Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

View Poll Results: Cand iti vei cumpara un PS4?

Voters
238. You may not vote on this poll
  • Am facut pre-order

27 11.34%
  • Il voi lua la lansare

22 9.24%
  • Cand apare un bundle bun

40 16.81%
  • De sarbatori cu siguranta

18 7.56%
  • La anul (2014)

102 42.86%
  • Nu imi voi lua PS4

29 12.18%
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 21 to 40 of 43

Thread: Cand iti vei cumpara un PlayStation 4?

1. #21 SP
    Member biagyydog's Avatar
    Ca si gamer inrait, as lua-o din prima zi (desigur intr-un bundle).
    Cum in aceeasi perioada se lanseaza vreo 2 jocuri interesante, plus cheltuielile obisnuite si neobisnuite ale lunii Decembrie... asta e, la anu'...

2. #22 SP
    Member Prototype93D's Avatar
    Eu am ales optiunea: "Cand ma plictisesc de PS3" , chiar daca nu era printre cele enumerate
    Totusi am mers pe varianta cu 2014

3. #23 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    Sa compari...ce?! Vizual/grafic nu vor exista diferente decat in capul asazisilor entuziasti de gaming pe PC.
    Am tot citi pe forum faptul ca ps4 are un hardware mai puternic decat x1. Deci logic ar fi ca jocurile sa arate si sa se miste mai bine pe ps4 decat pe x1.
    Asta astept eu sa vad.

4. #24 SP
    Member biagyydog's Avatar
    Chiar conteaza o noua lupta PS4/ XBOX One, sau mai degraba putem fi multumiti ca avem, in sfarsit, o noua generatie de console la capabilitati hardware adecvate prezentului si cu un pret care nu este exorbitant....

5. #25 SP
    Banned tacconi's Avatar
    In prima zi .. am facut precomanda..

6. #26 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Am facut pre-comanda la emag dar am anulat-o acum cateva minute. Il voi lua Cand apare un bundle bun. Pana atunci ma voi juca Dead Rising 3 pe XBONE.

7. #27 SP
    Senior Member Snick's Avatar
    Dupa un an probabil de la lansare ... sa intre si " baietii " cu consolele aduse din State ( cu 100 E ) mai ieftin ... sa apara si lumea care incepe sa vinda un joc la un pret maxim de 150 RON ... nu e graba ... cum a spus si cineva mai sus .... mai sunt si alte jocuri pe care inca nu le-am testat pe PS3 ... si daca nu gasiti pe PSN jocuri de PS2 foarte interesante

8. #28 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    aveti comunicatul oficial aici. PS4 nu va fi disponibila in RO anul asta.

PlayStation 4 nu va fi disponibil oficial in Romania in 2013 | GamaGanda

am pus si stire pe CG si putem comenta aici

http://www.consolegames.ro/forum/f7-...omania-2013-a/

9. #29 SP
    Member Buyk's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    aveti comunicatul oficial aici. PS4 nu va fi disponibila in RO anul asta.

http://**************/playstation-4-...mania-in-2013/
    Nu merge siteul !

10. #30 SP
    Member rascalov's Avatar
    Nu imi voi lua PS4 daca nu vor mai scadea preturile (ma refer mai mult la jocuri).

11. #31 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    de ce nu mai putem sa vedem cine/cum a votat ?

12. #32 SP
    Member Buyk's Avatar
    Se vede , cel putin la mine .

13. #33 SP
    Senior Member psypc2's Avatar
    Eu il cumpar cand prind un bundle OK pe la 1500 lei.

14. #34 SP
    Member Inuhanyou's Avatar
    Eu zic sa se astepte macar pana in 2014. Sa vedem daca pocnesc iau foc sau alte nebuneli ). Plus ca daca nu se lanseaza oficial va fi un pret nesimtit de mare. Ramane de vazut.

15. #35 SP
    Member Quasivasi's Avatar
    Oficial sau neoficial, daca Altex, Emag, PC Garage sau alt retailer reuseste sa aduca PS4 pe 29 noiembrie la 1799 Lei cum au anuntat atunci it's all good.

16. #36 SP
    Member Buyk's Avatar
    Eu cred ca se vor aduce in Romania Ps4 pe 29 ... , o spun pentru ca orice firma ar vrea sa dea bine la peisaj sa zic asa ! Fie ea Emag , altex etc ...

17. #37 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    In 2015 sau 2016, dar nu e optiunea pe poll.

18. #38 SP
    Member colossus's Avatar
    Stiu ca v-am mai batut la cap cu achizitionarea PS4-ului ,insa lucrurile stau cam asa:
    La lansare nu mi l-am luat (din cauza eventualelor probleme ce po aparea)
    Dupa cateva luni (adica perioada de mijloc) nu mi-l iau pt. ca nu sunt jocuri multe de jucat.
    Acum stau si ma gandesc ca daca mi-l iau la anul (FEBR 2015) o sa am destule jocuri ,mai trece ceva timp si apare slim-ul? Voi ce credeti?

19. #39 SP
    Senior Member sol1d's Avatar
    ..de abia s-a lansat mai consola, se vinde fabulos, si tu vrei deja sa apara alta?! zic ca dureaza minim 3 ani pana apare ,,slim-ul"

20. #40 SP
    Member Buyk's Avatar
    Eu daca as fi in locul tau nu as mai sta pe ganduri, profita acum de ea si fi in pas cu tehnologia, este un sentiment superb insa voi deja va ganditi la slim ? abea a aparut varianta asta si sincer mi se pare deja slim pentru mine. Iar in legatura cu probleme, ce pot sa zic majoritatea sunt multumiti de consola dupa cate observ, dar daca sunt totusi sunt probleme exista garantie si ca sa stai cu inima si mai impacata extinde garantia la 4 ani, cu toate ca la orice lucru nou cumparat exista perioada de "rodaj" daca in perioada de rodaj nu intampini probleme dupa aceea nu vad de ce s-ar strica.Altii detin si astazi varianta PS3 PHAT fara sa le fi creat neplaceri.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast