Mie mi se pare ca arata a joc de VR La modul ca toate armele si actiunile se petrec foarte aproape de ecran. Vizual arata foarte frumos.
Mie mi se pare ca arata a joc de VR La modul ca toate armele si actiunile se petrec foarte aproape de ecran. Vizual arata foarte frumos.
Se refera la Avatar: The Way of Water, filmul lui Cameron.
Fix la asta m-am gandit si eu, cateodata pare un reskin de Horizon, doar ca e cu Na'vi and suff, multe similaritati cu triburile din HFW etc.
Arata foarte ok tehnic, dar artistic imi tot da senzatia ca am mai vazut asta undeva, ca e o copie.
Nu m-a pasionat niciodata universul Avatar, desi am savurat filmele. Nu mi se pare ca materialul e suficient de atragator pentru un joc, iar jocurile dupa filme cam dau rateuri. Sper sa ma insel.
Iata si editia collector's.
Asa trebuie sa arate un collector's edition, spre deosebire de SP2...
- Avatar: Frontiers of Pandora (base game) Physical Edition conform Google
- Season Pass
- Ultimate Pack
- Digital artbook
- Na’vi figurine 35cm
- 128-page art book featuring artwork created by Ubisoft Massive
- Resistance field notebook
- AMP suit blueprint A2 format
- Premium steelbook
- Set of three lithographs
- Premium certificate of authenticity
- Collector’s packaging
Nu le-as cumpara pe niciuna dar statueta de la Spiderman 2 mi se pare mai impresionanta decat cea de aici.
Si aceea are aproape 50cm deci e considerabil mai mare ca aceasta.
Asemenea grafica, vegetatia aia, wow
Ma bucur extrem de mult ca are 1st person, si armele arata bine, daca ne lasa sa exploram Pandora macar la nivelul environmentului din Far Cry atunci I'm sold, arata prea bine ca sa o dea in bara si de data asta.
Sunt convins ca voi sta iar sa fac switch intre Quality ca sa fac poze si Performance ca sa pot sa ma misc si sa joc, hai odata cu PS5 Pro/next Xbox alea
Din pacate are doar 1st person, dar stai linistit - jocul este Far Cry in universul Avatar, deci ne putem astepta la o libertate de miscare cel putin la fel ca in Far Cry.
Dar da, arata foarte bine si colorat, surprinzand absolut perfect universul Avatar. Il astept cu interes
Aoleoo e oribil. Nici inainte nu ma dadea pe spate dar acum m-a convins, >70% reducere si il iau. Combinatie de niste far cry primal, cu forbidden west, boring rau.
Foarte bun si la obiect review-ul tau, o combinatie intre doua jocuri, unul decent si unul superb deci, concluzia e ca o sa fie oribil!
Iti recomand sa completezi cererea pentru a deveni reviewer pe Opencritic, este mereu nevoie de voi si sunteti mereu prezenti acolo, pentru a contrabalansa parerea generala si a aduce fiecare joc la nota pe care o merita cu adevarat!
Si te rog nu uita, 1.5 puncte in minus din oficiu doar pentru ca e Ubisoft, te rog sa iti incepi notarea de la 8.5 in jos!
Combinatia este de Far Cry cu Mirror's Edge si Horizon games - poate chiar si putin Anthem, dar nu inteleg de ce l-au facut 1st person pentru ca, mai ales la vitezele alea de traversal on foot, mi se pare incredibil de ametitor.
Da, pare sa aibe niste probleme de LOD, de AI, lip sync sau ca in unele locuri cumva pietrele sau tot ce e in jur pare chiar low polygon si altele de genu, dar in rest, jocul arata foarte bine overall.
Cand zboara pe ala si vine cu viteza, se vede cum se incarca totul din low in high rez version, inclusiv umbrele - dar asta e valabil si la Spider-Man 2, desi nu la acelasi nivel vizual.
Grafic arata incredibil - adica asa cum trebuie - e super colorat si fantasy, la fel ca lumea din filme si pare ca au introdus mecanici interesante gen cea cu vanatul - ca in RDR2 - unde daca omori un animal cu gloante, nu te poti folosi de el, deci trebuie sa o faci cu sageti.
Singura chestie care ma sperie momentan este AI-ul, pentru ca mai au 1 luna pana la lansare si indiferent de cat de vechi era acel build jucat de ei, nu stiu daca este suficient timp sa-l imbunatateasca. Dar poate era pe super easy, ca sa fie ok pentru acesti super reviewers.
Overall imi place si-l astept cu interes. Sper doar sa nu fie o lume goala si moarta si sa te plictisesti culegand fructe. Desi in Far Cry-uri nu m-am plictisit niciodata, ba chiar sunt prea multe activitati de facut.
Bookmarks