Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 28 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 ... LastLast
Results 361 to 380 of 543

Thread: Crysis 2

1. #361 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    nu stiu de ce se discuta atat de grafica ptr PS3...este clar ca daca vrei sa se vada lacrima..sa vezi fiecare picatura de transpiratie care curge pe fata personajului ,investesti 5000-6000 ron intr-un PC si ai terminat..totusi PS3 este o consola care este pe piata de 5 ani ..

cat despre rezolutiile jocuriilor..si televizoarele HD Ready/Full HD....un joc care ruleaza la 720p se va vedea infinit mai bine pe un TV HD-Ready ptr ca ruleaza practic la rezolutia maxima a televizorului..nu conteaza atat de mult dimensiunea TV-ului...degeaba ai TV de 127 FullHD daca jocul ruleaza la 720p..se va vedea foarte prost..

eu am un Samsung de 66 cm FullHD(P2770HD) si jocuriile care ruleaza la 720 p se vad destul de prost..in schimb cele la 1080p se vad impecabil..

P.S.Daca nu sunteti convinsi de cele spuse de mine(si nu aveti mai multe TV-uri de rezolutii diferite pe care sa incercati PS3-ul) incercati sa rulati un joc pe PC la o rezolutie sub cea maxima admisa de monitor(de ex ptr un monitor de 1280x1024 max rulati un joc la 1024X768) iar apoi la cea maxima..si observati diferentele..
    P.S.S.In schimb pe PS3 ne putem astepta intr-adevar la jocuri cu o grafica foarte buna(gen Killzone 3,Uncharted 2,God of War 3) doar din partea jocuriilor exclusive ce vor urma(Uncharted 3) deoarece se lucreaza doar pe o singura platforma..

2. #362 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Lansarea Oficiala Crysis 2 in Romania

Best Distribution, Media Galaxy si ESL Romania te invita sa iei parte, la o noua lansare oficiala a unui joc in Romania. De aceasta data este vorba de unul dintre cele mai dorite shootere. Studiourile Crytek revin din nou in atentia gamerilor din intreaba lume, cu o continuare pentru titlul Crysis.
    Vineri, 25 martie 2011, incepand cu ora 16, esti invitat sa intri in actiune! New York-ul este sub asediu extraterestru, iar tu trebuie sa salvezi planeta, inlaturand amenintarea extraterestra, in timp ce esti vanat de agenti umani.

Lupta impotriva invaziei extraterestre se da pe sisteme PC GIGABYTE, iar toti cei ce doresc sa participe sunt invitati sa se inscrie printr-un email trimis la adresa [email protected], care trebuie sa contina nume, prenume, varsta, numar de telefon si adresa de resedinta. Pentru a afla mai multe detalii si informatii despre regulamentul concursului si despre premiile puse in joc, cei interesati pot accesa adresele www.gameshop.ro, MEDIA GALAXY: tv, audio, laptop, foto, video, electrocasnice, comunicatii, accesorii si ESL: Romania - ESL - The eSports League.

3. #363 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar
    "Vineri, 25 martie 2011, incepand cu ora 16, esti invitat sa intri in actiune!"
    Bine, bine, intru �n acţiune, dar unde ?

4. #364 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    nu stiu de ce se discuta atat de grafica ptr PS3...este clar ca daca vrei sa se vada lacrima..sa vezi fiecare picatura de transpiratie care curge pe fata personajului ,investesti 5000-6000 ron intr-un PC si ai terminat..totusi PS3 este o consola care este pe piata de 5 ani ..

cat despre rezolutiile jocuriilor..si televizoarele HD Ready/Full HD....un joc care ruleaza la 720p se va vedea infinit mai bine pe un TV HD-Ready ptr ca ruleaza practic la rezolutia maxima a televizorului..nu conteaza atat de mult dimensiunea TV-ului...degeaba ai TV de 127 FullHD daca jocul ruleaza la 720p..se va vedea foarte prost..

eu am un Samsung de 66 cm FullHD(P2770HD) si jocuriile care ruleaza la 720 p se vad destul de prost..in schimb cele la 1080p se vad impecabil..

P.S.Daca nu sunteti convinsi de cele spuse de mine(si nu aveti mai multe TV-uri de rezolutii diferite pe care sa incercati PS3-ul) incercati sa rulati un joc pe PC la o rezolutie sub cea maxima admisa de monitor(de ex ptr un monitor de 1280x1024 max rulati un joc la 1024X768) iar apoi la cea maxima..si observati diferentele..
    P.S.S.In schimb pe PS3 ne putem astepta intr-adevar la jocuri cu o grafica foarte buna(gen Killzone 3,Uncharted 2,God of War 3) doar din partea jocuriilor exclusive ce vor urma(Uncharted 3) deoarece se lucreaza doar pe o singura platforma..
    Te rog sa iti cumperi un TV calumea inainte sa debitezi axiome.

5. #365 SP
    Senior Member Nash's Avatar

6. #366 SP
    Quote Originally Posted by Deathstrike View Post
    "Vineri, 25 martie 2011, incepand cu ora 16, esti invitat sa intri in actiune!"
    Probabil vre-un Media Galaxy, acum ramane sa aflam care mai exact...

Experienta completa pentru acest joc, o poti avea doar pe PC.

7. #367 SP
    Member AVoF's Avatar

8. #368 SP
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    Te rog sa iti cumperi un TV calumea inainte sa debitezi axiome.
    Pai stii cumva ce am prin casa?Sau esti mama omida ? ..uite..ca sa nu te tin in suspans:am spus doar ca pe PS3 ma joc pe TV-ul de mai sus(insa PS3-ul a mai fost pus pe un Samsung HD-Ready 82 si pe un LG Full HD de 94)...dar ce sa-i faci..eu vorbesc de ceva si tu imi spui sa-mi iau alt televizor....ai inteles perfect subiectul

P.S.Te rog sa-mi definesti si mie termenul de TV "calumea"

9. #369 SP
    Senior Member Rasko's Avatar

10. #370 SP
    Quote Originally Posted by Deathstrike View Post
    Informatii de ultima ora:

Locatia evenimentului nu este confirmata momentan.

Cum aflu ceva ma intorc cu detalii. Eu votez pentru Media Galaxy Mall Vitan sau Plaza Mall.

11. #371 SP
    Junior Member Ltcol's Avatar

comanda joc

de unde v-ati comandat jocul si ce credeti il veti avea vineri? eu unul am facut comanda pe www.shopto.net si deja m-au anuntat ca este pe drum. sper sa il am joi.

12. #372 SP
    Manager paul's Avatar

13. #373 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar

14. #374 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    GTX 560TI e o placa video uimitoare.In beta,crysis 2 imi mergea cu ~60 fps cu totul la maxim.De ce nu vine 24 mai repede?

15. #375 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Lolol, am zis sa incerc si eu zilele trecute demoul pe PS3 (am vazut mai tarziu anuntul cu anularea demoului) si fix dupa prezentarea video in care vocea spunea cum asta e cu totul alta experienta multiplayer, mesajul de eroare

16. #376 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    Playtrough!

17. #377 SP
    Lansarea va avea loc la Media Galaxy din Vitan Mall, Bucuresti.

18. #378 SP
    Banned nurv's Avatar
    Pen'ca e ........ proasta? Si se misca infect? Si poate nu mai sunt dispus sa investesc 6000 ron in hardughia de PC... asta inseamna ca tre' sa halesc joc care arata slab si se misca infect [pe PS3 consola mea preferata]?
    Pe x360 se misca decent dar nu arata nu stiu cum. De PS3 si-au batut joc.

19. #379 SP
    Quote Originally Posted by tphase View Post
    Pen'ca e ........ proasta? Si se misca infect? Si poate nu mai sunt dispus sa investesc 6000 ron in hardughia de PC... asta inseamna ca tre' sa halesc joc care arata slab si se misca infect [pe PS3 consola mea preferata]?
    Pai tocmai...nu te obliga nimeni sa-l cumperi...are grafica proasta=>nu-l cumperi..simple as that...

20. #380 SP
    Banned cryyo's Avatar
    are grafica proasta=>nu-l cumperi..simple as that
    Mi se pare corect.
    Ovi mama, treci pe soliter, antialiasing garantat. - rautacism

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 28 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 ... LastLast