Samsung LE32C530.
Akai
JVC
LG
Panasonic
Philips
Mitsubishi
Samsung
Sanyo
Sharp
Sony
Toshiba
Vizio
Alta marca
Am un Sony KDL-32 D3010 de acum 1000 de ani. La "sufrageria" mea e deja prea mareMă gândesc dacă merită să-mi cumpăr un switch HDMI, că are doar 2 intrări, sau mai bine îl schimb cu totul...
o plasma Panasonic HD ready la 600 Hz .. modelul TX - P42C3E .. destul de vechi(3 ani va face la inceputul urmatorului anotimp) dar .. planurile sunt pentru full HD 3D smart ..![]()
Cam asa ceva : LE32B350F1W - SPECIFICAȚII TEHNICE | SUPORT | SAMSUNG
Sincer sa fiu ,l-am luat prin 2009 inaintea Ps3-ului (care nu credeam ca-mi iau) si nu m-am uitat la detalii ,insa sunt destul de multumit de el: culorile sunt vii ,are si o optiue ''game mode'' destul de faina ,pertotal mi-am facut treaba cu el si si-a scos banii .
OFF: Cum televizoarele led si plasma sunt in continua ieftinire peste vreo 2 ani poate-l innoiesc.
LED Samsung Smart 3D UE37ES6100 94 cm pana in momentul de fata sunt foarte multumit de el,dar pe viitor cine stie poate il schimb cu unul mai mare![]()
Un Sharp, led de 98 cm diagonala. Nu stiu de care, a costat 1600 de lei asta toamna... E ok pentru pretentiile mele.
Am inceput cu Sony KDL-32V4500, luat impreuna cu PS3-ul. Apoi am trecut la Sony KDL-46EX402, mai mare, full HD, etc. Dar acesta din urma are multe minusuri fata de predecesorul(PAP, PIP), dar si plusuri(CI+)...
LED Smart Samsung 40EH5450, 101 cm, Full HD. Recomand ! Cand l-am luat eu in octombrie 2012 era 26 mill. Acum il gasiti si la 15 mil. E o super afacere
Bookmarks