Mass Efect 2 - coplesitor si superb in acelasi timp ca primul ma astept sa fie ! cei de la Bioware sunt niste genii![]()
Assassin's Creed 2
Batman Arkham Asylum
Bioshock 2
CoD Modern Warfare 2
Collin McRae Dirt 2
Fuel
G.R.A.W. 3
God of War 3
Halo 3: ODST
Killzone 2
Lost Planet 2
Mass Effect 2
Race Pro
Resident Evil 5
Tekken 6
Altul
Mass Efect 2 - coplesitor si superb in acelasi timp ca primul ma astept sa fie ! cei de la Bioware sunt niste genii![]()
Mass Effect 2 - pentru ca sint fan si primul joc a fost absolut genial.
Resident Evil 5 - pentru ca sint fan inrait.
In rest mai astept Fallout MMORPG (care nu se stie daca va aparea anul asta sau peste 10 ani) si Kingdom under Fire 2. Am jucat pe vremuri KUF si de curind KUF: Circle of Doom si nu pot spune ca m-am plictisit.
Am crezut ca nu pot vota decat un joc si nu am votat decat unul dar asi adauga si Uncharted 2.
eeeee mai trebuia in lista si HAWX sau Dante's Inferno ca e beton ... oricum am ramas surprins ca pana acum s-a detasat CoD MWF 2 .... eu unul bagam mana in foc ca e unul dintre AC2 sau GoW 3 detasat de restul dar uite ca lumea iubeste FPS-ul ... deh ce sa-i faci ... am un singur regret si anume ca EIDOS a amanat jocul HIGHLANDER pt Q1 2010.
---------- Post added at 12:25 PM ---------- Previous post was at 12:21 PM ----------
aaa si de asteptat ... pai HAWX il am deja mai astept GoW 3 si AC2 si bineinteles MotoGP 09 cand o fi lansat
---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:25 PM ----------
si desigur DANTE'S INFERNO .... aaaaaa si atat !![]()
Well,eu astept LOst planet 2.Dupa, as zice Assasin Creed 2 si Bioshock 2.Desi e criza si recesiune in 2009,sunt titluri interesante,care sper sa nu fie afectate de criza.....
Am votat Tekken 6 desi mai astept Virtua Tennis 2009 si Fight Night Round 4, care nu sunt in lista.
Mafia 2 , L.A. Noire , Resident Evil 5 , Prototype , WWE Legends Of Wrestlemania , God Of War 3 , Tekken 6 , Call Of Duty Modern Warfare 2 si Assassin's Creed 2 daca se lanseaza anul asta![]()
Unde e Kingdom under fire 2 !?!?!? ... pt cei pasionati de epic-scale battles gen Lotr sau kingdom of Heaven acest joc este o combinatie intre cele doua .. check it out Kingdom Under Fire II
Bioshock 2
Assassins Creed 2
CoD MW2
Ghost Busters
Diablo 3
Gh Metallica
Astea sunt cele care le astept eu cel mai mult pe anul asta
Bookmarks