Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 4 of 4

Thread: TGS 2015: Conferinta Sony

  1. #1 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar

    TGS 2015: Conferinta Sony

    Tokyo Game Show este una dintre cele mai importante conferinte pentru Sony, in mare parte pentru ca sunt la ei acasa si nu prea isi permit sa dezamageasca. Desi au lipsit de la Gamescom au recuperat in deplin la aceasta conferinta anuntand multe jocuri pentru toate platformele lor, intradevar o mare parte targetuite la publicul japonez dar o parte din ele fiind relevante si pentru restul fanilor. In urmatoarele randuri o sa incerc sa va prezint pe scurt mai toate anunturile scurt pe doi.



    Bloodborne - The Old Hunters Trailer - Expansion DLC - PS4
    Conferinta a inceput prin prezentarea primului (si sa speram ca nu ultimul) expansion la Bloodborne - The Old Hunters. In afara trailerului nu am primit prea multe detalii, dar din ce am putut observa o sa avem noi zone, arme (printre care un arc, un fel de saw chain whip, un chainsaw mace si un fel de hammer) si magii noi. Expansionul va putea fi downloadat in data de 24 noiembrie urmand sa fie lansata si o editie fizica impreuna cu jocul original in data de 3 decembrie.

    Praise the Sun!


    Data de lansare Uncharted 4 a fost anuntata - PS4
    Tot in cadrul conferintei ne-au oferit un trailer scurt pentru Uncharted 4 si a urmat confirmea datei de lansare globate a jocului - 18 martie 2016.



    Gravity Daze - Remaster + Sequel - PS4
    Urmatorul anunt a fost legat de seria Gravity Daze (cunoscuta ca Gravity Rush pe piata occidentala). Jocul de pe Vita va fi portat pe PS4 in data de 10 decembrie (februrie 2016 pt EU&US). De asemenea a fost anuntat si o continuare care urmeaza sa fie lansata doar pe PS4 in 2016.



    Ubisoft announcements - PS4
    Pe scena au urmat cei de la Ubisoft care ne-au prezentat factiunea samurailor din For Honor cu informatii legate de eroi, abilitati si echipament urmat de prezentarea cinematica a primului DLC de la Assassin's Creed Syndicate (astia nu se invata niciodata).




    Yakuza HD Remake and Yakuza 6 anuntate pentru PS4
    Cu ocazia implinirii a 10 ani de la lansarea primului joc din seria Yakuza, primim vestea lansarii Yakuza Kiwami (remake of Yakuza). Odata cu jocul fanii seriei se vor putea delecta si cu un Demo pentru Yakuza 6, joc ce urmeaza a fi lansat in toamna 2016.



    King of Fighters 14 - PS4
    Cei de la SNK playmore au prezentat un scurt trailer urmat anuntul lansarii in 2016 a urmatorului joc din serie King of Fighters



    Square Enix @Sony @TGS - PS4 - PSV
    De data aceasta cei de la Square Enis au venit mai bin pregatiti la TGS, spre deosebire de E3 un ne prezentau doar slideshows.
    World of Final Fantasy - (re)intoarcerea graficii chibi. Jocul urmeaza sa fie lansat in 2016 pentru PS4 si PSV

    SaGa Scarlet Grace este nou IP al celor de la SE urmand a fi lansat pentru PSV in 2016 (va las cu trailerul ca eu nu m-am prins inca despre ce o sa fie vorba)

    Un alt titlu anuntat este Kingdom Hearts 2.8 Final Chapter Prologue care va contine un HD remaster la Dream Drop Distance, precum si scene din Unchained X denumite Back Cover iar ultima parte fiind Birth by Sleep 0.2 - A Fragmentary Passage, un fel de continuare a Birth by Sleep.
    Primul trailer oficial al jocului va avea premiera la 17 septembrie, moment in care sper sa avem mai multe detalii despre joc.

    Dragon Quest Buidlers este un joc nou in stilul Minecraft, setat in universul seriei care urmeaza sa fie lansat pe 28 ianurie 2016 in Japonia pentru PS3, PSV si PS4 (date despre lansarea US si EU nu a fost facute publice). Dar vestile bune din universul Dragon Quest continua: Dragon Quest 11 va fi un nou joc al serie care va putea fi jucat de catre 4 players in offline mode. Tot in cadrul TGS a pornit un zvon care ne spunea ca Dragon Quests 7 si 8 ar putea fi lanseate in sfarsit si pe piata occidentala, desi alte detalii sau confirmari nu am primit inca.

    Star Ocean 5: Integrity and Faithlessness se va lansa pe PS4 in Japonia pe data de 25 februrie 2015. Din pacate nu avem inca o data de lansare pentru restul lumii, dar cei de la Square ne-au asigurat ca va fi lansat tot in 2016.

    Mai avem si un scurt trailer la Just Cause 3 care urmeaza sa fie lansat pe 21 ianuarie 2016, bla bla bla



    Phantasy Star Online 2 se va lansa exclusiv pentru PS4 in 2016
    Si cam atat... alte detalii nu am primit, decat un trailer scurt care il puteti observa mai jos

    UPDATE: din pacate cei de la SEGA au anuntat ca lansarea va fi facuta doar pentru Japonia, compania nu are nici un plan sa lanseze jocul si pe celelate piete.


    NioH anuntat pentru PS4
    Tekmo Koei ne-a prezentat un trailer scurt din noua lor serie de tip shash 'em up - NioH. Producatorul jocului, Kou Shibusawa, a tinut sa mentioneze ca ne va fi imposbil sa terminam jocul din prima incercare. NioH se va lansa exclusiv pentru PS4 in 2016.



    Danganronpa 3 anuntat pentru PSV si PS4
    Al treilea joc al serie produsa de Spike Chunsoft va fi lansata global in februarie 2014 pentru PSV si PS4. (Pedobear lives!)



    Monster Hunter Spirits si Umbrella Corps anuntate de catre Capcom (astia nu au dat inca faliment?)
    Biohazard: Umbrella Corps este noul joc din universul Biohazard (Resident Evil) care vrea sa fie un nou shooter tactic pentru PS4 si PC. Partea ciudata / interesanta este ca in occident jocul nu va purta denumirea de Resident Evil, fiind denumit doar Umbrella Corps.

    Tot in cadru conferintei, Capcom a prezentat si un nou joc din serie Monster Hunter - Spirits, joc lansat deja pe arcade machines in Japonia, in vara acestui an. Din ce inteleg este vorba de al doilea val de lansare pentru septembrie, dar nu am vazut sa fie anuntat si pentru vreo consola...



    Bandai Namco Presents
    Noul joc din serie OP denumit One Piece: Burning Blood va fi lansat pentru PS4 si PSV. Jocul se va focusa mai mult pe combat si pe Devil Fruits

    Gundam Extreme VS-Force este noul joc Gundam pentru PSV care va fi lansat in Japonia in aceasta iarna. Din pacate nu au anunat daca jocul va fi lansat in US si EU. In acest joc isi va face aparitia si Gundam Barbatos, noul mech din seria Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans.



    Data de lansare pentru Dark Souls 3 a fost anuntata
    Ultimul anunt legat de jocuri a fost legat de Dark Souls 3 care urmeaza a fi lansat global pe data de 24 martie 2014. Intr-un interviu acordat recent pentru Game Informer, Hidetaka Miyazaki a anuntat noi detalii despre joc care le puteti citi in detaliu AICI

    Praised be the Sun! AGAIN!


    Project Morpheus isi schimba numele stire ciordita cu nerusinare de la trickz :evil:
    Cei de la Sony au anuntat astazi, intr-o conferinta cu ocazia Tokyo Game Show, numele final al dispozitivului de realitate virtuala cunoscut pana acum ca Project Morpheus. Astfel, PlayStation VR este noul jucator intr-o piata deja "saturata" de rivali precum Oculus Rift sau Vive (dezvoltat de HTC si Valve). Cei prezenti la expozitie vor putea testa un o versiune cu un hardware aproape final si cateva jocuri compatibile. Data estimativa de lansare ramane "candva in 2016".


    Noi faceplates si controllere anuntate pentru PS4
    Cu ocazia conferintei Sony a prezentat 9 noi faceplates pentru consola PS4 si 4 noi culor pentru controllerul DualShock 4, cea mai interesanta fiind varianta transparenta. Mai jos aveti si o prezentare vizuala.



    Playstation 4 primeste o scadere de pret in Japonia
    Ultimul anunt din cadrul conferintei de la Tokyo Game Show ne-a prezentat o scadere a pretului consolei pentru piata japoneza, ajungand la ¥34,980 - in jur de 1150 lei (~1450 lei cu tot cu TVA). Pana acum Sony nu a confirmat daca aceasta scadere va fi facuta si in EU sau US.



    Cam aceasta a fost prezentarea celor de la Sony de la Tokyo Game Show 2015, multumesc ca ati avut rabdare sa cititi tot articolul si astept sa imi spuneti parerile voastre despre ce s-a anuntat.
    Attached Images Attached Images tgs2015.jpg

  2. #2 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Felicitari pentru articol. Mult mai organizat si usor de urmarit decat pe vg247 de exemplu. Am trecut prin toate trailerele si anunturile in mai putin de 10-15 min. Anula acesta TGS a fost da bomb pentru Sony, dupa parerea mea. Multe jocuri noi si anunturi care m-au dat pe spate. Things I`m very hyped about: Bloodborne - The Old Hunters si Dark Souls III
    Things I`m hyped about: NIoH, King of Fighters, Yakuza Remake (desi sunt putin dezamagit ca e vorba doar de primul titlu din serie)
    Things I started giving a damn: Star Ocean 5, For Honor si Phantasy Star Online 2 care imi aduce aminte de Sword Art Online (desi s-ar putea sa nu aveam ocazia sa il butonam niciodata)

    All in all, conferinta a fost un succes imens si mi-a readus speranta in developerii japonezi. As fi vrut sa vedem niste stiri legate de Persona 5 si ceva mai serios de la Square Enix...but i guess you can`t win them all, right?

  3. #3 SP
    Member Snake's Avatar
    Ohoooo, ce de goodies! Hai ca nu e rau.

  4. #4 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Continuarea la Gravity Rush exclusiva pe PS4? Multumesc, Sony, acum m-au convins: PS Vita a fost ultimul produs pe care il cumpar de la ei. Daca Sony va ramane ultimul producator de console de pe piata, nu am decat sa trec la PC.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. E3 2015: Conferinta Microsoft By MonkY in forum Hot Story
    Replies: 13 Last Post: 19-06-2015, 15:01
  2. E3 2015: Conferinta Bethesda By MonkY in forum Hot Story
    Replies: 32 Last Post: 18-06-2015, 12:11
  3. E3 2015: Conferinta Sony By MonkY in forum Hot Story
    Replies: 18 Last Post: 18-06-2015, 06:55
  4. E3 2015: Conferinta Ubisoft By MonkY in forum Hot Story
    Replies: 5 Last Post: 16-06-2015, 03:41
  5. Replies: 2 Last Post: 31-08-2014, 14:33

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts