Am votat televizor. Asta îmi trebuie în noul meu apartamentBine, întâi sper să iau apartamentul spre sfârșitul anului
![]()
Tableta
Telefon mobil
Laptop
Televizor
Consola
Camera foto
Drona
Sistem audio / boxe
Bere
Bicicleta
Masina
Ceas
Ochelari VR
Gamepad
Volan
Am votat televizor. Asta îmi trebuie în noul meu apartamentBine, întâi sper să iau apartamentul spre sfârșitul anului
![]()
Mi se pare absurd ca in 2016 sa mai cumperi TV-uri fullHD. Ce faci, peste 2-3 ani schimbi iar TV-ul? I dunno, dar nu prea are rost, mai ales ca preturile sunt foarte OK si la 4K.
Mi-e teama de upscalling, mai ales ca in Romania nu cred sa existe transmisii FHD macar.Netflix ruleaza 1080p pe PS4, jocurile sunt max 1080p. Cam de aici nedumerirea.
Nu iti face griji, arata totul bine. De peste 1 an jumate am folosit in 80% din timp doar TV-uri 4K si nu m-a deranjat nimic. Despre transmisiile TV n-as stii sa iti spun, cine se mai uita la TV in ziua de azi?![]()
Nu inteleg de ce lumea continua sa vada o investitie buna intr-un TV FHD in conditiile pietei actuale (atat ca oferta de produse, cat si ca pret).
Nu mai suntem in 2014, piata 4K/UHD-urilor s-a mai maturizat, avem optiuni.
Si pana la urma, un UHD merge si pe FHD..
Cat despre upscale, sa vedem ce console se lanseaza cu un astfel de feature si de ce vor fi in stare, altfel consolele actuale vor merge cel putin la fel de bine ca pe un TV FHD, iar in ceea ce priveste filmele, streaming, etc, se vede foarte bine.
Singurul amendament pe care il am de facut cu privire la TV-urile UHD cu panouri de 50/60Hz -- la rularea unor fisier video/filme (din cauza dinamicii/complexitatii imaginii) avem un stutter specific. L-am observat la filmele upscalate. Panourile de 100/120Hz, in schimb, nu au aceasta problema.
PS: mi se pare un argument foarte slab "televiziunile nu au nici macar semnal FHD". Sunt sigur ca ma numar printre multi care nu si-au luat TV pentru mizerii ce se scurg pe ecran..
Un laptop pentru gaming si editare video, cu un display-ul care sa nu iti oboseasca prea mult ochii.
Nu sunt hotarat ce sa aleg intre Asus si Apple. La Apple imi place display-ul, dar diagonala e prea mica. In schimb Laptopurile Asus, au pret mai bun dar nu cred ca display-ul are aceeasi calitate.
Acum ca s-a anuntat noul PS4+ e normal sa intre in procesul de achizitii. Tv 4k e present si nefolosit la adevarata lui valoare, acum cu noua consola.....de-abia astept!
![]()
Bookmarks