Hulk, only gets angrier and stronger....by the way, in the comics Hulk, kicked wolverine`s ass, chit ca sunt Wolvie fan.
---------- Post added 05-09-2012 at 03:14 PM ----------
@Rasko, si Azura lipseste..![]()
Hulk, only gets angrier and stronger....by the way, in the comics Hulk, kicked wolverine`s ass, chit ca sunt Wolvie fan.
---------- Post added 05-09-2012 at 03:14 PM ----------
@Rasko, si Azura lipseste..![]()
nu apare si Chuck Norris in Expendables 2 (jocul)? intreb si eu ca habar nu am. am vazut doar filmul.
edit: damn, sunt singurul care a votat Shepard? (si ca sidenote, ce putine voturi are lara)
Nu poti sa te joci cu Chuck Norris. Chiar si pe console, Chuck Norris se joaca cu tine!
Shepard probabil nu prea are sanse pt. ca are obiceiul sa "cam" moara
Iti dai seama ca in poll a aparut si o gagica pentru ca nu cumva sa creada lumea ca suntem misogini...![]()
mda, cam asa e cu Shepard, insa nu la asta ma gandeam cand am votat. oricum vad ca sunt singurul pana acum.
anyway, interesant topul (implicit voturile). pe primele 2 locuri avem un sinucigas si un schizoid, iar pe locul trei moartea. concluziile le trageti singuri
PS lipseste taica-miu. ala de respira greu![]()
daca as vota cu capu' as vota batman, daca as vota cu muschii as vota cu hulk, daca as vota cu forta mistica as vota kratos si daca as vota cu sc*la as vota lara croft. am votat batman cu toate ca mai mai as vota lara croft.
hard one..hard one. Oricat de multa experienta ar avea Batman in lupta, un lucru e clar: Blades of Chaos>Batarangs.
Bookmarks