Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 5 of 5

Thread: Discutii despre Season Pass/DLC-uri platite

 1. #1 SP
  Why so serious ? razvanrazy's Avatar

  Discutii despre Season Pass/DLC-uri platite

  M-am gandit ca ar fi ok sa avem un mic thread in care sa discutam despre DLC-uri.

  Aici ma refer la cele pe care ni "le baga pe gat" producatorii de jocuri (pentru continuarea/terminarea povestii), dar si la cele care ne ofera anumite avantaje in jocul respectiv (arme mai bune, un unicorn, samd), despre care din ele merita/aduc o noua poveste/o lungime potrivita jocului, dar si despre cele care nu merita nici 10 bani.

  In ultima vreme am achizitionat 3 Season Pass-uri si ma gandeam sa impartasesc putin si cu voi.

  Mafia 3 - Season Pass - Faster, Baby! dlc

  Singurul DLC pe care am apucat sa-l joc pana acum, a fost primul, pe care n-as fi dat nici 10 bani, sincer. Sunt 3 misiuni toate, chiar daca este o zona noua si se poate termina in maxim 1.5h daca nu te grabesti (ma refer la poveste, ca au adaugat si ceva nou prin crestere de "iarba", lucru ce dureaza pana la recoltare/vindere).

  Watch Dogs 2 - Season Pass

  Toate cele 3 DLC-uri insumeaza 4 misiuni noi (+ Zodiac Killer mission, pentru cine nu a avut pre-order la joc), iar fiecare misiune este formata din 3-4-5 parti, toate insumand aproximativ 5-6h de gameplay (focus strict pe misiuni, nu si pe side missions noi). De aici am exclus misiunile de co-op, pentru ca nu ma pasioneaza, dar inteleg ca sunt destul de multe noi.

  L-am luat la reducere (24$) si pot spune ca sunt multumit de ce a oferit. Avem misiuni noi (unele mult mai grele decat cele din jocul initial, fara sa cresc nivelul de dificultate), locatii noi, arme si articole de imbracaminte noi.

  Ghost Recon Wildlands - Season Pass - Narco Road dlc

  In acest Season Pass avem doar 2 DLC-uri si din pacate nu le putem juca cu acelasi personaj cu care am terminat jocul initial.

  Primul impact este faptul ca nu avem toata harta initiala la dispozitie, ci doar aproximativ jumatate. Au introdus foarte multe lucruri secundare de facut, pe harta, de genul traseu Motocross (cu niste motoare noi), de urcat munti cu Monster Trucks, sau curse cu avioane si pe anumite masini avem NOS, care este grozav de folosit in urcarea pe dealuri

  Inamicii sunt mult mai agresivi, dar spre deosebire de jocul initial, aici cand nu joci cu prietenii, joci singur, fara echipa de 3 parteneri AI controlled.

  Fiind un joc bazat mai mult pe MP, te astepti ca DLC-urile sa te faca sa te joci 30-40h, dar nu cred ca este cazul. Inca nu am terminat acest prim DLC, dar am app 6-8h in joc si povestea avanseaza frumos.

  Voi ce experiente aveti cu DLC-urile? Ce recomandati si de ce, dar mai ales, ce nu recomandati (desi v-a placut jocul initial) si de ce?

  PS: Consider ca e cazul sa mentionam, dar cred ca mai bine excludem DLC-urile standalone, ca cele de la Witcher 3/GTA IV.
  Attached Images Attached Images 4539958-1820996730-idqtq.jpg

 2. #2 SP
  Senior Member DeathOfArt's Avatar
  Bioshock Infinite pass la reducere - 5lire - multumit de cat content ofera la pretul asta
  Evil Within pass - 7 - 8 lire - la fel, multumit
  Witcher 3 - luate full price, deloc dezamagit de continut (de ce e asta stand alone? unul din ele e pe prima harta)

  ma bate gandul la BF1, dar sa vad

  cel mai mult ma enerveaza dlc-urile la jocuri de fighting, mai ales cum au fost facute la ultimul MK si Injustice. Unde la primul Injustice aveai varianta collectors cu statuie, la 2 pentru acelasi pret ai 9 personaje in plus...

  ce ma ofitca pe mine e faptul ca nu le am pe disc si in caz ca vreau sa rejoc trebuie sa le dau jos, de aia astept versiuni "GOTY"

 3. #3 SP
  Why so serious ? razvanrazy's Avatar
  As aprecia daca cine posteaza, sa lase si mai multe detalii despre DLC-uri (numar de ore, numar misiuni, samd).

  Cat de Witcher 3, consider ca este standalone pentru ca a iesit si fizic da si pentru ca este 1000 de clase peste orice a iesit pana acum

 4. #4 SP
  Member malpraxis06's Avatar
  Eu nu prea sunt multumit de strategia Bungie cu Destiny. Platesti jocul day1 60$, apoi dupa 4 luni BAM! 20$.. un quest-line si un raid, apoi 5 luni mai tarziu BAM! 20$.. inca un quest-line dar niciun raid.. doar un fel de strike, destul de ok, dar nu raid. 5 luni mai tarziu BAM! 40$.. de data asta un quest-line mai reusit, cu cinematic-uri si un raid nou. Dupa un an BAM! 30$ tot cu un quest-line cinematic si un raid nou. In total ajungem la frumoasa suma de 170$ investiti intr-un singur joc. Sincer, as plati suma asta de bani. Am mai facut-o si pentru alte MMO-uri. Dar macar in alte cazuri si content-ul era pe masura. Any thoughts?

 5. #5 SP
  Why so serious ? razvanrazy's Avatar
  Mafia 3 - Stones Unturned DLC

  Mult mai bun si mai lung ca primu, aduce si o noua locatie (o insula), dar de care nu profita atat de mult cat ar trebui. Pentru asa o locatie, ar fi fost bun un open world cu mai multe camp-uri, eventual sa faca in asa fel incat sa poti profita de libertate, cum faci in oras.

  Aduce si lucruri noi, gen stat la tureta in masina, in timp ce altcineva conduce, posibilitatea de a cara cadavre (pe care nu mi-o aduc aminte din jocul initial) sau trasul din masina in timp ce conduci (asta a fost adaugat in primul DLC), samd, lucruri care ar fi fost mega folositoare in jocul original.

  Povestea e interesanta si cred ca tine cam 3-4h, unde mai pui si cateva extra missions de bounty hunting.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. Replies: 6 Last Post: 07-06-2015, 13:16
 2. Discutii despre SSD-uri By MonkY in forum Hardware
  Replies: 14 Last Post: 05-12-2014, 22:17
 3. Replies: 6 Last Post: 31-07-2013, 16:38

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts