Arata mai bine si este mai subtire decat vechiul PS3
Nu arata asa bine dar este subtire
Imi place mai mult vechiul PS3
eu am votat vechiul ps3, este mai stralucitor , cromul acela este perfect, insa cel noi nu te da pe spate, nu are nimik aparte si mai am o intrebare:
-varianta slim se va supraincalzi mai mult deoarece spatiul este mai mic si nu stiu daca va face fata sistemul de ventilatie?
In ziua cand PS3 slim isi va face aparitia in casele consolistilor: "hai ca parca nu e asa rau" "hmm, pozele alea denatureaza adevarul" "oricum e mai bine decat albul ala de la xbox, yak!" "arata mai bine decat ma asteptam! mi-a luat o piatra de pe inima (�)"
http://www.consolegames.ro/forum/155723-post1208.html
Some Videos.
---------- Post added at 10:47 PM ---------- Previous post was at 10:45 PM ----------
...arată-mi tu pozele astea (de acum 3 săptăm�ni) și mai vorbim. Eu făceam referire la altele.
Oricum ce conetază. �mi place, �l cumpăr, salut.
Dragutzda tot mai bine arata PS3u original , chiar daca ii aproape de doua ori mai gros decat Sliimu
![]()
In afara ca e mai ieftin si are un HDD de 120 nu vad dc l-as cumpara.Hdd mai mare de 120 pot sa imi pun si la vechiul Ps3.
Arata oribilMie unul designul vechi mi s-a parut superb, foarte bine lucrat si finisat. Cel nou striga "CHINEZISM"
Bookmarks