Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Pot fi considerate tabletele/smartphone-urile ca si console?

Voters
220. You may not vote on this poll
  • Da, le pot considera si console

    100 45.45%
  • Nu, nu le pot considera si console

    104 47.27%
  • Nu sunt inca decis

    16 7.27%
Page 3 of 10 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 41 to 60 of 196

Thread: Tabletele si smartphone-urile pot fi considerate console?

  1. #41 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Desi nu imi place touchscrenul cand e vorba de gaming, realizez ca la majoritatea consolelor portabile din ultima generatie s-a pus accentul mai mult pe joculete fun, decat cele competitive, deci raspunsul meu este SAU (nu sunt inca decis).

  2. #42 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Quote Originally Posted by rodarkone View Post
    Niciodata o tableta / telefon nu va fi o consola - toate jocurile serioase existente la ora actuala pe acest tip de deviceuri sunt porturi ale unor jocuri mai vechi datorita hardware urilui si optimizarii (cu mici exceptii) - de asemeni publicul target pentru asemenea deviceuri este -> gospodinda din colt, care nu are timp sa bage 80+ ore in Skyrim sau alte jocuri time consuming - deci NU - aceste device uri au definit un nou tip de gamer de care eu ma DEZIC cu desavarsire, gamerii pe telefoane/tablete nu sunt GAMERI, sunt doar niste consumatori de entertainment ieftin. Faptul ca jocurile sunt extremly adictive nu inseamna neaparat ca sunt si de calitate. (repet - cu mici exceptii)

    Faptul ca piata de jocuri s-a diversificat incluzand pe lista si non-gamerii (practic un nou timp de entertainment) insa care sunt "limitati" - ei nu vor accepta sa se joace un joc prea complex, sau time-consuming - dar vor opta pentru noul "angry birds"

    Evident putem discuta si despre resurse, as sublinia aici 2 aspecte:

    1. resursele investite in dezvoltare - practic jocurile pentru acest tip de deviceuri sunt scoase pe banda rulanta, zi de zi pentru ca nu sunt complexe, sicer sa fiu nu cred ca echipele care dezvolta pentru aceste deviceuri sau bugetele se apropie macar de jocurile "serioase" de pe console/PC.

    2. resursele limitate ale acestor device uri - imbinand portabilitatea/mobilitatea cu gamingul exista concesii vis-a-vis de control, concesii vis-a-vis de accesorii - unii ma vor contrazice laudand minunatul Ipad 3 - care apropo costa mai scump decat PS3 ul (adica mai mult de 600 $) si nu vad pe nimeni care sa deplanga acest lucru - cum s-a intamplat cu PS3 ul, asta pentru a intra cu gratie in celalat aspect foarte important -> PRETUL

    Device urile high end au ajuns sa coste enorm (tind spre 1000 EU) - ceea ce le face neatractive din punct de vedere al consumatorului tanar (care trebuie sa primeasca aprobarea de la parinti) de asemeni shop urile online de unde pot fi achizitionate jocuri pentru aceste device uri sunt accesibile (de cele mai multe ori) via credit card -> ceea ce automat schimba targetul de la cel tanar (sub 18 ani) catre unul matur.

    Deci daca combinam targetul -> 18+ cu nivelul jocurilor oferite => mod clar - target casual / non-gamer / fara prea mult timp la dispozitie, fara prea mari pretentii cand vine vorba de complexitate, care are un interes sporit pentru optimizarea timpului liber pe care il are.

    Desi posed si telefoane (more than 1) care imi ofera acces la jocuri de acest tip si o tableta - nu le consider nici pe departe competitoare directe cu consolele portabile, de cele "home" nici nu mai vorbesc. Timpul petrecut pe acest tip de deviceuri pentru mine este MINIM comparat cu celalate console. Iar jocurile sunt mai mult pornite din curiozitate, in nici un caz nu le iau in serios.

    Evident aici multi neglijeaza urmatorul aspect -> software ul - sa zicem ca maine apple ar da faliment (dau acest exemplu pentru ca are impact asupra celui mai mare competitor - probabil undeva la 5 % din piata globala de jocuri ca revenue) - poate inchide maine store ul, sau poate pune o taxa pe download (redownload) sau o taxa pe utilizarea serviciilor (similar cu Xbox live) - practic eliminarea middleman ului (a se citi distributia) implica accentuarea monopolului (in special al celor de la Apple) - asta ca o paralela cu ce se intampla in UK cu concernul GAME/GAMESTATION.

    Eu sunt un adept convins al formatului fizic si il voi sustine pana in panzele albe - faptul ca aceste deviceuri sustin virtualizarea ma nemultumeste la culme, recomand la toti sa se gandeasca bine ce isi doresc si sa nu mai pice in plasa "marketingului".

    Ca o prognoza personala, consider ca actualele console (de la Nintendo, Sony sau Microsoft) vor prelua tot mai multe functii ale acestor tablete/telefoane - decat telefoanele / tabletele sa preia functii de consola. Cu alte cuvinte pentru a deveni o consola - aceste device uri trebuie sa aiba capacitate de stocare uriasa (pentru a suplini lipsa unitatilor optice) acest lucru nu este posibil momentan (poate in 5 ani) o tableta cu 1 TB spatiu de stocare va fi ceva banal - insa momentan cand ma uit la tablete cu stocare de 64 GB - mi se zburleste parul, gandindu'ma ca un simplu BR disk poate avea 50 GB.

    Implementarea unor module GSM nu este atat de complexa precum miniaturizarea, sunt convins ca a pune functii de telefon pe 3DS / PSP vita nu este deloc greu (PSP vita chiar are support pentru GSM si nu m-ar mira daca in curand nu vom aveam MMS / SMS si chiar voce - via GSM pe PsP V).

    Imi pare rau ca a disparut forumul XPC pentru ca acolo erau niste "iubitori de PC" care se bateau cu caramida in piept ca PC ul este regele cand vine vorba de jocuri, lucru extrem de usor de daramat prin cifre, la fel de usor este de daramat "mitul" tabletelor/telefoanelor - cand vine vorba de jocuri, aceste sunt aproape neimportante la nivelul incasari, o da angry birds a vandut 5 mil de copiii, insa cu 1 eu bucata, Halo 3 a vandut tot atat insa cu 60 EU bucata, aici este de fapt diferenta. Daca esti un producator indie cu 2 programatori e logic sa consider tabletele ca the next big **** - pentru ca jocul tau de 10-20.000 EU va produce milioane (daca este de calitate) insa comparat cu nivelul pietei, practic este nesemnificativ. Nu demult am aflat ca producatorul seriei Monkey Island (Tim Schafer) a refuzat sa lanseze noul lor joc pe platforme precum PS3 / Xbox 360 - datorita costurilor URIASE (am inteles ca doar pentru un simplu patch la joc pretul era undeva la 50.000 $ ceea ce mi se pare "insane" ) deci platforma PSN / Xbox / Wii (cea mai limitata si mai stricta dintre cele 3) - nu prea doresc sa primeasca content (daca nu ma insel si pe Xbox live exista limitari extrem de stricte cand vine vorba de marimea softurilor - undeva la 25-128 MB - imi pare rau ca nu stiu exact si mi-e lene sa ma documentez) spre deosebire de Android unde "anything goes" pe istore e ceva mai limitat insa ... mult mai "liberal" comparat cu cele 3 de mai sus.

    Deci ca o concluzie -> NU hotarat, DA pentru entertainment ieftin si de proasta calitate (ca sa zic asa mult si prost). (din cele cateva sute de mii de jocuri disponibile, sper ca nu gresesc sa se fi ajuns intre timp la milioane, probabil ca sub 500 sunt dedicate gamerului hardcore, marea majoritate fiind porturi - daca luam numarul de jocuri real de calitate si il comparam cu numarul de jocuri lansate pe aceste platforme probabil vom avea cifre 1/1000 si daca eliminam porturile probabil ca raportul scade si mai mult 1/10000 ar fi o cifra mai apropiata de adevara - cand discutam de console unde, pana la ora actuala cele mai multe jocuri le are PS2 ul ~2500 - raportul clalitate este undeva la 1/10).

    PS: m-am grabit un pic cand am scris / sper ca are logica - nu am recitit pentru ca trebuie sa plec - asa ca nu ma injurati prematur
    Mi se pare cel mai competent post de pe thread'ul asta.

  3. #43 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by RaverX View Post
    Aha, sigur. Poti sa-mi spui pe cine am injurat? Intr-un post mi-am spus opinia, atat. Si ai sters tot postul, puteai sterge doar partea aia in care am "atacat" postul respectiv....

    Oricum nu ma astept sa tina si postul asta mult, probabil ca am scris degeaba, dar nu conteaza.
    RaverX, nu stiu cu cine te certi... deoarece in posturile sterse nu se afla niciunul de-al tau. Au fost 3 posturi in care se rosteau niste cuvinte/injurii care nu-si aveau rostul (indiferent daca e vorba de VIP's sau nu - erau intre tudyniuz si Laurentiu). Am preferat sa le sterg decat sa arunc cu infractiuni... pentru ca inteleg ce inseamna cand se incalzeste un pic mai mult situatia. In plus amandoi sunt useri seriosi, de treaba (doar tudyniuz de ceva vreme parca e un picut cam contra - dar e dreptul sau la opinie), si nu meritau infractiune doar pentru ceva asa minor.

    No offense, dar tu deja postezi ca un troll, te certi cu mine (de fapt singur) si dai verdicte fara nicio baza... Puteai sa-ti verifici singur posturile sa vezi ca nu ai nimic sters pe acest thread. Dar asa e cand exista chestia aia tipica, ura romaneasca, no matter what. Cand se pune pata...

  4. #44 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Monky - citeste cu atentie, am zis ca exista jocuri bune (de cel putin 3 ori) insa acestea sunt in raport de 1 la 1000 (poate si mai putine) raportate cu jocurile care exista pe aceste platforme. Ceea ce intareste teoria mea -> mult si prost, FOARTE putin de calitate si putinul ala "portat" - daca ne referim la contentul original 100 % care sa merite pentru un gamer probabil raportul este mult mai mic.

    Cat despre limitari -> ma refer in special la control si capacitate de stocare - (avand in vedere faptul ca doar The New Ipad are specificatii superioare consolelor din ziua de azi, ma voi baza pe aceasta tableta -> capacitate de stocare 64 GB maxim, capacitate de stocare 1 BR disc -> pana la 50 GB => pe tableta vei putea stoca maxim 1 film BR / maxim 1 joc care sa aiba caracteristici similare cu cele de pe home consoles )

    Cat despre control -> touch padul este (la ora actuala) mult mai nesigur (in sensul acuratetii) si a vitezei de reactie - decat un control pad (sau un pad dedicat)

  5. #45 SP
    Member Devergo's Avatar
    Gaming pe touch-screen? In nici un caz . Sigur un Angry Birds merge de plictiseala, dar n-am de ce sa inlocuiesc DS-ul si PSP-ul cu telefonul/tableta.

  6. #46 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu pot intelege mentalitatea anumitor persoane.

    Ce treaba are timpul si banii investiti in dezvoltarea unui joc, cu jocul propriuzis ? Si minesweeper este joc si sunt sigur ca unii ne-am pierdut zeci de ore (impreuna cu Solitare) in trecut. Dar pun pariu ca daca ar fi iesit doar pe iPad, ati fi zic ca e o prostie ieftina.

    Sa fim seriosi. Cred ca am vazut in ultimii 2-3 ani ingrozitor de multe jocuri care au stat 3-4-5 ani in dezvoltare si in care s-au bagat milioane de $ si au fost adevarate esecuri. Ce conteaza cat de complex e un joc, daca jocul in sine este o mizerie ?

    De ce toti cand va referiti la jocuri pe tablete/telefoane aveti in minte doar Angry Birds ? De NFS, FIFA, Prince of Persia, 9mm, Dead Space, GTA3, viitorul Max Payne nu ati auzit ? Voi credeti ca noi toata ziua ne "prostim" in Angry Birds ? Si la urma urmei, chiar daca este asa, si ala este tot JOC. La fel si Cut the Rope, Doodle Jump, Temple Run, Lane Splitter samd. Sunt jocuri pe care dam 1$ si cu care ne pierdem zeci de ore. Sunt mii de jocuri de PS3/X360 care costa 50-60$ si dureaza doar 3-4h, asta in cazul in care nu este un esec lamentabil si dupa 5 minute incepi sa plangi banii dati.

    Din punctul meu de vedere, daca EU ma joc pe un iPad/iPhone, un joc (oricat de prostesc este el, ca vorbim de Angry Birds sau de GTA III), EU cataloghez iPad-ul ca o consola portabila, pentru ca EU ma joc pe un device pe care-l tin in mana, pe care ma pot juca in metrou sau in tren.

    Si DA, eu am inlcuit PSP-ul la doar 2 saptamani dupa ce am pus pana pe primul iPhone 3G, desi erau doar app 50 de jocuri, majoritatea doar fun, nu bune cu adevarat.

    @rodarkone, nu te pune nimeni sa cumperi toate aplicatiile disponibile in sectiunea Games in AppStore. Poti cumpara doar 5-10 care sunt cu adevarat bune si in rest sa folosesti tableta/telefonul pentru chestii elementare. Dar sunt sigur ca pentru alea 5-10 jocuri vei putea numi tableta/telefonul, consola.

  7. #47 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    razvan - e doar vorba despre calitate, evident ca solitare sau mindswepper e un joc addictive (dar nu il face automat un joc de calitate)

    Calitatea este data de game design, grafica, sunet si probabil unul dintre cele mai importante story.

    Faptul ca la dezvoltarea jocurilor participa ARTISTI - ma refer la graficieni, designeri, ingineri de sunet, compozitori, actori etc dau acea "calitate" unui produs - daca totul se impleteste in mod armonios si produsul final este apreciat de noi toti.

    PS: deja Olivia ma injura / a intrat pe thread sa vada ce se intampla de nu mai plecam

    later edit: razvan -> ce sugerezi tu este sa dau 600+ EU pe un device pe care ma voi juca 100-200 jocuri bune (nu vreau sa fiu "malitios" si sa folosesc 5-10 jocuri din exemplul tau) ? majoritatea fiind porturi ale unor jocuri vechi - cred ca exista solutii mult mai ieftine sa o fac.

  8. #48 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by rodarkone View Post
    Monky - citeste cu atentie, am zis ca exista jocuri bune (de cel putin 3 ori) insa acestea sunt in raport de 1 la 1000 (poate si mai putine) raportate cu jocurile care exista pe aceste platforme. Ceea ce intareste teoria mea -> mult si prost, FOARTE putin de calitate si putinul ala "portat" - daca ne referim la contentul original 100 % care sa merite pentru un gamer probabil raportul este mult mai mic.

    Cat despre limitari -> ma refer in special la control si capacitate de stocare - (avand in vedere faptul ca doar The New Ipad are specificatii superioare consolelor din ziua de azi, ma voi baza pe aceasta tableta -> capacitate de stocare 64 GB maxim, capacitate de stocare 1 BR disc -> pana la 50 GB => pe tableta vei putea stoca maxim 1 film BR / maxim 1 joc care sa aiba caracteristici similare cu cele de pe home consoles )
    OK Darkie, ai dreptate doar te contrazici singur... Intai ai spus ca resursele sunt limitate pe smartphone-uri si tablets (cand probabil un smartphone in ziua de azi e de 1000 de ori mai rapid decat un Game Boy, Master Gear sau Lynx). Dupa care, te-ai legat de faptul ca, capacitatea de stocare e de vina... mama ei de treaba. E mai buna o consola care are un joc per cartridge, nu una pe care poti pune sute, eventual salva in cloud, transfera pe USB or anything else. Cat despre control, am zis mai devreme... unora nu le place DELOC Kinect-ul, Move-ul, Wiimote-ul sau chiar si gamepadul... si cu toate astea, nu le face cu nimic mai putin console decat sunt. La fel e posibil sa nu-ti placa touch-ul. Dar ce sa-i facem... fiecare are dreptul la opinie.
    Quote Originally Posted by rodarkone View Post
    Cat despre limitari -> ma refer in special la control si capacitate de stocare - (avand in vedere faptul ca doar The New Ipad are specificatii superioare consolelor din ziua de azi, ma voi baza pe aceasta tableta -> capacitate de stocare 64 GB maxim, capacitate de stocare 1 BR disc -> pana la 50 GB => pe tableta vei putea stoca maxim 1 film BR / maxim 1 joc care sa aiba caracteristici similare cu cele de pe home consoles )
    P.S. Vad ca intre timp ai mai editat postul.. cu ceva care ma face sa ma intreb daca chiar esti tu cel care posteaza... Dai exemple cu BluRay? Really? Nu e consola daca nu poti stoca filme sau jocuri pe BluRay?!? Dzeule... OK, nu mai zic nimic. Astept sa vad rezultatele poll-ului si aia e. Oricum sunt dezamagit complet, mai ales ca vad asa ceva de la un consolist retro, colectionar... care acum face comparatii intre tableta si PS3 (ca alta cu BluRay nu mai stiu - apropos, restul care nu au nu sunt nici ele console, nu?). Grrr... ma duc sa-mi dau palme.

  9. #49 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Ok. Uite cateva exemple care, din punctul meu de vedere, sunt jocuri de calitate:

    Sacred Odyssey, Prince of Persia Warrior Begins, GTA Chinatown Wars si GTA III, Splinter Cell Conviction, Reckless Racing 1 si 2, Worms 2, BackStab, Dungeon Hunter 2, Battlefield Bad Company 2, NFS HP, Asphalt 6, Rage, Sim City, Settlers, PES 12, FIFA 11 si 12 (in care putem folosi iPhonurile pe post de controllere, uitandu-ne la iPad - ceea ce face in mod clar din iPad o consola), Brothers in Arms 2, NOVA 1 si 2, Theme Park, Six Guns, Monopoly, The Sims, NFS Shift 2, Virtual City, Ghost Trick: Phantom Detective, Wind-up Knight, Galaxy on Fire 2.

    Si astea sunt doar o mica parte.

  10. #50 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Eu tot nu inteleg de ce toata lumea vede un razboi intre iPad/iPhone si restul. Cred ca o consola este aceea care are ca scop primordial rularea de jocuri. Din punctul asta de vedere, nici tabletele, nici telefoanele nu se pot lauda cu asta. PS3 ruleaza si filme si alte cateva lucruri, dar a fost designed pentru jocuri. Xbox la fel. Wii U la care se tot face referire, indiferent de controller-ul acela, care btw e hidos , tot pentru jocuri este construit.

    Tabletele, telefoanele si chiar PC-urile au alte target-uri. Ele prin esenta se doresc a fi multifunctionale. E ca si cum ai zice ca un HP All in One este imprimanta. Gresit, imprimanta este un Inkjet (sper ca am nimerit-o ) , All in One-ul beneficiaza si de imprimanta printre altele si de obicei nu de una performanta.

    Repet, si eu imi doresc un iPad si probabil ca mai devreme sau mai tarziu o sa imi iau unul. De asemenea o sa bag bani si in jocuri, ca si in aplicatii, cartela de net, filme si tot ceea ce mai face iPad-ul. Dar asta nu inseamna iPad-ul este pe rand toate ce le-am enumerat, el este doar o tableta ca ruleaza diferite lucruri.

  11. #51 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Am uitat sa specific... Darkie spune ca iPad 3-ul (sorry, el a dat exemplul asta) e varza pentru ca are maxim 64GB (pe cand altele - a se citi una singura - au BluRay). Dar consolele pe care le are de cate 1-2MB/jocul... se pot numi console. PSP-ul, cati GB are? Sau 3DS-ul... Ce Dzeu Darkie, ce s-a intamplat cu tine? Te-au zapacit prea mult cehii cred...

  12. #52 SP
    Member Devergo's Avatar
    @Monky

    In ultimul timp am devenit dezamagit de atitudinea ta fata de cei care te contrazic. Desi aduc argumente mai mult decat pertinente, nu au cum sa aibe dreptate daca tu nu esti de acord cu ei (in special in aria Apple). Where the old Monky at?

  13. #53 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Totusi, cred ca se referea la spatiul total de stocare, mai ales ca vorbea de faptul ca apreciaza mai mult spatiul de stocare fizic celui digital. Lucru care nu se regaseste la tablete.

  14. #54 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Ok - ce pot sa spun - aveti dreptate.

    Nu m-ati convins decat de un singur lucru - voi sunteti convinsi de ceea ce spuneti si nu acceptati dreptul la alta opinie.

    Eu voi ramane insa incapatanat -> tabletele/telefoanele asa cum se prezinta la ora actuala -> nu sunt console (sau "inlocuitori" ale acestora).

    PS: Monky Ipad 3 costa cam de 50 ori mai mult decat un Gameboy si ca nivel de "fun" este cam de 50 ori mai slab (cel putin pentru mine) - daca mi-ar oferi cineva posibilitatea sa aleg intre cele 2 "console" as alege fara sa clipesc un Gameboy, dar ma rog eu sunt "retro" - un batran senil, nu ma luati in seama .

  15. #55 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Devergo: daca exemplele de mai sus ti se par pertinente... atunci nu mai comentez. Orice consola apare de-acum inainte si nu are BluRay, nu se va numi consola. Happy now? Bon, atunci ma duc sa-mi arunc si Wii-ul, si PS2-ul, si Xbox-ul, si Xbox 360-ul... chiar si GameCube-ul, ca au resurse limitate si nu au BluRay...

  16. #56 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Imi pare rau ca n-am inteles exact ca tu te refereai la console portabile. Deci ar trebui modificat titlul -> Tablete/Telefoane din ziua de azi pot fi considerate console portabile ? <- .... Raspunsul meu ar fi fost: accesorizate corespunzator si modificate software -> DA / out of the box -> NU.

  17. #57 SP
    Member Devergo's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Devergo: daca exemplele de mai sus ti se par pertinente... atunci nu mai comentez. Orice consola apare de-acum inainte si nu are BluRay, nu se va numi consola. Happy now? Bon, atunci ma duc sa-mi arunc si Wii-ul, si PS2-ul, si Xbox-ul, si Xbox 360-ul... chiar si GameCube-ul, ca au resurse limitate si nu au BluRay...
    A fost o generalizare, nu ma refeream neaaparat la postul lui Darkie(nu la 100% din el cel putin). Am ramas uimit totusi de faptul ca tu consideri ca un touch-screen este "on par" cu taste/butoane/nub-uri fizice.
    Un tip joaca 4 ore pe zi Angry Birds pe iPad, celalalt joaca 4 ore pe zi Battlefield 3 pe Xbox. N-as putea sa-i numesc pe ambii "gameri".

  18. #58 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by rodarkone View Post
    Imi pare rau ca n-am inteles exact ca tu te refereai la console portabile. Deci ar trebui modificat titlul -> Tablete/Telefoane din ziua de azi pot fi considerate console portabile ? <- .... Raspunsul meu ar fi fost: accesorizate corespunzator si modificate software -> DA / out of the box -> NU.
    I rest my case...
    Quote Originally Posted by Devergo View Post
    A fost o generalizare, nu ma refeream neaaparat la postul lui Darkie(nu la 100% din el cel putin). Am ramas uimit totusi de faptul ca tu consideri ca un touch-screen este "on par" cu taste/butoane/nub-uri fizice.
    Un tip joaca 4 ore pe zi Angry Birds pe iPad, celalalt joaca 4 ore pe zi Battlefield 3 pe Xbox. N-as putea sa-i numesc pe ambii "gameri".
    Nu consider man on par butoanele cu touch-ul. Am si zis (de n ori chiar) ca sunt tipuri de control diferite (am si dat exemplu cu Kinect, Move, Wiimote). Acum ce facem, daca cineva se joaca cu Kinect-ul pe o consola, pentru ca nu este gamepad/buton, inseamna ca nu se mai joaca pe consola? La asta m-am referit, la niste chestii logice. Si probabil stii ca sunt n gamepad-uri in development (unul chiar semi-oficial, dar cu suport mic pentru jocuri) pentru tablets & smartphones. Daaaar, pot sa pun pariu ca nici atunci nu le vor numi console. Se va gasi tot timpul un argument contra. I don't mind... Eu doar am facut un poll si ma voi inclina in fata rezultatului.

    Cat despre Angry Birds (chiar nu stiu de ce se da exemplul asta mereu, e un joc care nici macar nu-mi place) vs Battlefield 3... nu cred ca e o comparatie pe masura (de ce compari mere cu pere si nu doua shootere?). Dar, vom vedea cand iese Baldurs Gate Extended (de ani de zile astept un Baldurs Gate)... si cand se va intampla acest lucru, crezi ca voi veni si eu ca tine sa spun "Un tip joaca 4 ore pe zi Baldurs Gate pe iPad, celalalt joaca 4 ore pe zi Lumines Supernova pe PS3. N-as putea sa-i numesc pe ambii "gameri""? How does that feel?

  19. #59 SP
    Member Xristina's Avatar
    Cred ca altfel trebuie pusa intrebarea din titlul pentru a nu starnii o polemica prin care ne invartim in jurul cozii pana obosim, anume "Este tableta un device pentru gaming?". Just my 2 cents.

    Eu nu m-as juca ceva pe iDevice sau Android mai mult de 5 minute pentru ca pur si simplu nu am ce sa ma joc si am vazut mai tot ce era vazut, de la 9mm la Infinity Blade la NOVA2 la Batman Lockdown la whatevez. Gameplayul este limitat de touchscreen, mai mult mi se incarliga degetele pe ecran, grafica e la nivelul anilor 2008-2009 si nu va depasii acest prag prea curand, imersiunea este inexistenta in majoritatea jocurilor din varii motive (voice acting, storyline pline de copy/pasta, etc).

    Thanks but no thanks.

  20. #60 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Quote Originally Posted by x2z View Post
    Eu tot nu inteleg de ce toata lumea vede un razboi intre iPad/iPhone si restul. Cred ca o consola este aceea care are ca scop primordial rularea de jocuri.
    Nu e domne nici un razboi, stai linistit. Nu fumega nimic, deci n-a fost nici un foc.
    Poate MonkY a vrut sa vada cand s-a gandit la acest thread nu neaparat daca tableta se poate numi consola (mai putin important) ci cati dintre noi ar fi dispusi sa migreze spre o tableta dinspre o consola.
    Bine, cei cu mai multi bani le vor avea pe amandoua. Case closed !!!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 10 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast

Similar Threads

  1. Smartphone Photography By MonkY in forum Foto & Video
    Replies: 10 Last Post: 05-03-2015, 04:28
  2. Nu mai pot posta in BAZAR CONSOLE !!! By szabi90 in forum Help Desk
    Replies: 1 Last Post: 13-12-2013, 12:23
  3. Nu pot crea thread nou pe Sony: Jocuri Console By TheArsonist in forum Help Desk
    Replies: 2 Last Post: 11-12-2013, 23:36
  4. Hobby-urile gamerilor By paunstefan in forum Offtopic
    Replies: 46 Last Post: 30-10-2013, 16:42
  5. iPad-urile si iPhone-urile primesc inca un GamePad By MonkY in forum Stories & Other News
    Replies: 6 Last Post: 04-01-2012, 15:53

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts