Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Pareri despre noul PS3 slim

Voters
210. You may not vote on this poll
  • Arata mai bine si este mai subtire decat vechiul PS3

77 36.67%
  • Nu arata asa bine dar este subtire

38 18.10%
  • Imi place mai mult vechiul PS3

95 45.24%
Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4
Results 61 to 80 of 80

Thread: Pareri despre noul PS3 slim

1. #61 SP
    Member zaice's Avatar
    Looks ok,soer sa fie eficient si sa dea randament.

2. #62 SP
    Member DraZziW's Avatar
    hai cu ps4, ma intereseaza performantele nu look-ul

3. #63 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Puteau sa lanseze acu PS4... sau un fel de PS3,2. Lasau consola la 400E, nu faceau sugebetii d'astea cu slim si ii schimbau placa grafica.
    Multi dintre noi ar fi dat un 100E in plus pt. alte performante grafice.
    Pt. mine nu conteaza pretul si cum arata ci puterea ei si ce stie sa faca.
    Eu azi as da un 400E pe un PS4 dar sa fie de 3 ori mai puternica decat precedentul.
    Astia parca sau inteles (x360/PS3) au plafonat consolele hardware si o sa ne tina cu gura la gard nu stiu cati ani de-acu-nainte cu tot felul de slimuri si alte artificii pana vom benificia de o alta generatie de console.

PS. Sa nu se inteleaga gresit, nu am nimic cu noul Slim, mai mic, mai ieftin, probabil mai fiabil, e foarte ok.

4. #64 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu sper sa nu lanseze PS4 pt. cel putin 3 ani de-aici inainte. E consola, nu PC ! Developerii nu au reusit nici pana in ziua de azi sa foloseasca 100% resursele PS3 si voi deja vreti PS4 ? Sorry, aici nu e pe sistemul "daca e engine-ul prost, bagati placa video mai puternica"... De-abia incep noile titluri sa arate adevarata putere a consolei. Slim-ul a venit la fix, nu neaparat pt. ca se va vinde mai bine, ci pentru ca a adus o scadere de pret si la versiunea normala, plus scadere de pret la Xbox 360. We just love competition ! Win-win for us !

5. #65 SP
    Member DraZziW's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Eu sper sa nu lanseze PS4 pt. cel putin 3 ani de-aici inainte. E consola, nu PC ! Developerii nu au reusit nici pana in ziua de azi sa foloseasca 100% resursele PS3 si voi deja vreti PS4 ? Sorry, aici nu e pe sistemul "daca e engine-ul prost, bagati placa video mai puternica"... De-abia incep noile titluri sa arate adevarata putere a consolei. Slim-ul a venit la fix, nu neaparat pt. ca se va vinde mai bine, ci pentru ca a adus o scadere de pret si la versiunea normala, plus scadere de pret la Xbox 360. We just love competition ! Win-win for us !
    problema este ca optimizarea softwareului pentru capacitatea hardware este mai lenta decat evolutia hardware si e destul de greu pentru console sa tina pasul cu posibilitatile actuale
    dar bine o fi oricum, macar jocurile sa fie bune

6. #66 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    Quote Originally Posted by DraZziW View Post
    problema este ca optimizarea softwareului pentru capacitatea hardware este mai lenta decat evolutia hardware si e destul de greu pentru console sa tina pasul cu posibilitatile actuale
    dar bine o fi oricum, macar jocurile sa fie bune
    Wrong . Nu exista nici o optimizare .. Se numesc : 1. Evolutie ; 2. Strategie de marketing . Nu crezi ca e cam evident ? Adica pana pe la inceputul lui 2008 mai toate jocurile aveau grafica de .. jeleu si plina de glitch-uri si acum bang din 2008 - 2009 toate jocurile incep sa aiba grafica net superioara predecesoarelor. Pe aceleasi platforme.

7. #67 SP
    Banned cryyo's Avatar
    "daca e engine-ul prost, bagati placa video mai puternica"
    Ei vezi, sunt absolut de acord. Asta e o problema majora, unii producatori de jocuri nu prea mai transpira sa faca jocuri grozave...pt. ca... "merge si asa".

8. #68 SP
    Junior Member boghy1995's Avatar
    Parerea mea ...daca vreti un ps3 luativa unul slim.Cunosc pe cineva si a avut unul fat si a cam patit un YLOD si sia luat unul slim si merge mai ok.Ma rog parerea mea....

9. #69 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Al doilea thread mai vechi de un an pe care �l dezgropi pentru a repeta un lucru pe care l-ai mai spus și pe alte threaduri.

Bravo, continuă așa, faci treabă bună

10. #70 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    Observ ca apar mereu useri din strainatate pe forum, ma bucura acest fapt. Se descurca mai greu cu limba romana, dar este de inteles, doar nu sunt romani.

11. #71 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Quote Originally Posted by CrysMM View Post
    Observ ca apar mereu useri din strainatate pe forum, ma bucura acest fapt. Se descurca mai greu cu limba romana, dar este de inteles, doar nu sunt romani.
    You're kidding right?

12. #72 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Nu, vorbea serios.
    Acum sincer, tu sper ca ai glumit cand ai intrebat.

13. #73 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Eu m-am referit la faptul ca se vede de la o posta ca boghy1995 e roman, doar ca i-a lipsit abecedarul. Nu cred ca e asa naiv crys incat sa nu-si dea seama.

14. #74 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar

Cand citesc posturile unor useri ce chinuie limba romana, nu pot fi decat sarcastic fata de ei. Incerc sa le evit, dar, sunt aici, fac parte din cotidian si se baga in seama din ce in ce mai mult. Nu ii mai putem evita.

Edit:

In plus, m-am uitat peste toate posturile lui si am conturat cateva concluzii:

- are multi frati pe forum;
    - se baga in seama aiurea in unele topicuri;
    - are ceva cu "aparenta" PS4;
    - s-a trezit cam tarziu sa discute despre PS3 slim si recomanda sa nu se mai cumpere phat (care nici macar nu se mai fabrica).

15. #75 SP
    Ma scuzati prietenilor (daca zici tu ca am frati) da am primit o avertizare ca daca nu sunt activ imi sterg contul si am observat si eu ca am gresit mai sus dar nu imi apare edit si nu prea stiu eu cum e treaba pe aceste forumuri.Ma scuzati daca v-am deranjat

16. #76 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by boghy1995 View Post
    Ma scuzati fratilor da am primit o avertizare ca daca nu sunt activ imi sterg contul si am observat si eu ca am gresit mai sus dar nu imi apare edit si nu prea stiu eu cum e treaba pe aceste forumuri.Ma scuzati daca vam deranjat
    pai iti dau un sfat, citeste ce ai scris inainte sa dai submit reply (de mai multe ori chiar) si daca cumva ai dubii foloseste google.com. de ex: "daca vam deranjat" (hmm... nu sunt sigur ca e ok, ia sa vedem ce zice google aha, de fapt se scrie "daca v-am deranjat" ) si corectezi ... oricum ai la dispozitie o ora sau 60 de minute, adica 3600 de secunde ca sa dai "edit".

17. #77 SP
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    pai iti dau un sfat, citeste ce ai scris inainte sa dai submit reply (de mai multe ori chiar) si daca cumva ai dubii foloseste google.com. de ex: "daca vam deranjat" (hmm... nu sunt sigur ca e ok, ia sa vedem ce zice google aha, de fapt se scrie "daca v-am deranjat" ) si corectezi ... oricum ai la dispozitie o ora sau 60 de minute, adica 3600 de secunde ca sa dai "edit".
    Mersi.Si totusi ne-am cam deviat de la subiect

18. #78 SP
    Junior Member robbyy10's Avatar
    Care subiect ma?Ca topicul asta era mort pana sa-l invii tu din morti.

19. #79 SP
    Imi pare rau prietene, dar nu a spus nimeni ca acest topic este inchis

20. #80 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Pe topicul asta s-a postat ultima oara in data de 23.08.09, deci a trecut ceva mai mult de un an. Nu ti se pare ca... discutia s-a cam incheiat?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4