Avand in vedere ca marea majoritate a jocurilor implica gunfights, iar eu sunt extrem de slab la shootere, incep jocul pe medium si abia apoi, daca observ ca e relativ usor cresc dificultatea. Dar asta se intampla destul de rar![]()
Sunt prea usoare. Nici pe "hard" nu ma stressez.
Dificultatea "normal" sau "medium" mi se pare super OK.
Prea grele. Incep tot timpul pe "easy" sau "beginner".
Nightmare, Infernal & Impossible sunt numele mele mici.
Nu conteaza dificultatea. Ma joc doar multiplayer!
Avand in vedere ca marea majoritate a jocurilor implica gunfights, iar eu sunt extrem de slab la shootere, incep jocul pe medium si abia apoi, daca observ ca e relativ usor cresc dificultatea. Dar asta se intampla destul de rar![]()
Depinde enorm de joc. Prototype 2 pe Hard e o gluma proasta. Dar acum joc Fallout : New Vegas pe Normal si am nervi ca niciodata. Mor intruna.
Sent from my iPhone using Tapatalk
"... e super OK". Nu va streseaza expresia asta? Cand aud la TV pe toata lumea cu "super OK" imi vine sa ma omor.
ON: mi se pare perfecta dificultatea medium la majoritatea jocurilor pe care le-am incercat in ultimul timp. La unele merge sa-i tragi si-un hard, iar la altele (de obicei cand nu am rabdare si ma frustrez repede) ii mai dau si pe easy, doar ca sa sar peste hop-ul ala si sa aflu ce se intampla mai departe in storyline![]()
Bookmarks