Cumparate ieri de pe https://www.kontrolfreek.com/ testate azi 2 ore. Regret ca nu le-am cumparat mai devreme. Place thumbstick-ul cu suprafata mult mai mare decat originalul si guma mult mai moale. Recomand.
Cumparate ieri de pe https://www.kontrolfreek.com/ testate azi 2 ore. Regret ca nu le-am cumparat mai devreme. Place thumbstick-ul cu suprafata mult mai mare decat originalul si guma mult mai moale. Recomand.
Jesus, mai bine îmi iau un joc decat sa dau atat pe doua cauciucuri cat o moneda de 50 de bani.
Oricum, daca iti plac, sa le folosești sănătos!
Daaa, e fantastic! De cand am aceste cauciucuri montate pe stickuri mi s-a schimbat experianta gameristica drastic.. ma simt in control mai ceva decat cu o tastatura si un mouse. Da bine, "pentru muritorii de rand nu este nicio diferenta" ca sa-l citez pe autorul threadului.
)
Par a fi bune si acestea, a incercat cineva ? 8 in1 Control Stick Attachment Kit pentru PS4 HAMA 115406
fie iti iei un controller dedicat (SCUF/Elite de la xbox), fie iti vezi de treaba. Obtii fix pix cu o bucata de cauciuc![]()
Eu am varianta de la Hama. Sunt bune, mai ales cele inalte ajuta clar pe stickul drept(aim). Neajunsul lor e ca intr-un moment mai agitat nu e nevoie de prea mult efort sa zboare de pe controller.
Chill cățel. Ce e? Ti-am insultat neintentionat mediocritatea? Recomand un produs care intradevar functioneaza pt mine. Esti liber sa ignori sugestia mea si sa postezi in alta parte. Pff.
Tu compari un produs de £120 cu unul de £18 cat am dat pe setul asta. Priveste lucrurile asa: Cu doar £18 te alegi deja cu 2 caracteristici ale controller-ului scuff, si anume \Scuf grip si thumbstick mai inalt si cu aderenta mai buna pt o fractiune din pret. Tu chiar crezi ca nu te alegi cu nici o imbunatatire si le-am luat pt aspect.
Da, sigur. Probat in Battlefield. Stick-ul stang e instant o imbunatatire, Stick-ul de aim o sa iti para ciudat pt cateva ore. Asta pt ca inaltimea la stick creste putin si asta creaza rezistenta mai mica atunci cand il misti. Insa aceeasi schimbare iti ofera o raza de actiune mai mare la stick, implicit acuratete mai buna. Heh, sper
Bookmarks