Ce rusine de preturi pe ps uk
Pai Mafia 3 e 40 de lire, mai bine il cumpar de pe bazar cu 30 de lire si pot sa l vand si peste un an si tot imi scot 20 de £ pe el
Trimis de pe al meu SM-G928F folosind Tapatalk
Quick question? Titanfall 2 sau Destiny Collection? Care e mai rewarding in ceea ce priveste mp? Destiny am o mica retinere avand in vedere ca apare Destiny 2 si reseteaza povestea si tot ceea ce se stie despre Destiny, si totusi, ar merita comparativ cu TF2?
De God Of War 3 Remastered are rost sa mai intreb?![]()
atunci e destul de decent pretul, mai ales daca il vinzi dupa. ajungi la vreo 180 cu tot cu transport. daca era vb de varianta digitala era alta discutie.
asa chiar si pe olx greu il gasesti sub 200 de ron.
https://www.olx.ro/oferta/gears-of-w...tml#a53ae64b72
https://www.olx.ro/oferta/gears-of-w...tml#1f3e366153
N-am jucat TF2 decat Beta-ul, dar acum content-ul e cam terminat la Destiny si toata lumea asteapta ceva nou. Vor mai fi niste event-uri acum in decembrie si se zvoneste ca vor mai scoate ceva content pana la Destiny 2, dar anunta in curand, la inceputul lunii viitoare. Eu zic ca se merita amandoua.Destiny are partea de multiplayer care e super ok si dupa ce se terminat content-ul. Eu unul le-as lua pe amandoua, pentru new feeling TF2 si pentru gameplay si multiplayer Destiny. Si pe mine ma bate gandul sa iau Titanfall2 ca sa-mi mai umplu timpul pe care golul de content Destiny il are in campanii single player si raid acum ca toata lumea a atins light level maxim si a consumat content-ul.
Va recomand cu mare caldura Titanfall 2 . Il am de 4 zile si pot spune ca a meritat fiecare bănuț . L-am luat mai mult pentru parte de MP unde nu prea am ce sa ii reproșez . Un gameplay extrem de fluid , intr-o permanenta mișcare si destul de palpitant . Chiar il recomand .
Sent from my iPhone using Tapatalk
nu cred ca au facut asa. Am intrat si eu acum sa vad ce au si am de asteptat vreo 50 min.
YOU ARE NOW IN QUEUE
You are in queue for Black Friday. When it is your turn, you will have 10 minutes to enter the website. What is this?
Expected arrival time on the website: 12:54GMT
Your queue number: 55496
Number of users in queue ahead of you: 14043
Your estimated wait time is: 39 minutes
Dieci ... se merita sa stau in queue pentru un PS+ 1 year de UK la cdkeys? Ca nici macar nu stiu ce preturi au.Cineva care a intrat, un print screen ceva?
Folosiți la cdkeys codul asta CDKEYSBLACK10 abonament pt UK sau US 41$ cu acest cod. Am stat degeaba, voiam credit, codul nu se aplică și pentru credit. Pentru faza asta cu statul la coadă cumpăr de pe amazon.com.
Vad ca nu mai merge codul decât pentru abonament de US...
Dacă vedeți pe undeva preț bun pentru credit dați un semn vă rog. Merci
Eu cumpar de pe allromedia.com, indiferent daca e bf sau nu. Am dat pe ps+ uk 1 an vreo 165, vad ca acum e putin mai scump 180
http://www.allromedia.com/products/3...scription.html
Trimis de pe al meu SM-G928F folosind Tapatalk
Din pacate, pe allromedia nu mai sunt disponibile abonamentele de 1 an pentru US. Tot de acolo luam si eu pana sa le scoata.
Acum cateva zile nu mai erau disponibile. Well, am luat de pe cdkeys la aprox 170 ron.
Bookmarks