Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 27 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 ... LastLast
Results 61 to 80 of 536

Thread: ConsoleGames.ro - Forza Motorsport 2 Championship

1. #61 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Masinile vor fi egale, din punct de vedere al constructiei. Tine de priceperea fiecaruia sa si-o seteze ca sa ii vina masina ca o manusa pe un anumit traseu. De exemplu un setup care imi place mie, sigur altuia nu-i va placea. Scrie clar in regulamentul din primul post ce se poate schimba si ce nu, cine nu este de acord, este liber sa nu participe.

2. #62 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Quote Originally Posted by ffocus View Post
    doamne ce nervi am!! ma faceti sa-mi iau iar 360 si am JURAT sa nu-mi mai iau de la ultimul rrod....GOD...tre sa rezist...

si ce oferta e la arcade ala
    Hehe, si o sa fie si mai ieftin! Aka 150 USD! Rezista la asta daca mai poti!

Scz. de off-topic!

On-topic: Masinile o sa difere de la cursa la cursa sau o sa concureze toata lumea cu aceiasi masina tot campionatul?

3. #63 SP
    Quote Originally Posted by DonAdryan View Post
    On-topic: Masinile o sa difere de la cursa la cursa sau o sa concureze toata lumea cu aceiasi masina tot campionatul?
    Toate masinile o sa fie identice pe parcursul tuturor curselor si intregului campionat. Se concureaza cu aceeasi masina, data de catre organizatori.

Sper ca din seara asta sa incepem sa livram masinile catre cei inscrisi.

4. #64 SP
    Member CrissX's Avatar
    Setari pe net..nu gasiti pentru Murcielago (nu e chiar o masina foarte cautata, nu e pentru hot laps), sau trebuie sa cautati ore in sir.
    Cel mai bine va setati masina singuri, dupa teste,teste si iar teste.
    Asteptam calendarul (programul ) curselor, cu ce traseu incepem...etc.

5. #65 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Toate masinile o sa fie identice pe parcursul tuturor curselor si intregului campionat. Se concureaza cu aceeasi masina, data de catre organizatori.

Sper ca din seara asta sa incepem sa livram masinile catre cei inscrisi.
    I'm waitting for it.

LE: ordinea traseelor este aceasi ca in primul post ??

6. #66 SP
    Ok, am trimis prima transa de masini catre cei care au postat aici numarul de concurs. Daca exista careva care nu a primit-o, il rog sa posteze aici.

Puteti umbla la vopsea dupa bunul plac, insa am rugamintea sa lasati la locul lor sponsorii si numerele de concurs. Acestea trebuie sa fie in pozitiile in care le-ati primit.

Ordinea traseelor este cea din primul post. Dupa terminarea inscrierilor vom anunta si datele cand se vor desfasura calificarile / cursele.

Sacaluka, florynd - va astept cu numerele de concurs

7. #67 SP
    Member Sacaluka's Avatar
    Sacaluka - nr 1

8. #68 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Quote Originally Posted by CrissX View Post
    Setari pe net..nu gasiti pentru Murcielago (nu e chiar o masina foarte cautata, nu e pentru hot laps), sau trebuie sa cautati ore in sir.
    Cel mai bine va setati masina singuri, dupa teste,teste si iar teste.
    Asteptam calendarul (programul ) curselor, cu ce traseu incepem...etc.
    Eu am gasit 2 linkuri pe forumul oficial Forza 2, testez setarile cand primesc masina.
    Oricum, incepator fiind, mi-e greu sa cred ca pot merge la limita masinii a.i. sa am nevoie de setari speciale.

9. #69 SP
    Member N3O2005's Avatar
    uhm eu nu am primit masina inca ... desi am dat nr si id

10. #70 SP
    Member CrissX's Avatar
    Quote Originally Posted by N3O2005 View Post
    uhm eu nu am primit masina inca ... desi am dat nr si id
    O vei primi.

11. #71 SP
    Member N3O2005's Avatar
    just saying ... a zis greyhound mai sus sa spunem cei care nu am primit jucaria inca

12. #72 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Pot sa schimb locul numarului de pe capota ??

13. #73 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Axeaxel View Post
    Pot sa schimb locul numarului de pe capota ??
    Cred ca ar fi de preferat sa nu... ca sa avem toti aceeasi pozitie pt. numar si nume macar, nu ?

14. #74 SP
    Oameni buni, fiti atenti la ce se posteaza

Puteti umbla la vopsea dupa bunul plac, insa am rugamintea sa lasati la locul lor sponsorii si numerele de concurs. Acestea trebuie sa fie in pozitiile in care le-ati primit.
    DisknktD, ti-am dat add la gamertag, astept sa accept friend request-ul sa iti pot trimite masina.
    L.E.: Ar trebui sa primesti masina.

15. #75 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    La mine pe spate la "placuta de inmatriculare" nu imi intra si numele Bobby si placuta cu 26. Pot s-o mut cativa cm la stanga?

16. #76 SP
    Quote Originally Posted by Bobby View Post
    La mine pe spate la \"placuta de inmatriculare\" nu imi intra si numele Bobby si placuta cu 26. Pot s-o mut cativa cm la stanga?
    La tine am uitat sa sterg numele lui Dj Mo
    Ok, o poti muta cativa centimetri mai la stanga, cu conditia sa fie in continuare vizibila, pentru a putea fi identificata masina de catre "urmaritori"

17. #77 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Eu initial o mutasem sub stema de la Lambourghini. Dar o s-o pun langa nick Se va vedea ok promit

18. #78 SP
    Taw
    La tine am uitat sa sterg numele lui Dj Mo
    Ok, o poti muta cativa centimetri mai la stanga, cu conditia sa fie in continuare vizibila, pentru a putea fi identificata masina de catre \"urmaritori\"
    Da' nu scrie deasupra fiecarei masini si nick-ul persoanei, asa cum e normal pt un racing?Tre sa ne chioram la placuta de inmatriculare?
    Astept si eu azi masina, poate e gata.

19. #79 SP
    Quote Originally Posted by Taw View Post
    Da' nu scrie deasupra fiecarei masini si nick-ul persoanei, asa cum e normal pt un racing?Tre sa ne chioram la placuta de inmatriculare?
    Astept si eu azi masina, poate e gata.
    Am trimis-o de aseara, ai verificat ?

20. #80 SP
    Taw
    Nu nu, ti-am zis doar ca am fac dragoste si nu deschid consola.
    Dar azi o testez.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 27 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 ... LastLast