Un review surprinzator de pozitiv al unui joc mediocru, dar ei cumva evita cuvintele rele si nu mentioneaza deloc situatiile nasoale.
In schimb nota mi se pare corecta si mult prea mica vs ce zice acolo
Un review surprinzator de pozitiv al unui joc mediocru, dar ei cumva evita cuvintele rele si nu mentioneaza deloc situatiile nasoale.
In schimb nota mi se pare corecta si mult prea mica vs ce zice acolo
Joe furiosu zice ca jocul e un dezastru, si unul corporatizat
Cica nici nu merita sa ne batem capul cu el, ca mai bine ne rejucam Injustice, care e cu ani lumina mai bun, mai ales in ce priveste customizarea.
Crystal Dynamics Claims Relief In Sight For Bored Avengers PlayersOriginally Posted by Kotaku
‘Avengers’ Dips Below 1,000 Players On PC, Causing Matchmaking Problems
https://www.forbes.com/sites/paultas.../#2edf5a9a3a8f
Nu stiu cum e pe console, dar asta nu suna prea bine pentru visul lor de GaaS![]()
Iar aceleasi dume deja rasuflate ce spun toti care face jocuri tip "live service", sper sa dea fail cat mai repede, nu suntem departe.
Pai cam asta e calitatea jocului - este un joc penibil, un simplu cash grab si nimic mai mult. Au avut o idee buna, un joc SP la origini pe care l-au macelarit in goana dupa bani.
Am bagat poate vreo 40-50 de ore in el, story ul este mai mult decat decent, nimic spectaculos, dar merge daca esti fan marvel and co., problema este ca post game contentul lasa de dorit, cu niveluri reciclate, obiective neinspirate si daca doamne fereste iti doresti niste iteme mai bune si incerci sa joci pe hard , one shot instant, eu am incercat sa il duc la 100% pentru trofee dar momentan este mult prea tedious, nu mai spun de probleme tehnice/reward uri neprimite, iti fura din resurse, etc. poate peste 6 luni cand nu mai am ce juca.
Marvel’s Avengers: State of the Game UpdateOriginally Posted by Square Enix
we are dedicated as a team to quality first.
Buna asta.
A avut dreptate Jim Sterling:
Da. Ajuta IP-ul. Dar la ce fel de joc este, sunt curios cati din aia inca-l mai joaca. Nu zic de peste 2 luni, ci acum la o luna.
Nu cred ca se mira nimeni inafara de ei de la studio. Probabil au presupun ca lumea va manca orice le vor baga pe gat, cat timp are numele Avengers atasat.
Sper ca Disney si MCU sa le ia drepturile japitelor astora de la Square Enix si sa le transfere lui Sony care s-a descurcat bine cu Marvel's Spider-Man.
Sa-i lase pe cei de la Sony sa faca cate un joc despre fiecare supererou: intai cu Captain America prin 2023, apoi cu Iron Man prin 2025, Hulk in 2027, Thor in 2029, Black Widow si Hawkeye in 2031 , si abia dupa vreo 6 jocuri ar putea sa produca un joc cu Avengers facut ca la carte prin 2033!
Asa era firesc sa se intample, sa ne lase sa cunoastem fiecare personaj in profunzime, cum a procedat MCU in filme.
Lasandu-i sa se ocupe de productia jocurilor, cei de la SONY ar fi mai imbunati si i-ar lasa pe Disney si MCU sa detina in totalitate franciza de film cu Spider-Man daca tot au avut o cearta recenta privind detinerea personajului.
8 decembrie:
Marvel's Avengers WAR TABLE Deep Dive: Kate Bishop:
Free next-gen upgrade: early 2021.
Destul de slabut si nu arata efectiv nimic diferit sau diferente intre editii...
Eu tot astept sa ajunga pe la sub 100 lei si o sa-l iau si eu de PS.
Bookmarks