Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 21 to 40 of 47

Thread: Console Vs Console

  1. #21 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Originally Posted by AkF
    . De asemenea, ești obligat sa păstrezi abonament PS plus dacă cumperi jocuri reduse pe PS Plus. .


    Ce ai scris tu aici defineste o mare parte a jucatorilor, care haaaabar nu au de lucrul care il critica dar totusi au impresia ca parerea lor conteaza sau ca internetu' trebuie sa stie si parerea lor. Mereu am mers pe premiza "mai bine tac si dau impresia ca sunt.... decat sa vb si sa inlatur orice indoaiala".


    La partea cu "o consola devine irelevanta deoarece consola adversara a scos una mai buna"....uau, pai zi asa ca acum ma apuc si arunc PS4-ul meu si Switch si Vita si 3DS si PS3 cu tot cu jocurile lor platform exclusive si shubip dap dub dap trec la xbox one sa joc exclusivitatile lor.

    Tocmai ce imi facusem subscriptie la Netflix ca sa ma uit la Stranger Things, dar a scos HBO GO Game of Thrones asa ca mi-am anulat subscriptia la Netflix...cam asa ineptie ai zis acum.

    Cred ca ce am zis mai sus cu Netflix si HBO se poate aplica cam la orice discutie X1 vs PS4...ceva care nu isi are rostu avand in vedere ca fiecare joaca ce ii place pe consola care vrea muschiu lui.

  2. #22 SP
    AkF
    Member AkF's Avatar
    Nu poți nega ca o consola este mai puternica decât cealaltă. Am spus clar ca este valabil pentru cei care nu au consola deloc sau caută upgrade de la Xbox One/ PS4. Eu sunt posesor de PS4 Pro pentru ca am vrut upgrade de la PS4 simplu pentru 4K. Xbox One X nu exista atunci. Nu o sa-l schimb cu Xbox One X pentru ca diferenta este prea mică, poate dacă îmi oferă unul ca tine schimb pe schimb, cu cea mai mare plăcere. Daca nu aveam PS4 Pro îmi luam Xbox One X pentru ca este upgrade-ul mai bun.Dacă pentru tine contează doar jocurile exclusive nu înseamnă ca toti gândim la fel. Este un singur argument in favoarea PS4 Pro, la absolut toate restul pierde in favoarea Xbox One X. Hardware, OS, multiplatform, zgomot, cross-buy, backward compatibility, Blu-ray player ca sa enumăr câteva importante. Singurul mod in care te poți apăra este sa cumperi jocuri in format fizic.

    Netflix e 12e pe luna și HBO 3e pe luna. Nu ai nevoie de hardware separat ca sa le rulezi și nu implica alte cheltuieli fata de abonament. Totuși Netflix mi se pare exagerat de scump la 144e/ an. Presupun ca vrei abonament 4K dacă tot faci abonament la Netflix.

  3. #23 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Nu comparam Netflix cu HBO efectiv, foloseam ca exemplu ca daca mie imi place God of War o sa imi iau PS4, daca imi place Gears of War o sa imi iau Xbox One, chiar daca unu are hardware de pentium 1 si celalalt i7 cu racire prin freon draci laci. Daca tu esti atras doar de chestii stralucitoare si daca nu vezi Minecraft in 4k atunci jocu nu se merita, e treaba ta, eu unu intr-un joc prefer povestea > gameplay...daca arata si bine e un plus, daca nu..asta e.

    Tu o bati pe loc ca x e mai performanta decat y in timp ce efectiv ignori jocurile...ceea ce pentru aia sunt facute consolele, nu pentru benchmark testing.

    WII - Release date 2006 - Vanzari - 101.63 mil
    X360 - Release date 2005 - Vanzari - 85 mil
    PS3 - Release date 2006 - Vanzari - 83.8 mil

    Wii a iesit si mai tarziu si are si hardware mult cu muult mai slab ca 360 sau PS3...dar iata ca are cel mai multe vanzari. Poti sa imi spui si mie cu ce a ajutat ca PS3 a avut nu stiu cate procesoare sau ca 360 avea trei testicule?

  4. #24 SP
    AkF
    Member AkF's Avatar
    Nu ignor niciun joc, tu și alții ca tine pretindeți ca doar pe PS4 sunt jocuri bune și pe Xbox nu sunt deloc, ceea ce este total fals și nu pot sa fiu de acord cu o minciuna. Da, dintre exclusivele Sony sunt și jocuri bune și foarte bune, dar nu este singurul loc in care gasesti jocuri bune și foarte bune. Este un avantaj clar, dar la ora actuala este singurul pe care îl mai are. Dar acelasi avantaj este și pe Xbox la fel de clar. Nu toti au un PC capabil sa ruleze jocuri măcar la 1080p la o calitate decenta, nu mai vorbim de 2k sau 4K. Majoritatea, logic, zic eu, dacă investesc intr-o consola pseudo-4K nu mai investesc și in PC capabil 4K. Sunt jocuri pe care nu le gasesti pe PS4 oricum, chiar dacă le gasesti pe PC. Pentru deținătorii doar de PS4 și laptop sau pc slab, sunt exclusive. Dacă apar și pe PC automat sunt jocuri proaste și nu merita jucate? Cu ce, pe planeta asta, te poate deranja ca apar și pe PC? Unele din ele nici nu trebuie sa le cumperi de doua ori ca sa le joci și pe Xbox și pe PC dacă vrei. Xbox tot o consola rămâne și dacă vrei sa joci pe consola, o sa-l cumperi pe consola, chiar dacă apare și PC si ai PC performant.

  5. #25 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Cred ca esti derutat, intr-un post anterior ai spus ca o consola nu mai este valida deoarece concurenta a scos o consola mai performanta (aici tu ignorand total jocurile). In schimb eu am zis de la bun inceput ca oamenii isi vor cumpara consola cu jocurile de care sunt atrasi (fara sa zic ca pe ps4 sunt mai bune sau mai proaste jocurile), chiar daca una este trabant si cealalta ferari (te rog nu imi face acum comparatie si la masini...am folosit drept exemplu).

  6. #26 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar

    Console Vs Console

    Avantajul exclusivelor este(cum s-a mai spus deja odata pe aici) ca sunt optimizate cum trebuie pentru platforma respectiva.

    Personal nu am spus ca pe Xbox nu sunt jocuri bune. Dar, nu putem contesta faptul ca au o oferta de exclusivitati mult mai mare fata de Microsoft, cum la fel nu putem contesta ca din punct de vedere hardware, Xbox One X este peste PS4.

    Revenind la gusturile personale pentru ca pe asta se bazeaza alegerile noastre si asta alimenteaza si “inversunarea” cu care saltam in slavi pe X si pe Y. Cu ce ma incalzeste pe mine ca Xbox X bate la fundul gol PS4 dpdv hw, daca jocul pe care mi-l doresc este exclusiv Sony?..si viceversa.

    Ganditi lucrurile si din punctul asta de vedere si nu mai generalizati.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  7. #27 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Thread cleaned a little... Vad ca discutati doi-trei insi intre voi la modul personal (de parca ati fi pe un grup de WhatsApp). Ganditi-va ca mai sunt si oameni care intra sa citeasca ceva interesant, poate chiar sa gaseasca informatii care sa-i ajute sa se decida la o consola sau alta. Daca aveti sa va impartasiti gandurile personale referitoare la Trabant-uri, iFon Ics, HBO & Co., o puteti face via PM fara probleme - hai sa incercam totusi fara analogii, si sa spunem lucrurilor pe nume! E cel mai simplu si mai corect!

    Iar cu atacurile la persoana (gen "mai treci si tu pe la scoala")... eu nu mai repet. Next time, ban direct si asta este. Daca nu va puteti respecta intre voi, nu va pot obliga sa stati pe CG. Dar nici sa incepeti acum sa dati report la fiecare post, ca nici forum de fetite cu fundite nu suntem.

    De fapt acum imi dau seama ca un thread de genul acesta se pare ca va fi bun de "cernut" unul altul, mai alegem bobul din neghina (vorba bunicii). Si stati ca e weekend... nu s-au trezit inca fanbotii adevarati!

  8. #28 SP
    Junior Member SirWyx's Avatar
    Eu încă ma joc pe ps 3,stau și tot citesc ce să-mi cumpăr, Playstation sau Xbox. Sincer, ma îndrept spre PS4 slim. O sa râdeți de alegere, dar momentan nu dețin TV 4k,si nici in viitorul apropiat nu îmi cumpăr pt că-l vad moft și am alte priorități cu banii decât sa investesc în TV 4k. PS4 slim zic eu ca îmi va oferi satisfacția necesara unei console, ps4 pt exclusive, îmi plac mai mult decât cele de pe Xbox, și de când am început cu console am optat pt ps, pt ca nu ma puteam împacă cu maneta de la Xbox, nu-mi place configurația butoanelor și joystick-urilor.

    Sent from my SM-N910S using Tapatalk

  9. #29 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    S-a rezolvat, se poate inchide thread-ul.
    Attached Images Attached Images 23318963_10156567414746840_4828792518228216275_n.jpg

  10. #30 SP
    Member Smara's Avatar
    In primul rand eu salut deschiderea acestui thread. Sper sa devina o sursa de inspiratie pentru cei care sunt indecisi in alegerea unei console, poate asa cum este colegul SirWyx.

    Am acasa un PS2, un Xbox 360, un Ps4 si un Xbox One. Acum primele 2 console sunt de colectie, recunosc ca le folosesc doar atunci cand ma apuca nostalgia, adica foarte rar. Ps4 l-am primit si il tin strict pentru God of War (o capodopera), alta exclusivitatate nu-mi starneste interesul.

    Nu ii iubesc deloc pe astia de la Microsoft, insa momentan pentru mine au solutia cea mai buna, astfel incat apreciez la One urmatoarele : este silentioasa, Xbox Live merge impecabil, exista Gears of War (M.P.) si controlerul consolei este perfect pentru mine (poate unde am mainile mai mari, controlerul de Ps ma chinuie la sesiuni mai lungi , iar in fifa chiar mi-e greu sa il folosesc) . Ce m-a enervat la One a fost finisajul acela lucios, se zgarie foarte usor , indiferent cata grija ai avea. In rest, a mers impecabil pana acum. O mica problema am avut cu un controler care se deconecta. In urma unui update, mi-a disparut aceasta problema.

    Nu ma omor dupa jocurile de la gold ( ce a fost bun,in princiu aveam deja cumparat ) , insa recunosc ca pustiul meu se mai distreaza cu ele. Toate celelalte jocuri care ma intereseaza sunt multiplatform.

    Avand in vedere cele de mai sus, urmatoarea consola va fi clar Xbox X, mai ales ca imi pot pastra controlerul Elite pe care il am deja, precum si toate jocurile care functioneaza pe One.

  11. #31 SP
    Member Otman's Avatar
    Dupa ~15 ani de PC gaming, prima mea consola a fost PS4, l-am luat cu preorder la lansarea in Ro......Xbox cu toate rahaturile lor de la lansare, a iesit complet din ecuatie.

    In urma cu vreo 2 luni mi-am luat un PRO, pt. ca HDD-ul nu-mi mai ajungea, controalerele erau trecute de 3 ani....Bloodborne, Dark Souls..... si cu 1000 de lei diferenta am luat PRO nou cu 2 controlere.

    Ruleaza cald, cateodata suna ventilatorul ala de ma face sa ma uit la el, in rest nota 10.

    Astazi daca ma uit in ograda Xbox, pt mine e un mare MEH acolo.....Forza (ma plictisesc in cateva ore de orice joc cu masini), Gears (shooter generic fara nimic special), Halo....nu mai e ce-a fost (primele 2 le-am jucat pe PC si le-am iubit, pe vremuri Halo era un adevarat sistem seller pt Xbox....nu mai e cazul in prezent).

    Ma bucur ca Xbox e pe piata, ca altfel Sony ar lasa-o moale si pe mai multi bani.......ma bucur ca au scos XBX, asta inseamna ca la anu Sony anunta PS5......si cam asta e tot ce inseamna Xbox pt mine, o sa mai arunc un ochi pe la ei cand scot XBOX XXX

    Si am uitat ceva foarte important. Promotiile de pe PS Store, bravo Sony, am cumparat o gramada de jocuri la bani marunti. Ma bucur ca au copiat modelul Steam.

  12. #32 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    am avut 360 dupa care am trecut pe ps4 primul model, iar de 1 an si ceva ps4 pro ..

    de ce am trecut de la 360 la ps4 ?!
    pai tehnic ps4 a fost mai bun (puternic) la lansare si promitea mai multe (jocuri sh, lipsa allways online..) asadar , am luat trenul asta si in general nu-mi place sa am doua console, doua masini.. pt ca mereu una sta degeaba..

    mi-ar placea xbox one X ?!
    da .. doar pt ca este mai puternic , insa deja am o lista cu cativa prieteni cu care imi petrec timpul online , asadar .. astept ps5

    ce nu-mi place la playstation : platforma PSN , plina de probleme intr-o perioada si un download mic ca viteza, insa in ultimul timp au adus imbunatatiri si aici

    ce imi place : exclusivele , lista de prieteni si controllerul si faptul ca sony a adus oficial psn Romania si suportul de servicii pe regiunea asta .

    la xbox doar extrapowerul m-ar incanta in momentul de fata, asa ca pt mine e usor sa aleg metoda de skip pt noul xbox one X si sa astept noul ps5 , insa nu din cauza ca as fi fan playstation , ci pt ca asa a dat Xbox cu bata in balta la inceput..iar din cauza asta poate ca acum am si un pic de sony in "mine"..

    las aici si doua din cele mai memorabile momente pt mine de la lansarea ultimei generatii de console :

    https://www.youtube.com/watch?v=kWSIFh8ICaA

    +

    https://www.youtube.com/watch?v=jzmVcasl3ZU

    si tv , tv, tv..

  13. #33 SP
    Member Smara's Avatar
    Otman, Gears este orice, numai un shooter generic nu (aici ma refer in special la MP, desi este fascinata si povestea). Rar gasesti un joc mai competitiv.
    Pana la urma cred ca tine mult si de lista de prieteni. Daca ai amici pe o platforma, cu greu poti schimba tabara.
    Eu personal folosesc consola peste 90% din timp doar in MP si in afara de Gears4, Bf1, Fifa pe care le joc cu ei, nu prea mai deschid altceva.

  14. #34 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    cam asa este ,depinde cum ai prins trenul si cu cine stai in general online in sesiunile de MP, insa ii poti convinge sa se mute pe xbox si rezolvi problema glumesc

  15. #35 SP
    Member Smara's Avatar
    ce sa convingi......de exemplu Babulu, a plecat....si dus a fost :-))

  16. #36 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Adevarul este ca daca joci foarte mult multiplayer, cel mai important atu este lista de prieteni. Daca ai pe Xbox 2 prieteni si pe PlayStation 200 (sau invers), e clar ca nu merita sa faci pe "lupul singuratic".

    Ah... si am mai observat un argument pentru care unii nu parasesc o platforma sau alta. Desi in mod direct nu vor sa recunoasca, multi tin foarte mult la achievements-urile/trofeele de pe contul respectiv. Chiar si cei care nu joaca la nivel "competitional", stiu cat de mult au "muncit" pentru acele rezultate... si pentru ei chiar conteaza. Eu unul mi-as dori chiar sa pot dezactiva complet chestia asta cu achievements/trophies, pentru ca nu de putine ori am intrat si eu "in iures" si am stricat experienta unui joc, incercand sa caut cine stie ce chestii frustrante, sau sa repet de n ori acelasi nivel sau zona, doar-doar mai primesc ceva extra fame. Never again!

    P.S. Babulu is... special!

  17. #37 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Eu cu achievements/trophies sunt de alta parere, daca nu faceam platina la x y z joc nu as fi gasit o gramada de easter eggs sau sa fiu mai atent la anumite chestii care in mod normal nu le-as fi observat. Normal, aduc si frustrari, dar e ok

  18. #38 SP
    Member Leni's Avatar
    Eu, fiind fanboy Nintendo si super-conservator, sunt in ultima vreme tot mai iritat de urmatoarele:
    - jocuri la care singleplayer-ul nu exista sau este doar sa fie, si pe care nu le poti savura practic decat in multiplayer. Inteleg farmecul de a juca in multi player, chiar si online, dar eu totusi vreau sa ma pot bucura de un joc si singur, pe canapea, fara conexiune la internet. Multiplayerul imi placea mai mult cand era un "bonus feature".
    - DLC, expansion packs, toys-to-life sau ce alte denumiri mai au "Cash-grab"-urile astea. Ok, inteleg, ca ele aduc ceva in plus la joc, continut nou, figurinele se pot colectiona etc...dar eu vreau sa-mi pot cumpara un joc, care stiu ca a fost dezvoltat si este cat de bun a putut fi, fara frica ca peste 3 luni mai apare un expansion pack care fie o sa imi dea senzatia ca-mi lipseste ceva din joc, fie ma face sa mai scot un pumn de bani din buzunar.
    - din aceasi categorie: update-uri, patch-uri, bugfix-uri. Common, scoateti un joc cand e pus la punct. Mi se pare ca in ziua de azi prea usor apare "unfinished crap" cu gandul ca oricum pe urma se pot scoate update-uri. Mama si tata n-au fabrica de carduri de memorie sau de bani ca sa-mi schimb consola cu un model "imbuntatit" cu hard mai mare fiindca trebuie facut update in fiecare luna. Si nu ma linisteste daca dupa ce ma joc si dau de glitchuri si altele apare nu patch care le rezolva. Mi se pare ca e ca si cum in fiecare luna m-ar chema la service sa-mi schimbe franele si-au dat seama ca cele montate initial nu sunt bune, apoi peste alte doua luni sa-mi schimbe nu stiu ce...common! Do it right the first time around!

    In fine, eu dupa fiascoul cu Mariokart 8 de Wii U si alte jocuri de Wii U, care mi-a displacut complet, in principiu din cauza motivelor mai sus mentionate, am decis sa renunt la console. A devenit, mi se pare, prea bataie de joc si goana fara limite dupa bani. Noroc ca 3DS-ul inca traieste. Cand va disparea si el, cred ca voi prefera sa stau sa ma joc "retro" si sa ma uit pe youtube la video-uri.

  19. #39 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar

    Console Vs Console

    Asta-i trendul @Leni, asta se doreste pentru ca totul este despre $.

    Dupa cum bine vedeti, se marseaza din ce in ce mai mult pe microtranzactii, de aici ies banutii si nu, nu ganditi ca un roman, pentru noi de multe ori chiar si 1$ conteaza. Cei de afara vad cu totul altfel lucrurile chiar daca si pe acolo sunt nemultumiri vis-a-vis de microtranzactii.

    Si mai este o chestie, din ce in ce mai multi vor multiplayer iar numarul celor care sunt interesati de un single player de calitate este intr-o continua scadere.. de ce? Pentru ca generatiile se schimba si in general, noi astia mai “in etate” ne dorim povesti.. bla bla. Bineinteles exista si exceptii...

    Cam asa vad eu lucrurile.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  20. #40 SP
    Member Smara's Avatar
    ^ ai dreptate cu exceptiile . Uite eu prefer MP pentru ca nu am timp prea mult sa aloc pentru placerea asta a mea ( neinteleasa de sotie nici pana acum ) . Astfel incat, daca am loc de manevra, intru repede cu prietenii la 2-3 meciuri, mai schimbam o vorba, mai beau o bere, mai fumez o tigara...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Similar Threads

  1. Console By gfejsh in forum Console Club
    Replies: 1 Last Post: 14-03-2010, 17:18

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts