Uncharted 2 va fi GOTY pentru mine. In realitate va trebui sa fie multiplatform, deci orice este posibil. Totusi, Halo?
Alan Wake
Assassin's Creed 2
Batman: Arkham Asylum
Bioshock 2
Forza Motorsport 3
Halo 3: ODST
Heavy Rain
Gran Turismo 5
inFamous
Killzone 2
Lost Planet 2
Left 4 Dead 2
Mass Effect 2
Modern Warfare 2
Prototype
Resident Evil 5
Street Fighter 4
Tekken 6
Uncharted 2
Uncharted 2 va fi GOTY pentru mine. In realitate va trebui sa fie multiplatform, deci orice este posibil. Totusi, Halo?
Desi e Fallout wannabe si e posibil sa fie chiar mai bun, va pierde mult din cauza cell-shade-ului pe care multi nu-l suporta. Unfortunatelly.
Am mai zis-o. Jocul ma incanta pana au decis sa devina all casual si sa treaca pe cell-shaded. Pur si simplu ca un Fallout wannabe nu poti avea grafica cell-shaded.
Da, stiu ca PoP asta nou a avut grafica cell-shaded si ca a fost foarte bun.
Heavy Rain-deoarece este singurul titlu revulutionar din toata lista si daca o faca ca la carte nu vad de ce nu ar castiga GOTY.
hey , where's Dragon Age ?!!! huh? huh?!!? ..... Risen ? , Brutal Legend ? damn !! .. chiar asa de diferit sunt.. astia sunt pretendentii mei ... dar vorbind pe limba poporului MW 2(chit k am votat Mass Effect 2
) ... ideea e k pt mine chestia asta cu GOTY e ceva legat de gusturi... pur si simplu nu ai cum sa imi spui mie k va castiga MW2 cnd eu nu am treaba cu FPS-urile ( in sensul ca imi plac mai mult RPG-urile).... deci eu as elimina categorie GOTY si as introduce "Most Popular GOTY"... pe langa celelalte categorii mai subiective
By vasilescui in forum Help Desk
By Zombozo in forum Console News
By RonanN1 in forum Videos
By MonkY in forum Polls
Bookmarks