Call of Duty WW2 - Official Story Trailer
Cui ii mai pasa de mizeria asta de joc cand pe 27 octombrie apare Wolfenstein 2: The New Colossus ?
Call of Duty: WWII News - COD: WW2 PC Beta Was 5x More Popular Than Infinite Warfare - Steam Reviews are 74% Negative
Daca nu-ti place tie,asta nu inseamna ca nici noua nu trebuie sa ne placa.Oricum din postarile tale deduc ca esti un hater.
am jucat beta ul pe ps4 si mi a placut in special faptul ca se misca bine (avea multe fpsuri ) si grafica decenta. in schimb nu mi a placut faptul ca hartile erau cam micute. Pentru cei care au mw remastered nu stiu daca merita cumparat.. PS : am jucat toate codurile din 2007 incoace
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vroiam sa iau SW B2 but, cred ca o sa aibe o campanie misto COD-ul asta, asa ca o sa schimb un sh*t cu altul![]()
Campania e foarte faina! M-am incapatanat si am inceput pe veteran asa ca nu am facut inca multe misiuni dar primele doua sunt foarte bune!
Multiplayer-ul... slab, cand il compari cu bf1. In rest e fun, run and gun, harti mici, level up, deschizi atasamente pt arme, loot boxes etc.
O sa mai joc mp pana cand ma plictisesc, atunci voi termina campania si voi incerca sa iau platina, ca deja vreau si AC si dlc la horizon si la noire, pfff...![]()
Am terminat ieri campania. Superba! Fix band of brothers cateodata, saving private ryan vibes all the way! Cutscene-urile sunt incredibile dpdv grafic! Asa mi-as dori sa arate un joc, pt ca dupa cutscene urmeaza gameplay cu grafica slabuta, zic eu.
Pe veteran a fost fooooarte greu, am incercat multe faza de zeci de ori pana am trecut, AI-ul e idiot, cel al colegilor, inamicii au perfect aim si tactici bune, te flancheaza, se pun dupa cover, nu ies daca is suppresed etc.
Nu imi pare rau ca l-am cumparat, doar campania isi merita banii. Daca ar rezolva problemele cu serverele as juca si multiplayer, macar level 55 sa fac.
By andreicristian9 in forum Videos
Bookmarks