Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 41 to 60 of 142

Thread: Diablo 4

  1. #41 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Cam liniște pe aici. Cei cu precomenzi (eu am dat precomandă) ar trebui să aibă acces la un Early Beta între 17 și 19 martie 2023, cam într-o săptămână, urmat apoi de un Open Beta între 24 și 26 martie (sursa).

  2. #42 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    I-am intrebat pe cei de la JocuriNoi daca vor trimite cod pt preorders dar nu am primit raspuns inca.
    Nu as vrea sa-mi stric surpriza jucand mult din el inainte sa apara dar e foarte dragut wolf pack-ul care-l primesti daca ajungi la Level 20 .

  3. #43 SP
    MRC
    Member MRC's Avatar
    Open beta inseamna ca o sa il poata incerca oricine pe gratis? As vrea sa il cumpar cand apare , versiune pc, dar teama mea e ca pc-ul meu nu o sa-l ruleze in rezolutia/detaliile/fps-rile care sa imi placa. De aia un open beta gratis ar fi mana cereasca.

  4. #44 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Intre 17-20 Martie e beta pt cei care au preorder.
    Intre 24-27 Martie e beta pentru oricine de pe PC sau console. Deci in perioada asta poti sa-l încerci gratuit.

  5. #45 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Verificați-vă emailul pentru cod de Early Beta dacă ați dat precomandă la Altex. Tocmai am activat codul pentru PS, mesajul spune că voi primi codul de PSN pe adresa de email asociată contului Battle.Net.

  6. #46 SP
    Member tmihai20's Avatar
    75 spre 76 GB pe PS5, am auzit că ocupa 85 GB pe PC.

    Sent from my HD1913 using Tapatalk

  7. #47 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nice! Eu nu risc beta la asa ceva.
    Data oficiala de lansare pe console cand este?

  8. #48 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Lansarea oficială la noi este pe 6 iunie. N-am participat la nici un beta la alte jocuri de foarte mult timp și sper să pot juca în beta aici.

  9. #49 SP
    Member smits's Avatar
    Il voi vedea in iunie .

  10. #50 SP
    Member Antiohh's Avatar
    Nu am fost niciodata fan al acestui tip de joc, nu am jucat nici un singur Diablo pana acum, dar damn, Diablo 4 are un art design senzational. Problema mea cea mai mare e ca am vazut in alte titluri Diablo cum ecranul se umple de spelluri, inamici si tot felul de efecte de nu se mai intelege nimic din actiune. Asa se presupune ca trebuie sa fie si acest joc cand vine vorba de late game?

  11. #51 SP
    Member codpin's Avatar
    Pai cam asa sunt toate. E un fast paced ARPG unde telul tau e sa omori cat mai multi mobi cat mai repede, astfel incat sa eliberezi o harta intr-un timp cat mai mic si sa farmezi mai eficient gear mai bun. Cam asa e late game la orice joc diablo.

    Si da, in functie de ce personaje ai in party, sunt tot felul de skilluri si vraji care iti apar pe ecran si pentru cineva care nu a mai jucat si se uita direct la un party late game nu o sa inteleaga mare lucru.

    Pentru mine Diablo a fost fun in campanie si poate un pic de farming late game. Dar niciodata nu am bagat sute de ore in el cum au facut alti prieteni atat cu D2 cat si cu D3.

  12. #52 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Inainte sa vad beta-ul ,nu credeam ca pot sa faca un joc mai fail decat D3....m-am inselat. Ma socheaza cum o companie de calibrul blizzard, nu e in stare sa faca altceva decat un D3 cu art design mai bun. Caracterul pe care il faci zici ca e un mos/baba la 80+ de ani care abia ataca....nu mai zic de acel buton de burst speed. Trist....comparativ cu concurenta

  13. #53 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Am inceput să joc Diablo de la Diablo III. Asta nu înseamnă că nu știam jocul. Mi s-au părut mai interesant să mă uit la cum joacă alții și pentru că părea greu să ții seama seturilor sau cum să joci. Îmi plăcea de pe atunci, dar mi se părea greu. Apoi am început să joc cu prieteni pebun Switch, l-am cumpărat pe PS3 relativ recent și apoi am transferat caracterul pe PS5. Cred că trecerea de la II la III a fost făcută cum trebuie. Nu știu cum era Diablo III la lansare, dar am citit atunci că au existat multe probleme pe care le-au rezolvat în timp. Știu și că vor lansa DLC-uri cu personaje sau că vor introduce Season Pass. Am de gând să cumpăr restul la reducere cândva.

    Legat strict de felul cum a funcționat conectarea, au fost probleme mari la început. Ieri am intrat ceva mai ușor și nu s-a deconectat, azi am intrat în 2 minute cu tot cu încărcarea jocului. Am observat că au făcut niște modificări în ce de vede pe ecran (în HUD), cel mai probabil direct de le server. E interesant că au putut rezolva și ameliora chestii dinamic, fără să fie actualizat jocul propriu-zis. Voi încerca să nu dau detalii care să strice jocul

    Legat de felul cum arată jocul, e logic să arate mai bine și micile lucruri din punct de vedere al direcției artistice sunt frumoase și bine alese. Se controlează foarte bine cu controllerul, dar nu îmi place că au scos (sau poate nu au activat) evade din stick-ul din dreapta. Îl foloseam des înainte. Am jucat direct la nivelul 2 ca să văd dacă mă descurc. Am ajuns la nivelul 15 în câteva ore de joc.

    Jocul se mișcă super chiar și cu mulți inamici sau spell-uri pe ecran. Există o opțiune în setări care evidențiază jucătorul mult mai ușor ca înainte. Skill tree e mult mai mare și e musai să te gândești cum vrei să joci. Eu am ales ca și până acum Sorcerer/Wizard. Am impresia că la Open Beta următor vor debloca și noile clase.

    Se plângea cineva la o postare pe Facebook că jocul single player necesită să fii mereu online. Jocul în sine se poate juca ușor în coop pentru că ceilalți jucători apar pe harta ta la un moment dat. Vom vedea la lansare dacă vom putea cumva să facem joc privat ca la GTA V. Sper ca povestea lui să fie interesantă cum a fost și cea din Diablo III. Pentru cine e încă indecis, săptămâna viitoare va fi un Open Beta pentru toată lumea. Să vedem cum se va comporta jocul cu și mai mulți jucători.

    Sent from my HD1913 using Tapatalk

  14. #54 SP
    MRC
    Member MRC's Avatar
    Se poate juca versiunea beta pt cine e interesat. Eu am stat mai mult in asteptare sa intru in joc, fiind exclusiv online, decat am jucat efectiv pana sa ies scarbit din el. Pt mine e clar. Franciza Diablo s-a oprit la Diablo3. Bine macar ca am avut posibilitatea sa il joc in versiune demo si nu am dat banii pe el. Mie mi-a dat din prima senzatia de stil de joc Lost Ark, stil care pt mine e ceva ingrozitor. Din pct meu de vedere Diablo 4 e un joc ca multe altele care sunt gratis, dar pe care trebuie sa dai bani. Pacat ca s-a pierdut franciza, noroc ca sunt si altele din categorie care pot fi inca jucate cu placere.

  15. #55 SP
    Member smits's Avatar
    Astazi pe.playstation nu este timp de asteptare. Cel putin acum.

  16. #56 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    Îl joc și eu acum pe ps5 tot e open beta în weekend ,nici la mine nu a durat mai mult de 1min sa întru
    Nu știu de ce nu va place ca e asemănător cu 3ul
    Mie mi se pare ok ținând cont ca nu e genul meu de joc ,se misca ok grafica bunicica ,monștrii mulți și mari etc diablo

  17. #57 SP
    Member smits's Avatar
    Level 10 pana acum cu necromancer. E decent. Cred ca ii voi da preorder.

  18. #58 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Încercați local co-op, e super fun.
    Mi se pare mult mai bun ca Diablo 3.

  19. #59 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    Am facut lv 20 cu un barbar ,da e peste diablo 3, cred ca am vreo 10h de jucat incotinuu,te tine în priza rau
    Îmi pare rău că am ratat un time event în care treb sa eliminam un mega boss împreună cu alții
    Pana acum am jucat doar solo și am facut tot felul de eventuri de apăreau pe harta sau mi le dădea npc

  20. #60 SP
    Member smits's Avatar
    Nici nu stiam ca se poate local co-op. Nice.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast

Similar Threads

  1. Diablo 3 By Alexungureanu in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 7 Last Post: 09-09-2018, 22:01
  2. Diablo 3 By DeathWings in forum Jocuri PC
    Replies: 1141 Last Post: 13-01-2016, 00:35
  3. Replies: 13 Last Post: 17-07-2012, 16:49

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts