de fun nu ca sa castige si e problema ta daca pui atat de mult timp si gandire intrun joc si daca tii sa acrit de el campionat din partea mea poti sa te retragi, dupa cum a zis si mo nu te tine nimeni legat.

18. #358 SP
    Member CrissX's Avatar
    ok.. ne vedem pe Road Atlanta.
    Cu tine sacaluka.. nu am multe de conversat, nu suntem la primul conflict legat de Forza 2 (Nurburgring..acum multe luni in urma).
    Cel putin, cand mai faci reclamatii dupa curse, sa ai si motiv solid. Te plangi ca o fetita la X, m-a lovit criss, dar tu nu-ti vezi propria vina si implicatie in "accident". Ask Grey, ce s-a intamplat intre mine si el pe Silvestone in ultimul tur, dar s-a rezolvat la mica intelegere, intre mine si el, nu am stat sa fac taraboi pe site.

19. #359 SP
    Member Sacaluka's Avatar
    chiar nu ma intereseaza ce sa intamplat intre tine si grey pe silverstone si daca tin eu minte bine pe nurburgring tot vina ta a fost asa ca daca as fii in locul tau as tace.

20. #360 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Ar trebui sa va impacati...este un concurs asa frumos. Singura "vina" care o vad este ca nu trebuia sa va angajati in lupta in acel loc, mai ales ca erati abia in tura 13. Pe Laguna Seca sunt doua locuri unde poti depasi in siguranta. Bafta in continuare!

scz de offtopic

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 27 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 ... LastLast