Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 15 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 LastLast
Results 261 to 280 of 284

Thread: Anthem

  1. #261 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    @Poison
    Eu nu înțeleg de ce încerci să-i schimbi părerea lui Răzvan? Uite și eu zic că e Anthem e o rușine, crezi că o sa reușească vreunul să-mi schimbe părerea? Din fericire părerea mea coincide cu părerea majorității. Vom vedea în viitorul apropiat ce se alege de Bioware, sper sa plece cei mai talentați pe la alte studiouri iar restul sa primească ce merită.

  2. #262 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Dar nu trebuie sa-mi schimbe mie parerea. Si sigur nu asta incearca sa faca. Cel putin din postarea lui am inteles ca jocul a fost o mizerie (se stie) si ca cine a cumparat...ma rog...se intelege ce a vrut sa spuna.

    Eu deja am cumparat jocul, l-am jucat. Am investit cateva zeci de ore in el (heck, am bagat vreo 20h doar din beta-uri si trial), deci consider ca si-a meritat pretul de achizitie versus timpul in care am fost entertained de catre acest joc.

    Eu am zis de la inceput. Jocul e slab, dar nu este nejucabil. Are multe minusuri, dar cumva, plusurile compenseaza.
    Chiar citisem articolul asta in urma cu putin timp si mi s-a parut foarte interesant, mai ales cand combatul (cu tot cu zburat) mi s-a parut cea mai buna parte a jocului.

    Why the combat in Anthem feels so damn good? A game designer digs into Anthem’s best parts

  3. #263 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Nu-i mai dati satisfactie trollului. Cum poti sa te certi cu un troll? Nu poti. Noi ca gamerii ar trebui sa stim cel mai bine.

  4. #264 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Eu nu incerc sa schimb pareri, eu as vrea doar sa fie atenti un pic pe ce dau banii si sa nu ii dea orbeste pe un produs care nu e 100% gata de lansare pentru ca nu merita. Voi chiar nu observati ca tot in stari mai proaste se lanseaza jocurile de acest tip? In fine, hai ca nu mai continui cu treaba asta, ma orientez numai la jocuri single player pana nu vad o schimbare.

  5. #265 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nu neapărat, Division 2 eu zic că s-a lansat cum trebuie

  6. #266 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by PoisonRemedy View Post
    eu as vrea doar sa fie atenti un pic pe ce dau banii
    Nu stiu ce sa zic, cred ca trebuie sa fii destul de nolifer sa iti pese de cum isi consuma banii un necunoscut si sa mai si pierzi timp comentand despre asta. In calitate de ce, mai exact, poti tu sa ii sugerezi cuiva cum sa isi cheltuiasca banii? Sa inteleg ca daca in seara asta imi dau tot salariul la lăutari o sa te roada pe interior ca ei fac mai multi bani decat compozitorii de clasica?


    Ma rog, Anthem chiar pare un joc care ar fi trebuit sa se lanseze free to play la ce content ofera.

  7. #267 SP
    Member chris diaz's Avatar
    A vorbit în calitate de gamer, Espiritus. Evident, nimeni, din punct de vedere moral, nu ține socoteala ori evidența altui gamer pe ce cheltuie banii, dar dacă vorbim obiectiv, trebuie să recunoști că unele jocuri sunt lansate day one, într-o stare mai mult decât deplorabilă. La asta îndemna @Poison, la prudență unde dăm banul pe jocuri, fiindcă unii producători nu-i merită. Nu l-am auzit să critice 343 Industries, ori Naughty Dog, ori Rockstar, iar lista poate continua. Are senzația neplăcută, ca de altfel și eu, că unii angajați ai studioului Bioware nu-și cunosc lungul nasului, raportat la "mizeria" lansată, cel puțin în baza unora dintre declarațiile acestora.

  8. #268 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Sunt complet de acord cu ce spui, chris diaz, dar trebuie sa tii cont de faptul ca nu a fost decizia lor sa faca sau sa scoata jocul in starea in care a iesit.

    Si daca ai citit articolul ala mare de acum cateva saptamani, ai vazut ca din toti anii aia pe care i-au avut pentru productie, jocul asta pe care-l avem, s-a realizat in sub 12 luni, de la 0.

    In rest, la fel ca si in rromania, conducere praf cu decizii dezastruase si care nu-si asuma nimic.

    Eu chiar nu cred ca Bioware sunt de blamat pentru ce a iesit pana la urma si in niciuncaz angajatii lor, ci conducerea EA si poate unii din conducerea Bioware.

  9. #269 SP
    Member chris diaz's Avatar
    Ok, merg pe mana ta. Nu am mai citit chiar totul despre ei, în ultima vreme, ci unele declarații care mi s-au părut puțin acide. Pace?

  10. #270 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Nu neapărat, Division 2 eu zic că s-a lansat cum trebuie
    Da ai dreptate, dar ei au avut totusi din ce invata de la primu lor joc, si asta chiar s-a vazut. Dar la restu cam destul de trist la ce se intampla.
    @espiritus cum spune si chris diaz, nu sunt troll sau hater, sunt gamer si anumite aspecte nu imi plac, ce crezi ca nu as fi vrut ca Anthem sa fie un joc de succes? Pentru ca atunci lumea ar fi sustinut jocul si ar fi scos in continuare ceva de calitate, dar ei au alte prioritati, si eu personal nu le mai dau bani la astia, pentru ca eu nu vreau sa iau parte si sa ii sustin cu chestiile astea.

  11. #271 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Conlcuzia pe care am tras-o din articolul ala de pe Kotaku e ca a fost de fapt un lucru bun pentru Bioware ca Anthem a dat fail. Altfel s-ar fi intamplat acelasi lucru ca la Inquisition.

  12. #272 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar

  13. #273 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Ah lol asta mai exista, am crezut ca au au inchis serverele, aia 5 oameni care o mai joaca (probabil ca sunt QA ) se vor bucura de acest update

  14. #274 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Cam asa ceva, da. Eu nu am reusit sa-l termin nici pana acum. Am ramas fix cu ultima misiune de facut si tocmai pentru ca m-a atentionat inainte sa o incep, de faptul ca este ultima misiune, nu am mai pornit-o

    Oricum, hate sau nu, am bagat cateva zeci de ore in el si asa cum a fost, a fost fun atunci.

    Sa vad ce o fi si de asta, desi parerile oamenilor care l-au testat, nu sunt prea pozitive.

  15. #275 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Am 100 de ore in el , mie mi-a placut mult de tot cand s-a lansat ! problema mea cu el a fost loot-ul ! nu are cum sa te tina legat de el cu 3 pusti si 3 pistoale , fie ca sunt common fie masterwork, toate arata la fel ! Asa te trezeai ca aveai 5 variante ale aceleiasi arme doar cu mici variatii in stats , dar defapt niciuna nu era buna ! era vorba sa introduca niste arme "noi " (alea din trailer-ul de lansare ) dar... abia acum vad ca s-au gandit sa le introduca, cand lumea a plecat de mult ! pacat !

  16. #276 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by EA
    Anthem is now in The Vault – giving subscribers a chance to suit up and take on the Cataclysm before time runs out!
    Play Anthem Now with EA Access or Origin Access

  17. #277 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Hehe, uite ca eu inca joc Anthem... si chiar imi place. Si da, inca sunt oameni pe servere, cel putin mie imi gasesc teammates in matching everytime.

  18. #278 SP
    Banned Alex Khan's Avatar
    Personal, as prefera sa avem un viitor ca in Anthem (care e o combinatie Titanfall+Mass Effect) ............ decat ca in Cyberpunk 2077 care ma deprima.
    Societatea din Anthem pare utopica, un viitor care pare optimist spre deosebire de Cyberpunk, un viitor in care suntem pierduti ca specie.

    Anthem ca joc ar fi fost exceptional la ce lore avea daca nu venea cu acel trailer la E3 ca sa ridice prea mult asteptarile, si daca nu avea toate acele probleme tehnice la lansare.

  19. #279 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu nu stiu ce ai fumat tu de ai prefera un viitor in care umanitatea e aproape wiped-out si tot ce fac cei care au scapat e sa se ascunda dupa niste ziduri si sa mai trimita din cand in cand cate un freelancer sa le faca lor "dirty works"... Daca asta e viitor optimist, in care ne bazam strict pe roboti, then we're f#cked...

  20. #280 SP
    Banned Alex Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Eu nu stiu ce ai fumat tu de ai prefera un viitor in care umanitatea e aproape wiped-out si tot ce fac cei care au scapat e sa se ascunda dupa niste ziduri si sa mai trimita din cand in cand cate un freelancer sa le faca lor "dirty works"... Daca asta e viitor optimist, in care ne bazam strict pe roboti, then we're f#cked...

    1. Nu fumez deloc.
    2. Umanitatea "wiped-out"? De unde?
    Ca eu vad o umanitate care a progresat si a ajuns la stadiul de civilizatie interstelara, capabila sa colonizeze alte planete, precum planeta asta cu fauna neimblanzita.


    3. E bine ca e un viitor in care oamenii se bazeaza pe roboti, nu ajung ei sa devina roboti sau sclavi ai unor mega-corporatii.

    4. Poti sa ma consideri nebun, dar parca mai linistitoare mi se pare atmosfera din acel orasel decat in Night City, plus ca nu e poluare, nu e suprapopulare, omenirea e limitata intr-o asezare, intr-un fel e sanatos pentru planeta respectiva, explorezi o planeta cu vegetatie si fauna salbatica. Nu faci apoi gainarii , ci lupti pentru o cauza dreapta - acela de a explora si coloniza o planeta.

    Parca vad mai multa umanitate in Anthem decat in Cyberpunk, acelasi sentiment pe care il am si in Mass Effect.
    Stiu ca trailerul de la E3 e mincinos, dar mi-a placut foarte tare viziunea lui EA privind viitorul indepartat al omenirii.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 15 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts