Mie mi se pare ca arata a joc de VRLa modul ca toate armele si actiunile se petrec foarte aproape de ecran. Vizual arata foarte frumos.
Mie mi se pare ca arata a joc de VRLa modul ca toate armele si actiunile se petrec foarte aproape de ecran. Vizual arata foarte frumos.
Se refera la Avatar: The Way of Water, filmul lui Cameron.
Fix la asta m-am gandit si eu, cateodata pare un reskin de Horizon, doar ca e cu Na'vi and suff, multe similaritati cu triburile din HFW etc.
Arata foarte ok tehnic, dar artistic imi tot da senzatia ca am mai vazut asta undeva, ca e o copie.
Nu m-a pasionat niciodata universul Avatar, desi am savurat filmele. Nu mi se pare ca materialul e suficient de atragator pentru un joc, iar jocurile dupa filme cam dau rateuri. Sper sa ma insel.
Iata si editia collector's.
Asa trebuie sa arate un collector's edition, spre deosebire de SP2...
- Avatar: Frontiers of Pandora (base game) Physical Edition conform Google
- Season Pass
- Ultimate Pack
- Digital artbook
- Na’vi figurine 35cm
- 128-page art book featuring artwork created by Ubisoft Massive
- Resistance field notebook
- AMP suit blueprint A2 format
- Premium steelbook
- Set of three lithographs
- Premium certificate of authenticity
- Collector’s packaging
Nu le-as cumpara pe niciuna dar statueta de la Spiderman 2 mi se pare mai impresionanta decat cea de aici.
Si aceea are aproape 50cm deci e considerabil mai mare ca aceasta.
Asemenea grafica, vegetatia aia, wow
Ma bucur extrem de mult ca are 1st person, si armele arata bine, daca ne lasa sa exploram Pandora macar la nivelul environmentului din Far Cry atunci I'm sold, arata prea bine ca sa o dea in bara si de data asta.
Sunt convins ca voi sta iar sa fac switch intre Quality ca sa fac poze si Performance ca sa pot sa ma misc si sa joc, hai odata cu PS5 Pro/next Xbox alea![]()
Din pacate are doar 1st person, dar stai linistit - jocul este Far Cry in universul Avatar, deci ne putem astepta la o libertate de miscare cel putin la fel ca in Far Cry.
Dar da, arata foarte bine si colorat, surprinzand absolut perfect universul Avatar. Il astept cu interes![]()
Bookmarks