Demon's Souls
Trilogia Mass Effect
Red Dead Redemption
GTA IV
Heavy Rain
Trilogia Gears of War
Fallout 3
Fallout New Vegas
Oblivion
Skyrim
Alan Wake
Seria Bioshock
Seria Dead Space
Seria Uncharted
Seria Batman
Da dar la Uncharted nu prea sunt de-acord.De ce sa nu investeasca timp in alt IP decat sa stea sa faca remaster la 3 jocuri.Imi aduc aminte ca era explicat intr-un articol cat de greu le-a fost celor de la naughty dog sa porteze TLoUR.
Silent hill mai ales ca editia remastered de pe old gen nu e completa ... Si mai ales ca apare unul nou
^^^Nu cred ca au fost pe console. Noi vb de jocuri pt console, daca făceam un sondaj cu ce dorim pe console nu ne ajungeau o mie de opțiuni
PS si eu visez de vreo 10 ani la o versiune remastered pt LoK si Heroes
Eu vreau jocuri noi sau o continuare, nu remaster. Pe urmatorea generatie o sa ne dorim remaster la remaster?
Jocurile care au nevoie de remaster sunt cele uitate de lume. Quake, Unreal Tournament, Tomb Raider 1,2.... Angel of Darknes, Tourist Trophy, Rayman, Crash Bandicot, Jack etc.
Jocurile, ca si filmele, sunt cele mai bune cand joci (vezi) in versiunea originala.
Nimic nu se compara cu originalul. Asa ca puneti mana si cumparati consola pe care ruleaza originalul.
Remaster (Remakes) suck.
Singurul care il vreau remastered pentru ca am observat recent intr-un stream, chiar arata outdated e jocul generatiei trecute pentru mine: Demon's Souls. Cate zone din joc cred ca ar arata incredibil next-gen
Bookmarks