CG AWARDS 2010 - Editia 1 - Cel mai asteptat joc al anului 2011 - Va invitam la vot !
Uncharted 3
Mortal Kombat
Gears of War 3
Crysis 2
Portal 2
Killzone 3
Dead Space 2
Little Big Planet 2
Resistance 3
Motorstorm Apocalypse
inFamous 2
Twisted Metal
Bulletstorm
Mass Effect 3
Test Drive Unlimited 2
CG AWARDS 2010 - Editia 1 - Cel mai asteptat joc al anului 2011 - Va invitam la vot !
Is singurul care asteapta cu nerabdare noul Twisted Metal?lol Daca e cel putin la fel de bun ca si TM2 atunci o sa fie un must have![]()
...Test Drive Unlimited 2.
Daaar, să zicem Uncharted 3, că �mi place cum arată primele două.
Pf, pai cu siguranta unul dintre primele 2 este COD 8, dar vad ca nu il gasesc nicaieri in lista. Pai inseamna atunci ca trebuie sa fie RAGE, dar stai nu e pe lista. Inseamna ca sigur e Forza Motorsport 4, dar STAI nu e nici asta pe lista.
Pai ce lista e aia. Iar faceti POLL aiurea, nu mai faceti POLL-uri ca nu are rost, tot timpul scapi ceva, de cele mai multe ori chiar important.
Eu zic sa punem toate jocurile care vor aparea in urmatorii 10 ani, am facut o lista restransa cu ce ni s-a parut noua mai important. Nu aveam cum sa acopar toate jocurile, au mai fost si scapari. Anyway, i-as invita pe toti cei care au facut "drame" anul asta, sa faca ei editia a 2-a. Noi atat am reusit, este prima data... la anul speram sa fie mai bine. Dar deh, e mai usor sa intepi decat sa incerci sa faci.
Mda... cred ca poll-ul asta merita mai multa atentie, pentru ca anul viitor apar o tona de jocuri bune. Lipsesc jocuri importante, pe langa cele mentionate pana acum: The Last Guardian, Marvel VS Capcom 3, Duke Nukem Forever (asta trebuia mentionat in toate sondajele facute in ultimii 10 ani, nu stiu daca apare sigur in 2011), Dragon Age 2, The Witcher 2 (nu se stie daca apare pe console), LA Noire, Max Payne 3 (daca apare in 2011), Brink, Deus Ex: Human Revolution, TES V: Skyrim, Batman: Arkham City, Battlefield 3 si altele mai putin importante sau despre care n-am auzit prea multe (XCOM, Spec-Ops: The Line, SOCOM 4, Mindjack, Bodycount, Homefront, Fear 3, The Conduit 2, ICO Collection, Red Faction 4, Dirt 3, OF3, Driver SF etc.)
asta o sa fie intotdeauna. Ganditi-va si voi ca e foarte greu sa tina cont de toate jocurile care ati mentionat voi, cateva nefiind anuntate pt 2011... naz a postat pe cele mai importante/asteptate. Acuma ca a avut si el un lapsus se mai poate ierta.
Nu va mai tot agitati si daca nu va place poll-ul asta atunci nu mai votati. Simple as that
![]()
Aoleo ... nici Batman nu a avut loc in pollu asta
Ma bucur ca nu ai uitat Uncharted si Gears ca altfel poate iesea dracu Mortal Kombat cel mai asteptat joc al anului.
PS: A nu se intelege ca am ceva cu MK. Scorpion FTW !!!
Bookmarks