Battlefield 1943
Call of Duty: Modern Warfare 2
Call of Juarez: Bound in Blood
F.E.A.R. 2: Project Origin
Halo 3: ODST
Killzone 2
Left 4 Dead 2
Section 8
The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena
Wolfenstein
Am votat Killzone fiindca Modern Warfare 2 ma enerveaza rau in multiplayer, am ajuns sa cred ca sunt prea varza la astfel de jocuri, niciodata nu pot face mai mult de 5 killstreak![]()
Killzone 2.Popularitatea lui MW2 vine dupa succesul primului mw,care chiar a adus ceva nou.MW2 este acelasi joc cu niste " + " prea mici ca sa fie mai bun ca kz2.Asta inafara de faptul ca nu are clan support,hartile incurajeaza campingul si suporta mai putini playeri online decat kz.
Modern Warfare 2 fara discutie, il consider o continuareCounterStrike.
(bineinteles impreuna cu MW1)
Killzone 2 si pt. mine. The Chronicles of Riddick si Modern Warfare 2 sunt alte FPS-uri care sunt in top in lista personala, dar premiul il merita Killzone 2 pt. ca a venit pus la punct si a dat o lectie celoralati despre cum se face un FPS cu o grafica impecabila, atmosfera antrenanta, un multiplayer cum multe alte FPS-uri nu-l au (vezi usurinta de a juca cu prietenii, gestionarea clanurilor si a turnamentelor, detalii despre fiecare player web-based and so on) si nu in ultimul rand, grija fata de jucator. Nu mai retin exact cine a zis, dar da, Killzone 2 este un FPS 2.0
Killzone 2!Pt. ca este altceva fata de ce a fost pana acum,la seria COD MP se cam repeta![]()
Killzone 2 nu e de pe planeta asta. Cred ca e facut de martieni si trebuie sa acord votul meu micilor nostri prieteni verzi!
PS: recunosc ca multiplayerul MW2 este mai addictive pentru mine. Motivul probabil este lunga perioada de timp in care am jucat COD 4 pe Xbox Live.
Salutari!deci am Votat Killzone2.am renuntat la calc pentru Ps3 datorita jocului asta.am 15 jocuri da numa Killzone2 joc in multy...,din cate am inteles MW2 are acelas engine k Cod5 care parerea mea e o porcarie pe ps3,ma dezamagit complet,orcum varianta pe pc a fost reusita.nu am jucat MW2 dar cred k are acelas sunet prost.Killzone2 all the way Baby!SAlutari All!
Ma refer la COD5 si sunetul ,cum te misti in joc,parca jucam daca tine-ti minte Quake.fara suparare.te best FPS=Killzone2
Szuza-ma domnu intelectual daca sunt mai needucat cu doar 2 clase k trenu.scuza-ma!
---------- Post added 27-11-2009 at 07:16 PM ----------
Dar cred k ai ceva mai bun de facut decat sa ii critici pe alti cum scriu nu crezi????Domnule intelectual!
By naz in forum Polls
By GreyhounD in forum Polls
By GreyhounD in forum Hot Story
Bookmarks