nu stiu de ce se discuta atat de grafica ptr PS3...este clar ca daca vrei sa se vada lacrima..sa vezi fiecare picatura de transpiratie care curge pe fata personajului ,investesti 5000-6000 ron intr-un PC si ai terminat..totusi PS3 este o consola care este pe piata de 5 ani ..
cat despre rezolutiile jocuriilor..si televizoarele HD Ready/Full HD....un joc care ruleaza la 720p se va vedea infinit mai bine pe un TV HD-Ready ptr ca ruleaza practic la rezolutia maxima a televizorului..nu conteaza atat de mult dimensiunea TV-ului...degeaba ai TV de 127 FullHD daca jocul ruleaza la 720p..se va vedea foarte prost..
eu am un Samsung de 66 cm FullHD(P2770HD) si jocuriile care ruleaza la 720 p se vad destul de prost..in schimb cele la 1080p se vad impecabil..
P.S.Daca nu sunteti convinsi de cele spuse de mine(si nu aveti mai multe TV-uri de rezolutii diferite pe care sa incercati PS3-ul) incercati sa rulati un joc pe PC la o rezolutie sub cea maxima admisa de monitor(de ex ptr un monitor de 1280x1024 max rulati un joc la 1024X768) iar apoi la cea maxima..si observati diferentele..
P.S.S.In schimb pe PS3 ne putem astepta intr-adevar la jocuri cu o grafica foarte buna(gen Killzone 3,Uncharted 2,God of War 3) doar din partea jocuriilor exclusive ce vor urma(Uncharted 3) deoarece se lucreaza doar pe o singura platforma..

..uite..ca sa nu te tin in suspans
:am spus doar ca pe PS3 ma joc pe TV-ul de mai sus(insa PS3-ul a mai fost pus pe un Samsung HD-Ready 82 si pe un LG Full HD de 94)...dar ce sa-i faci..eu vorbesc de ceva si tu imi spui sa-mi iau alt televizor....ai inteles perfect subiectul
- rautacism

Bookmarks