Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 19 of 27 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 ... LastLast
Results 361 to 380 of 536

Thread: ConsoleGames.ro - Forza Motorsport 2 Championship

1. #361 SP
    Member CrissX's Avatar
    Da man, ne impacam, no prob. Iar pe Road Atlanta iar ne certam. Coboram din masini si ne paruim ca intre moldoveni...
    Niciunul nu lasa de la el, asta e ereditar, mai ales in zona noastra de bastina.
    Altii isi dau foc la case, la masini prin parcari...etc. Noi sa fim sanatosi.

1:17.966 beat this.
    Attached Images Attached Images atl.jpg

2. #362 SP
    Member SiCK's Avatar
    Am facut un clip mic,puteti sa-l vedeti de curiozitate sa va mai destindeti...cam prea multa cearta aici.
    Orice link din cele de mai jos e bun.

http://netload.in/index.php?id=10&fi...c783&captcha=1
    RapidShare: Easy Filehosting
    FlyUpload / Share Files

3. #363 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    foarte tare filmuletul sick... pacat ca nu l-ai facut wide

4. #364 SP
    Member Sacaluka's Avatar
    ce tare e, cu ce lai facut?

5. #365 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Super filmuletul SiCK ! Am incercat sa il fac in asa fel incat sa scap de margini, dar e prea mare diferenta de ratio... Noi folosim 560x320... sau rezolutii 16:9.

6. #366 SP
    Member SiCK's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Super filmuletul SiCK !
    Thanks.
    Quote Originally Posted by MonkY
    Am incercat sa il fac in asa fel incat sa scap de margini
    De ce ? Hehe..eu l-am lasat pe default project,nu e de vanzare,e "for fun"..take it as it is.
    Quote Originally Posted by Dj Mo
    foarte tare filmuletul sick... pacat ca nu l-ai facut wide
    Thanks. E o filmare off-screen,nu e direct feed...Poate se mai iveste vreo ocazie sau am eu vreo idee de clip si atunci il fac widescreen.
    Quote Originally Posted by Sacaluka
    ce tare e, cu ce lai facut?
    Photoshop,SoundForge,Vegas,After Effects.

~~~

7. #367 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Fratilor, de ce nu folositi FILEBOX.RO?
    Upload bun, dwn cu 6-7MB/s.

8. #368 SP
    Member SiCK's Avatar
    L-am facut mai wide,am adaugat 2 FM2 logos pe margine in stilul XBL.Se vede in poza.
    Nu pot sa-l stretch-ui mai mult,n-are rost.

http://www.filebox.ro/download.php?key=4yv7lcbt2o8w7i28
    Attached Images Attached Images sshot-2.jpg

9. #369 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Hei, acum ceva pagini am rugat ca discutiile pe acest thread sa fie legate strict de concurs, pentru orice altceva, exista thread-ul dedicat pentru Forza 2, de pe aria Xbox 360.
    Mersi.

10. #370 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ne postati si noua timpurile si ordinea de la calificari ?
    Thx

11. #371 SP
    Member CrissX's Avatar
    E posibil (si normal ? ) ca unii sa se califice cu o ora inainte de cursa...probabil de asta se afiseaza timpii chiar inainte de cursa (ultimele 3 etape), ca prima a fost ok.

12. #372 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Da, noi ne chinuim sambata la 13 si altii vin duminica la 21 Asta e, eu sunt curios cat de prost am condus acum sa imi vad locul

Sau si m-ai interesant, vreau sa vad daca in grupa a2a vor concura 2 sau 3 oameni?

13. #373 SP
    mai bine sa vina sa se califice mai tarziu si sa fie la ora cursei decat altii care s-au inscris degeaba sau s-au retras in timpul campionatului

14. #374 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Da da Foarte bine zis MO

15. #375 SP
    Calificari - 04.10.2008 - Road Atlanta

1. CrissX (CrissX360) - 1.17.918
    2. Sacaluka (SACALUKA) - 1.18.397
    3. GreyhounD (Greyhound2k7) - 1.18.867
    4. Axeaxel (Axeaxel) - 1.19.425
    5. florynd (florynd) - 1.19.585
    6. Bokolino (bokolino) - 1.20.731
    7. Mika (DarkMatinee) - 1.20.866
    8. Dj Mo (I Dj Mo I) - 1.21.390
    9. Bobby (Bobbic) - 1.22.162
    10. MonkY (Alfamonk) - 1.23.414
    11. babulu (babulu) - 1.23.780
    12. DeathWings (Deathwings223) - 1.38.430
    13. Muggs (mu99s) - DNQ
    14. Bilamofo (bilutza) - DNQ
    15. apoc (apoclambda) - DNQ

Datorita faptului ca unii concurenti nu pot ajunge sambata la ora 13:00 (serviciu, probleme, etc), am decis sa efectuam inca o sedinta duminica la ora 13:00. Astfel, va puteti califica ori sambata, ora 13:00, ori va puteti antrena toata ziua de sambata si sa va calificati duminica, ora 13:00. Si ca sa fie fair pentru cei ce se straduiesc si ajung la calificarile de sambata, pot participa si duminica, daca se simt in stare ca-si pot imbunatati timpul. Atentie totusi, daca va calificati sambata si vreti sa mai scoateti timp si duminica, va fi luat in considerare timpul de duminica.
    Cine nu reuseste sa se califice nici sambata, nici duminica la ora 13:00, va fi considerat ca necalificat si va pleca de pe ultima pozitie.

Se pare ca de data asta nu ati mai murit din cauza suspansului si ati avut ordinea de start cu cateva ore mai inainte de inceperea cursei. De parca ar fi ajutat cu ceva sa stiti cine s-a calificat si cine nu, timpul oricum va ramanea acelasi. Ma rog, carcoteli.

16. #376 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eeeh, eram doar curiosi GreyhounD, that's all. Eu unul de exp. vroiam sa stiu cu cine cad in grupa (visam si eu ca poate s-a lovit CrissX sau tu si picati cu mine sa va arat cat de misto plec eu de la pit-uri cu pompa de alimentare dupa mine)

17. #377 SP
    actualizat primul post... din pacate am ramas doar 14 si in curand cred ca 13... asta intareste regula... suntem romani... cei cu roz... data viitoare ganditi-va de 10 ori inainte de a va mai inscrie la ceva de genul asta... daca nu va tin nervii sau nu puteti accepta ca sunt si altii mai buni, stati cuminti in banca voastra, asteptati-va teancul de jocuri noi si nu mai incurcati oamenii

18. #378 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Ma uitam la rezultatele din calificari si am avut impresia ca si in a II-a grupa sunt mai multi concurenti de data asta. In prima cursa s-au strans mai multi parca, nu ??

19. #379 SP
    Quote Originally Posted by Axeaxel View Post
    Ma uitam la rezultatele din calificari si am avut impresia ca si in a II-a grupa sunt mai multi concurenti de data asta. In prima cursa s-au strans mai multi parca, nu ??
    Pai in prima grupa sunt 8, cum au fost mereu. In a doua momentan sunt 4, daca apar si Muggs si bilutza vor fi 6. Pacat de limitarea impusa de forza pentru 8 jucatori maxim. Era frumos sa alergam toti in aceeasi cursa.

20. #380 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Ce timp bun am

Lambriul meu nu ma prea asculta, caum fuge de funduletul ala sexos dar ii dau eu de cap

P.S. baietii cu care sunt in grupa, pazea, eu nu prea am frane de obicei

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 27 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 ... LastLast