Parole pentru acest joc exista?![]()
abia l-am terminat pe aprentice si warrior..momentan ma chinui sa termin jocul cu toate armele![]()
EU NU il am ar am sa-l iau ca ma faceti curios am sa revin si eu cu o parere imediat dupa ce il am.
Ninja Gaiden II Black, remake al 2:
Originally Posted by Koei Tecmo Games
PS5, XS, PC (Microsoft Store, Steam).
Game Pass.
$49.99.
Disponibil acum.
Ediția fizica se lansează pe 27 martie. Se poate face preorder la PlayAsia aici: https://www.play-asia.com/ninja-gaid...iate_id=956097
Remake al II, Ninja Gaiden 2 din 2008. Am pus 2 ca asa e in titlul nostru. Foloseste elemente si din Sigma 2 pentru ca ei nu mai au codul sursa de la 2, ca ar fi vrut sa faca remaster. Asa sunt obligati la un remake si se ajuta cu ce mai au.
Master Collection e Sigma, Sigma 2 si 3: Razor's Edge.
Este. E defapt Ninja Gaiden (1) Black, din 2005, primul Ninja Gaiden putin modificat.
Gaiden Black e un fel de GOTY la Ninja Gaiden din 2004 de pe primul Xbox. Se preteaza doar pentru fanii genului datorita dificultatii ridicate. Alaturi de Devil May Cry sunt doua francize care au revolutionat genul Action-Adventure insa in Ninja Gaiden, ca-n Dark Souls, orice mob te omoara si-ti trebuie nervi de otel, calm, determinare si ambitie.
Jos palaria pentru cel care face platina la Master Collection sau la Gaiden Black![]()
Bookmarks