Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 27 of 27

Thread: Tombola Overwatch dedicata membrilor CG la EECC 2016

1. #21 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Bre h0stile, sărăcan di mini, ajută şi tu un grup de scriitori de sf&f ca suntem cinşpe pă Secţie, haoleu! Fă-ne o vizită la BCR Stage (C4) la 10:30 unde va fi şi Templier şi (probabi) şi Trickz, să vezi despre ce-i vorba. Şi-apoi îţi invadăm standul de tot! Am scris doua randuri aici. Scuze de offtopic şi mulţumesc! Îmi place iniţiativa, nu vreau sub nicio formă să-ţi deturnez topicul!

2. #22 SP
    Banned Templier's Avatar
    multumesc mult h0stile pentru cadou!!!
    frumoasa organizare ai avut la stand si foarte multe concursuri
    bafta si multumesc inca o data
    Attached Images Attached Images 13340390_10154139307022092_1374935353_o.jpg

3. #23 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Nu am mai apucat sa citesc aici. Pentru mine au fost patru zile in care am alergat toata ziua. Pana la urma ati venit patru duminica la stand asa ca ce sa mai fac tombola. Ati plecat toti cu ceva frumos (se vede in poza de mai sus). Amu' daca au mai fost si altii p'acolo, nu am ce sa va fac daca nu ati avut curajul sa veniti in stand. Nu aveam de unde sa stiu ca ati fost prezenti asa ca ramane pe data viitoare.

4. #24 SP
    Senior Member djleo666's Avatar
    Cea mai mare bucurie e ca ne-am cunsocut, regret doar ca nu ai venit si tu h0stile cu noi in poza. Dar multumim mult de cadourile frumoase si sper ca data viitoare sa nu ratam o poza impreuna!

PS la voi a fost nebunie, cu mult peste ce ma asteptam. Iar combinatiile alea de PC-uri Asus pot spune ca m-au impresionat!
    Bravo si multumim mult!
    Attached Images Attached Images 13318496_1266003726761143_1903314904_n.jpg

5. #25 SP
    Member eneea's Avatar
    Sa traiesti h0stile, merci mult de joc.

6. #26 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Multumesc h0stile pentru joc si pentru artwork!

7. #27 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Dammit, imi pare rau ca n-am venit sa va vad si eu la moace (asa putine cate au fost), dar am stat prost cu dinero. Poate se mai repeta figura la Winter Edition?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2