Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Cum vi se pare noul vechi CG?

Voters
144. You may not vote on this poll
  • Este genial

    26 18.06%
  • Este extraordinar

    18 12.50%
  • Este sublim

    19 13.19%
  • Este covarsitor

    19 13.19%
  • Este incredibil

    12 8.33%
  • Este fabulos

    17 11.81%
  • Este nemaipomenit

    17 11.81%
  • Este genial

    13 9.03%
  • Este cool

    33 22.92%
  • Nu stiu, nu sunt din localitate

    70 48.61%
Multiple Choice Poll.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 21 to 40 of 41

Thread: Cum vi se pare noul vechi CG?

  1. #21 SP
    Member omega's Avatar
    Asa este. Imi cer scuze. Pana la urma este vorba de timpul si de banii tai (si a celor care mai contribuie). Insasi faptul ca eu imi pot spune parerea aici este un privilegiu. Treaba cu dlc si microtranzactii in jocuri mi se pare ca este alta poveste. Numai bine!

  2. #22 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Am eu un avatar pentru identitatea ta, dar cred că ma baneaza adminul.
    De cand am devenit asa agresivi la orice lucru spus pe forum? Va mai plangeti ca nu vin useri noi, dar tot vad atitudinea asta de "elitist" pe forum, de parca daca ai peste un numar de postari/ani pe forum esti mai in masura sa arunci vorbe in altii.

  3. #23 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    tot vad atitudinea asta de "elitist"
    Daca NeoGAF a ajuns cea mai importanta comunitate de gaming din lume cu atitudinea asta, la noi de ce nu ar functiona?

  4. #24 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    De cand am devenit asa agresivi la orice lucru spus pe forum? Va mai plangeti ca nu vin useri noi, dar tot vad atitudinea asta de "elitist" pe forum, de parca daca ai peste un numar de postari/ani pe forum esti mai in masura sa arunci vorbe in altii.
    Sa înțeleg ca nu ai avut succes cu stand up comedy si te-ai apucat de facultatea de drept pana la urmă. Caută postările clientului tău si o sa vezi de ce sunt "agresiv". Hai noroc!

    PS: Știu ca urmează o ironie fină, marca Ochi de Vultur.

    PPS: Vezi ca si tu ești agresiv sau poate uiți ce scrii pe aici!

  5. #25 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Inteleg sa fii agresiv atunci cand respectivul o da aiurea in tramvai si scos din context. Nu stiu ce alte postari mai are individul, am judecat strict la ce am vazut pe threadul asta iar omul nu a vorbit nici urat si nici offtopic.

    Sent from my LG-H870 using Tapatalk

  6. #26 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Guys, aici nu e vorba ca vrem sa discriminam anumiti useri sau sa taiem functii doar de dragul de a o face, eventual enervand pe unii sau pe altii in timpul procesului. E pur si simplu vorba de un management prost, iar eu sunt vinovatul principal. Am pornit in perioada in care banii nu erau o problema... si am trecut intr-una unde eu personal nu ma descurc. Si din pacate si forumul are de suferit.

    Cred ca am fost eu prea optimist si am sperat ca in timp ce comunitatea creste, costurile astea sa devina niste nimicuri. Plus ca am sperat la faptul ca dragii nostrii jucatori de pe piata (distribuitori, vanzatori, publisheri, etc.) sa inteleaga ca totusi reclama e sufletul comertului. Din pacate, Romania este inca un target prea mic... aici inca ai slabe sanse (care tind spre zero) daca nu ai pile pe unde trebuie. Iar eu din pacate nu sunt genul care sa mearga sa stea in genunchi la un Vodafone, la un eMag, in speranta ca in loc sa arunce banii pe un print pus la un colt de strada, ignorat de toti, sa arunce si in zona aceasta, unde chiar avem oameni pasionati, care chiar dau o groaza de bani pe pasiunea lor.

    So... ca ne place sau nu, ceea ce se intampla acum este rezultatul direct al actiunilor noastre. Atat ale mele, cat si ale voastre. Eu n-am fost un bun manager, voi nu vreti sa dati bani pe "prostii"... c'est la vie! Daca nu mi-ar fi pasat, ar fi fost inchis de mult. Asa ca acum taiem, incercand sa salvam ce se mai poate. Pana in Ianuarie cand vedem daca putem continua sau nu.

    Oricum vremurile sunt mult schimbate fata de atunci cand am pornit. Si cred ca si oamenii sunt mult schimbati. Pe unii dintre voi aproape sa nu va mai recunosc... stau cateodata si ma uit la evolutia unora, imi aduc aminte de vremurile in care beam o bere impreuna, discutam despre toate astea cu pasiune... si azi trebuie sa stau sa le vanez posturile in care isi baga ceva in ceea ce am facut impreuna. Dar, repet... asta e viata. Momentan, asa cum e, mergem mai departe.

    Incercati totusi sa nu va mai loviti atat... pentru ca in final nu cred ca are vreunul dintre voi ceva de castigat din asta. In loc sa ne bucuram de cat de privilegiati suntem, ca avem libertatea si resursele sa ne putem bucura de niste pasiuni, ne comportam ca niste copiii mici. In timp ce altii trec la propriu prin foc si apa (vezi uragane, incendii devastatoare), sunt rupti de cutremure (vezi ultimul de 8.5 grade Mercalli), nu au acces la minimul de informatie (vezi Coreea de Nord) sau nu au acces la apa (vezi Africa, India, etc.)... noi ne lovim de chestii minore, din care se face tantarul armasar.

    Dar, sa nu devenim prea dramatici, pt. ca nu suntem intr-o telenovela. Aici a fost facut un proiect din pasiune si din dorinta de a scapa de stress-ul din partea cealalta (remmember computergames?), pe cand probabil ar fi trebuit sa-l gandim ca un business. Insa eu nu sunt un om de afaceri bun... nu am resurse de PR si din pacate (o spun fara sa incerc sa jignesc pe cineva) nici nu am primit ajutorul pe care-l speram. Sunt aici oameni cu relatii, oameni cu bani, oameni cu resurse... care nu au miscat un deget. Si nici nu sunt obligati dealtfel. E doar un statement. Ca dealtfel tot ceea ce se intampla aici. Inclusiv agresivitatea pe care o vedem la unii, este tot un statement. Astia suntem. Romani. In UE. Earth. 2017... Captain's log 3485438530.

    Hai, aveti grija de voi! Momentan inca mai suntem aici!

  7. #27 SP
    Banned Templier's Avatar
    ^ aceleasi scuze de ani de zile fara nicio rezolvare

    CG e pe Life support asa cum era de asteptat sa fie daca NIMENI nu se implica!

    Atata timp cat Facebook-ul e plin de pagini tip forum/help/bazar tu sa ceri bani pt un avatar nu faci decat sa grabesti inchiderea CG.
    Aici nu e vorba de a fi un bun manager ( desi nu ar dauna) ci e vorba de a fi o gazda buna, sa stii sa ii mobilizezi pe cei care au posibilitati sa se implice, nu sa ii arati in permanenta cu degetul ca "ei au si tie nu iti dau". Pentru ce sa iti dea cand in alta parte e gratis ce oferi tu?!

    Daca s-ar vorbi mai putin de politica ( unde suntem toti experti si stim ce sa schimbam ) si ar fi o mai mare implicare in a organiza intalniri sau eventuri poate ca s-ar forma o comunitate activa de unde s-ar mai scoate ceva si s-ar salva site-ul.

    P.S. eagle-eye are dreptate in ce a zis mai sus!

  8. #28 SP
    Senior Member solecon's Avatar
    Aha... dar totusi...

  9. #29 SP
    Banned Templier's Avatar
    te deranjeaza un sfat? multumesc pentru reclama, nu ma deranjeaza ba din contra este doar un plus la ce am zis mai sus

  10. #30 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Imi este deja chiar jena cand va aud vaicarindu-va pt. cativa euro pe an pentru propria comunitate, dar bagati fara probleme in DLC-uri, addon-uri, item-uri in jocuri, etc. Considera-l acesta ca fiind un add-on. Nu-l vrei, nu-l cumperi. Nu e obligatoriu si poti posta linistit pe forum fara acest add-on! Si hai sa fim cinstiti, nu platesti pt. avatar, e un pachet intreg de features, dupa cum se poate vedea aici: http://www.consolegames.ro/forum/f59...ium-vip-users/.
    Nu vreau sa imi iei acest post in nume de rau, dar ce ai facut cu avatarele este asemanator cu ce a facut si Sony cu PsPlus-ul. E normal sa existe nemultumiti.

  11. #31 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Templier: cu tine trebuie sa o iau pe puncte, ca altfel e greu... ai putea deveni primul user CG cu mai multe threaduri de Adio.

    1. "Aceleasi scuze" - iarasi ai citit in diagonala si ai inteles in zig-zag. Acolo nu sunt scuze, e simpla realitate.

    2. "fara nicio rezolvare" - cum fara? Si taierea e o rezolvare.

    3. Referitor la Facebook, e ceva mai mult decat se vede la suprafata. Am facut parte din multe grupuri pe FB (in unele chiar moderator sau admin). Majoritatea comunitatilor sunt frectie la picior de lemn (comparativ cu CG-ul sau alte forumuri serioase)... multe grupuri nu au rezistat nici macar cateva luni, iar altele sunt bune doar pt. scandal. Majoritatea sunt moderate la misto. Facebook-ul e bun pt. unele chestii, dar e departe de un forum. E ca si cand ai spune ca e mai bun filmul decat cartea. Iti place pe Facebook? Mergi acolo si stai acolo. Nu te opreste nimeni.

    4. "nu sa ii arati in permanenta cu degetul ca "ei au si tie nu iti dau" - ca de obicei, ai inteles prost. Nu am aratat pe nimeni cu degetul, desi unii ar merita un middle finger up. Fiecare face exact ce doreste cu resursele sale... doar sa nu vina sa boceasca pe-aici ca "vai dom'le, dar altii dau gratis", pentru ca de asta sunt satul. Vrei gratis... ori accepti ceea ce ti se ofera, ori iti muti frumusel fundul in alta parte. Dar poate o sa mai incaruntesti si tu un pic si o sa afli ca nimic bun pe lumea asta nu e gratis.

    5. "Daca s-ar vorbi mai putin de politica si ar fi o mai mare implicare in a organiza intalniri sau eventuri poate ca s-ar forma o comunitate activa de unde s-ar mai scoate ceva si s-ar salva site-ul." - care intalniri man? Acelea in care la sfarsit trebuia sa platesc eu pentru cei care au uitat sa o faca (cine stie, poate nici nu au uitat)? Sau acelea in care se bateau pe jocuri free si plecau imediat ce se dadeau toate? Aaaah, nu-mi spune ca e vorba de cele la care ne chinuiam sa organizam cu mancarea si veneau cativa nesimtiti care mancau 4-5 portii extra? Sau cele la care organizatorul era si participant la tragerea la sorti si chiar castiga (aici ai fost chiar culmea, si nici macar faptul ca ai pus item-urile la Licitatie nu o sa spele vreodata chestia asta)?

    Am multe alte exemple... dar ma opresc aici si ma bucur ca multe din acele specimene au disparut de pe CG. Initial mi-a parut rau ca nu am mai primit jocuri pt. tombole si alte nebunii. Dar m-am bucurat ca datorita acestui lucru rand pe rand au plecat cei pt. care asta era cel mai important lucru. Prefer sa raman aici cu un grup restrans, si sa ne scriem pe-aici textele si peste 20 de ani pe un forum mic, decat sa ajung mare cu cei enumerati mai sus.

    Desigur, asta este doar partea negativa. Pentru ca in partea opusa am cunoscut oameni de nota 10, oameni cu care voi ramane prieten sau amic chiar si daca nu va mai fi CG-ul. Poate si doar pentru acest lucru si a meritat efortul din ultimii 9 ani si ceva.

    Anyway, vorba lunga, saracia omului. Tu faci parte din categoria Chifteluta, aka Venom... care cu o pagina in urma a venit aici sa-si posteze bucuria ca ne ducem. Din pacate pentru voi (cei ca tine, Chifteluta & Co), efectul este fix invers... si uite asa de-al dracu' si de "dorul" vostru nu-l inchid. Nu meritati aceasta satisfactie!

    Hai bafta pe Facebook!

    ---------- Post added 10-09-2017 at 00:10 ----------

    Quote Originally Posted by ragnarlodbrok23 View Post
    Nu vreau sa imi iei acest post in nume de rau, dar ce ai facut cu avatarele este asemanator cu ce a facut si Sony cu PsPlus-ul. E normal sa existe nemultumiti.
    Stai linistit man. Nemultumiti vor fi intotdeauna. Oricum (si e a nu stiu cata oara cand repet asta) zilele acestea voi adauga mai multe avatars pt. a putea fi selectate. E o alegere strict legata de resurse... ca va ajuta sau nu in final, nici nu mai conteaza. Oricum nu mai am optiuni, decat sa va recomand ca si Templier, Facebook-ul...

  12. #32 SP
    Banned Templier's Avatar
    1. E realitatea pe care tu o faci/ lasi sa existe. Am inteles perfect ce ai zis.

    2. E o rezolvare dar e doar una care paveaza drumul spre inchidere

    3. Spune cun vrei dar pana una alta exista. Eu plec * la fel si altii ) dar cu ce te ajuta pe tine asta?? Aduci bani la site cu gandirea asta romaneasca?

    4. Ai aratat cu degetul spre un grup de useri, nu o da cotita. Nu esti singurul care o dupe prost cu banii, nu te erija in victima.

    5. Tot dai de ex. aceleasi cazuri in care tu ai platit tu. La ultimele nu a fost asa. Ai uitat sa spui ca la prima tombola nu am participat si la a 2 a vroiam sa fac altceva .

    Trist sa ma compari cu unii useri care vor inchiderea siteului dar probabil altii fac mai multe lucruri sa aduca bani decat am facut eu.
    Continua sa faci ce faci si o sa fie bine. Decantarea userilor e o treaba dar conteaza mai mult cu ce ramai.

    Nu e vorba de adio aici ( e ok ca poti sa intepi atata timp cat tu esti sefu') ci de sfat! Use it good!

  13. #33 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Templier: esti atat de bun la sfaturi incat eu prefer sa nu mai comentez si sa le trec la "si altele". Am treburi mai importante de facut, sincer. Vrei sa pleci, nu-ti place CG-ul, oamenii de aici. Pleaca man si gata! Ce atata "bai, eu chiar plec!"... Asta chiar nu e o telenovela. E o alegere. You did yours, i do mine! We are still free people... yet!

  14. #34 SP
    Banned Templier's Avatar
    Si m-ai vazut sa ma mai implic in ceva legat de CG? Nu sunt banat si nu incalc regulile forumului.
    Fiecare doarme cum isi aseaza! Si cum ai zis si tu mai sus " We are still free " .... to comment. May I?

  15. #35 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Poti comenta linistit, doar ca devii obositor repetand atat ca pleci. Aici vorbim despre site, tu vorbesti despre tine si ce faci tu sau ai facut tu. E o chestie, ii spune "narcisism". Chestie cu care nu te pot (si nici nu vreau) ajuta. Sorry.

    P.S. Pana dimineata veti avea un set de avatars. See ya!

  16. #36 SP
    Banned Templier's Avatar
    Citeste post ul meu , nu a lui solecon. Nu am zis de plecare cand vb de site dar tu cum ai ceva personal impotriva mea logic ca tu crezi asta.
    Bafta cu site ul! Nu intelegi un sfat, nu e problema mea. Tu ai ajuns la 35 useri on line si cu site ul ciopartit.

  17. #37 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Sincer ca un membru inregistrat aproape la lansare mi se pare "cam pe moarte".

    Il stiu pe Monky de pe forumul vechi pe care era moderator. Din cate tin minte forumul acesta a aparut dupa ce a luat ban acolo. Nu stiu cat a fost ambitie si cat a fost planuit dinainte dar cert este ca a fost binevenit pt noi toti.

    Am cunoscut multi oameni si cu unul din ei chiar inca ma mai intalnesc constant. Dar se pare ca acum nu mai simte lumea nevoia sa intre pe forumuri. Nu stiu daca e datorat faptului ca traiam intr-o bula care acum s-a spart (a mai inaintat lumea in varsta, au alte obligatii) sau faptului ca in ziua de azi prefera sa foloseasca mai mult youtube, facebook.

    Parerea mea este ca nu merita sa te zbati sa ti un forum in picioare cu 30-40 de posturi pe zi din care 60% sunt anunturi de vanzare.

    Sent from my SM-G950F using Tapatalk

  18. #38 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by tray View Post
    Il stiu pe Monky de pe forumul vechi pe care era moderator. Din cate tin minte forumul acesta a aparut dupa ce a luat ban acolo.
    Cred ca ai imbatranit si tu. Nu am luat niciodata ban pe Computergames... Ba din contra am plecat pt. ca acolo se scoteau ban-urile in functie de cine pe cine cunostea, era problema mare cu PC Master Race (care dealtfel exista si in ziua de azi), ajunsesem sa dau eu premii din buzunar pentru ca nu exista interes sa creasca aria de console, and so on... Oricum nu are rost sa mai rascolim trecutul, si nu imi pare rau ca am facut pasul acela.
    Quote Originally Posted by tray View Post
    Dar se pare ca acum nu mai simte lumea nevoia sa intre pe forumuri. Nu stiu daca e datorat faptului ca traiam intr-o bula care acum s-a spart (a mai inaintat lumea in varsta, au alte obligatii) sau faptului ca in ziua de azi prefera sa foloseasca mai mult youtube, facebook.
    Asa este, generatiile mai noi s-a indreptat spre Facebook & Twitter. Pe care insa le consider destul de haotice in comparatie cu informatia oferita pe un website/forum. Nu mai vorbim de lipsa de moderare, de privacy and so on...
    Quote Originally Posted by tray View Post
    Parerea mea este ca nu merita sa te zbati sa ti un forum in picioare cu 30-40 de posturi pe zi din care 60% sunt anunturi de vanzare.
    Vara e mai complicat (intotdeauna a fost asa, chiar si dincolo). Dar chiar si in perioadele "super slow", sunt in medie 200 de posturi pe zi. Ce nu se iau in calcul insa, sunt cei care doar intra sa citeasca sau cauta o informatie. CG-ul nu e Facebook, sa faci scroll si sa vezi tot timpul ceva nou... Eu inca ma ajut de articole si chestii scrise acum ani buni. Poti sa faci asta pe Facebook sau Twitter? Nu prea... Noi inca stam extrem de bine pe Google (doar am muncit la SEO de mi-au sarit ochii din cap). Hit-uri vin inca de ordinul zecilor de mii pe luna... deci nu e inca K.O. - plus ca in perioadele de toamna/iarna/primavara de obicei explodeaza toate cele.

    Dar da, nu mai merita efortul pentru atat de putini useri activi. Motiv pt. care am inceput sa tai, iar la anul vom trece de pe un server dedicat pe un VPS, ceva mai mic, doar pentru "veterani". Sau inchidem. Vedem...

    Intre timp, am lucrat la ceva avatars. Am reusit doar un set de 10 (sorry, imi pica ochii in gura)... sper sa va placa! Le pot alege linistiti si userii non-premium.
    Attached Images                    

  19. #39 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Eu sunt sigur ca forumul nu va disparea

  20. #40 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Am eu un avatar pentru identitatea ta, dar cred că ma baneaza adminul.
    Eu mi-am spus parerea iar MonkY si-a argumentat decizia pe care o inteleg, asta nu justifica atitudinea ta.

    ---------- Post added 11-09-2017 at 18:01 ----------

    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Intre timp, am lucrat la ceva avatars. Am reusit doar un set de 10 (sorry, imi pica ochii in gura)... sper sa va placa! Le pot alege linistiti si userii non-premium.
    E super.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 62 Last Post: 09-09-2016, 04:59
  2. Replies: 2 Last Post: 16-05-2016, 21:29
  3. Iata cum iti scaneaza fata noul Kinect By MonkY in forum Console News
    Replies: 2 Last Post: 24-08-2013, 22:44
  4. Replies: 22 Last Post: 16-01-2013, 13:50

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts