Ca urmare a poll-ului http://www.consolegames.ro/forum/f6-...n-vei-cumpara/ unde majoritatea (peste 75%) a ales PS4, cred ca este timpul sa creem un alt poll prin care sa vedem si cand va veti cumpara un PS4 (daca o veti face). So, here we go!
Am facut pre-order
Il voi lua la lansare
Cand apare un bundle bun
De sarbatori cu siguranta
La anul (2014)
Nu imi voi lua PS4
Ca urmare a poll-ului http://www.consolegames.ro/forum/f6-...n-vei-cumpara/ unde majoritatea (peste 75%) a ales PS4, cred ca este timpul sa creem un alt poll prin care sa vedem si cand va veti cumpara un PS4 (daca o veti face). So, here we go!
la lansare, dar tot mi-e frica de racire si ..amd.
insa ma consolez cu ideea ca ar fi cea mai puternica consola , pana iese facelift la xbox![]()
Da cumpar consola , am facut precomanda ! Singura nemultumire este ca Sony ne cam omite pe noi romanii , in rest consider ca va fi un succes consola , astept cu nerabdare cand suna la usa cei cu coletul, numar zilele pana la ziua cea mare , iar pe 29 long night
!
La anu'mi-e frica sa-l iau la lansare pentru eventualele probleme.Si desigur un bundle bun astept
![]()
De sarbatori, eventual poate prind o oferta, ceva, de Black Friday (desi cred ca ne amintim toti cum a fost anul trecut)
La un an dupa ce apare..va fi mai ieftina ...si nu neapatat noua..ni cred ca e o idee buna sa o iei exact cand apare
Mie imi vine in minte cateva argumente (non economice, cum ai zis)
-nu stii exact cat de "fiabila" e
-imediat dupa lansare nu ai foarte multe jocuri pentru ea
Plus sunt si alea economice:
-e scumpa
-jocurile sunt scumpe
Eu inca nu m-am decis, as da precomanda, dar ma gandesc sa astept un bundle interesant, sau PS4+Killzone SHadow Fall sau PS4+PS Vita...
- am un backlog sanatos de jocuri PS3 care inca nu au vazut interiorul consolei + multe jocuri primite prin programul PS+ tot asa, nejucate
- multe jocuri sunt "de tranzitie", majoritatea vor fi lansate si pe PS3 in primele luni
- cosnola e relativ scumpa la lansare
- jocuile sunt scumpe dar nu semnificativ mai scumpe decat jocurile generatiei actuale
- riscul de probleme gen overheeting etc. (desi, avand garantie...whateva'..hit me baby)
Dar sa fiu al naibii de voi putea dormi noptile de dupa lansare stiind ca e pe piata iar eu nu o am.
=> Am dat pre-order!
Pre-order Watch Dogs Bundle @ Amazon.com + Killzone : SF (shipping date 15 Noiembrie,dar va lua ceva timp pana ajunge in RO).
Eu personal astept sa vad niste review-uri serioase si niste clipuri cu gameplay sa pot face o comparatie reala intre cele doua console, nu imi place sa iau decizii pripite, pentru ca nu ma alint pe banii parintilor.
Vinerea neagra nu prea se compara cu Black Friday, Daca vor fi reduceri de preturi la console mai mult ca sigur vor fi la generatia actuala de console.
Scumpa?! O doamne, e cat un parci de smartphone de clasa medie. Preturile la console sunt adevaraciuni in RO de data asta.
Mai jos nu se poate.
Sa compari...ce?! Vizual/grafic nu vor exista diferente decat in capul asazisilor entuziasti de gaming pe PC.
Si spun "asa zisilor" pt ca entuziast sunt si eu. Entuziast ca imi vine acasa consola favorita.![]()
Coada mare daca comanzi online ?, stai acasa si astepti sa sune la usa atata tot !
Intradevar nu stie nimeni cat de fiabila asta , dar in 10 zile o poti returna + exista garantie de 2 ani de zile ! Cat despre bundle , ma indoiesc ca vor fi la pretul de 1799 ron in viitorul apropiat ! Iar PS4 + Vita este doar un zvon , poate va fi nu zic nu , dar cine stie peste cat timp !
Eu merg pe principiul ca Sony au invatat din greselile pe care le-au facut si au pus tot ce este mai bun in PS4 , sa speram ca nu vor fi probleme hardware , insa cele software sigur nu vor lipsi !
Bookmarks