Asta mi se pare mai pe stilul tau (cu alb): Pick-up Stereo + Performance Pack - CEL MAI BUN PICK-UP DIN LUME LA CATEGORIA SA DE PRET - n-am idee insa daca e si mai bun. Vad ca a primit o gramada de premii...
Asta mi se pare mai pe stilul tau (cu alb): Pick-up Stereo + Performance Pack - CEL MAI BUN PICK-UP DIN LUME LA CATEGORIA SA DE PRET - n-am idee insa daca e si mai bun. Vad ca a primit o gramada de premii...
Imi face cu ochiul TV SAMSUNG 4K 60KU6072....in rest nimic notabil, poate XBOX One la 600 dar n am ce sa fac cu el
Ma gandeam ca ma lipesc de un PS4 Pro la vreo 1300 dar nici gand
Daca vedeti pe undeva vreun TV 4K mai bun decat Samsungul ala pe la maxim 4000 astept un sfat ceva
Sony 55XD8005 este peste Samsung ala, are in plus Wide color pt HDR si in teste e putin mai bine, dar este mai mic ca diagonala
1800 lei
ASUS Placa Video ASUS GeForce GTX 980 Ti STRIX Gaming OC, 6GB, GDDR5, 384 bit Placi Video
Mi-as lua-o eu dar tb sa investesc intr-o sursa de cel putin 700W si nu mai am bani si de asta.
La bani aia nu gasesti nimic mai bun. Se descurca binisor si cu HDR. are nota 7.9 ...KS 8000 are 8.5....asa ca idee
Tudy, chiar nu-mi dau seama daca tu faci misto sau nu cu clona aia de MK2. Inclin sa cred ca da, cand vad cum scrie audio-technica pe el ma duce imediat cu gandul la slapii neki si gentile abibas din OborSau s-ar putea sa gresesc, mai stii?
In orice caz, uite ce am gasit azi pe mail, ontopic sau nu:
https://www.sony.co.uk/electronics/a...nents/ps-hx500
Later edit: my bad si mea culpa si mea cum o mai fi, am dat o cautare si deh, cat traieste omul invata, am vazut ca oamenii fac chestii din anii 60, sunt japonezi, deci e bine. Ce nu inteleg e de ce naiba au copiat Technics-ul unu la unu. E ca si cum ai avea telefon ca al lui Monky care are pe spate desenata o para![]()
Da, si eu urmaresc un Samsung KS , dar slabe sanse . Per total tot Samsung 60KU6072 este ok la bani aia
E cam best buy in categoria aia de pret, stiu ca am dat pe el in jur de 1500 anul trecut de Craciun. Din pacate Audio Technica nu stiu sa faca plattere drepte, in multe cazuri (inclusiv al meu) platter-ul parca "respira". Se vede cel mai bine cand pui acul pe un disc si il lasi sa mearga. Am citit ca nu influenteaza calitatea muzicii, si ca ar fi oarecum normala miscarea... veziun exemplu. Iarasi, daca esti pretentios la sunet, preamp-ul din pickup e naspa. Eu, neavand buget de amplificatoare si boxe smechere, l-am lasat asa, dar am inteles ca pentru calitatea maxima trebuie smuls preamp-ul si folosit ceva extern. Pe scurt, la banii astia nu poti iesi mai bine de atat. Welcome to the analogue world .
De vreo ora ma uit la review-uri pentru el. Din cate am vazut e echivalentul lui KS8500.
Modul de iluminare edge lit si panel-ul VA parca ma descurajeaza, dar la banii astia nu prea ai ce sa comentezi![]()
panelul VA face toti bani, ai contrast de aproape 5000:1, pe cand un IPS atinge un max de 1300:1, si Luminozitatea maxima atinsa este peste 1000, pe cand un IPS ajunge la max 400-500
O sa vedem ce decid zeii black friday-ului. Daca il prind dimineata, il iau. Daca nu, e un semn sa mai astept![]()
ore apucam sa cumparam ceva ? sau iar ne trezim ca au dat drumul la site si in 0.01 sec ii out of stock tot![]()
Si toate astea sunt degeaba daca ai miscat un pic capul si vezi altceva. Sau vai de cei care nu stau fix pe centrul TV-ului (nu vorbesc de toate, dar in majoritatea cazurilor e asa - inclusiv la flagship-uri). Oricum, valorile enumerate de tine acolo sunt un pic exagerate. Daca ar fi fost asa, niciun TV cu IPS n-ar fi primit certificare HDR Dolby (care btw, este peste HDR aka HDR 10, dar e "naspa" pentru ca nu o accepta Sony - deh, cum sa dea ei banii pe chip-ul ala?) si n-ar fi dat in testele reale mult peste ce ai enumerat acolo.
Nu vorbesc din auzite... daca e ceva pentru care as schimba Samsung-ul, ar fi pentru unghiurile de vizualizare. Dar, a fost un trade-off, intrucat in acea perioada Sony era varza cu carne, Panasonic nu stia sa faca LED-uri bune iar LG era service la foc automat. Pe flagship-urile Sony parca era promenada de defecte si nici macar reprezentantul lor (care tinea polologhii despre Triluminos, habar n-avea sa le explice). Anyway, va recomand ca de oriunde cumparati, sa aveti posibilitatea de retur in 30 de zile! Bafta!
Anyway, divagam... si OLED-ul se ieftineste! So, back to BF!
Pacat ca-i un vapor curbat![]()
Bookmarks