Ar fi util si un filtru pentru orase. Poate exista useri care nu folosesc platforma din cauza ca nu exista filtrul respectiv din cauza ca nu vor sa se incurce cu curier si transport (me included)
Ar fi util si un filtru pentru orase. Poate exista useri care nu folosesc platforma din cauza ca nu exista filtrul respectiv din cauza ca nu vor sa se incurce cu curier si transport (me included)
Buna, avem deja o solutie asemanatoare, am activat acum. Site-ul detecteaza locatia vizitatorului si arata distanta intre vizitator si vanzator.
Ok, dar nu ma ajuta prea mult. Ar fi mult mai simplu sa pot da click pe "Cluj" si sa imi apara toate anunturile din Cluj.
Nu gasesc un joc sa il adaug in anunt. Este vorba de Just Cause 3 pentru PS4. In baza de date exista doar varianta de Xbox, si nu pot importa decat cateva DLC-uri pentru PS4, dar nu jocul. Il pot importa si manual cumva?
Buna, scuze se pare ca avem un bug. Am adaugat jocul asa ca poti sa publici anuntul. Problema va fi rezolvata cu urmatorul update. Multumim
Am terminat cu update-ul. De acum userii vor primi notificari push(pe calculator si pe telefon) pentru fiecare mesaj sau oferta primita.
Filtrele functioneaza complet(acum nu mai trebuie sa dati click pe butonul "Arata toata anunturile")
Azi numarul ofertelor plasate pe platforma noastra a ajuns la 200
Speram ca vom creste in urmatoarele luni!
O zi frumoasa va doresc tuturor
Bookmarks