Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 5 FirstFirst ... 2 3 4 5 LastLast
Results 61 to 80 of 82

Thread: All Time Greatest Video Game Hero contest

1. #61 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by MrIacob View Post
    like who? Gordon merita sa castige
    neah . mario ar trebui . el a aparut ii cu noi din anii 80 , a aparut in zeci de jocuri , toti oamenii au auzit de mario si majoritatea s-au jucat cel putin un joc de-al lui cand erau mici si daca spui Nintendo primul lucru la care te gandesti e Mario . Gordon nu ii asa de cunoscut sau important . ma mir ca a ajuns asa departe si ca a reusit sa il invinga pe Link (inca o mare legenda a gamingului )

2. #62 SP
    Member Leni's Avatar
    Mario, Link, Sonic, Kirby, Samus, Donkey Kong.....dar probabil ca cei mai tineri dintre voi nu cunosc antichitatile astea....sa nici nu mai zic ca nu v-a influentat copilaria(nici nu erati nascuti cand eu jucam Zelda )......in fine...mi se pare aberant sa fie numit "Greatest VG Hero of all time" un personaj care a aparut cand alte personaje deja erau legende si aveau traditie stiu ca-i un pic unfair, dar eu includeam doar personajele aparute inainte de ...let's say 1995....sau ceva de genu....in ochii mei tot ce a aparut dupa, se va califica ptr a candida la titluri de "... of all time" peste vreo 10ani....cand vor deveni "clasice"...

3. #63 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    cred ca mai este un motiv pt care mario mananca bataie :-" . cred ca multi fanboy microsoft si sony voteaza impotriva lui mario pt ca el e mascota Nintendo (ca si cum a fost si la Master Chef :-") . ca altfel nu inteleg cum de mario are in momentul de fata numai 39835de voturi iar Gordon are 58461 de voturi . Saaau momentan inca nu au votat toti si o sa fie la sfarsit o rasturnare de situatie (cum a fost Kratos vs Pikachiu) .

4. #64 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    gordon = counter strike

5. #65 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    De ce?

6. #66 SP
    Banned FormableTube's Avatar
    MARIO

7. #67 SP
    EPIC raspuns!

8. #68 SP
    Member Dark Wadder's Avatar

Thumbs down daca

mario i-a bataie - e cea mai mare surpriza. raman la parerea ca duke nuken trebuia sa scoata gun'ul si sa'i rada pe toti. se pare ca gordon i l'a sutit si aku se distreaza. la inceput nu dadeam doua cepe degerate de campionul cu un "Ph.D. in physics from the Massachusetts Institute of Technology", dar se pare ca asta e viata...

9. #69 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar
    Se pare ca lumea il uita pe mario, dar totusi nu vroiam sa castige Gordon

10. #70 SP
    Member Atrium's Avatar
    Quote Originally Posted by teododotheone View Post
    gordon = counter strike
    De ce?
    Pentru ca totul a inceput o data cu Half Life si cu posibilitatea de a instala si folosi nenumerate mod-uri.

Gordon Freeman = Half Life = Counter Strike.

Si eu am votat tot Gordon Freeman, si chiar daca Mario ia bataie nu cred ca trebuie sa va ofuscati si sa incepeti sa acuzati ca voturile sunt date pentru nu stiu eu ce schema conspirativa. Grow up for once, si mai treceti pe la orele de limba si literatura romana ca prea ati invatat sa scrieti pe messenger.

11. #71 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Repet, eu sunt f fericit ca o sa castige Gordon. N-am nimic cu Mario, dar am inteles ca e cel mai tare cu ajutorul Nintendo care face 10 jocuri pe an in care apare Mario si nimic altceva. Change has come.

12. #72 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Eu cred ca voi va imbatati cu apa rece - ... votul pentru Gordon este un vot negativ fata de Mario - si va garantez ca toti cei care voteaza Gordon sunt cei care urasc Nintendo si simbolul lor -> Mario

13. #73 SP
    Member Atrium's Avatar
    Cum poti garanta pentru mine ? Sau pentru toti ceilalti ? Stii acest lucru ca un fapt dovedit ? Sau esti un pic subiectiv pentru ca nu imi place Mario la fel de mult cum iti place tie ?

Poate mi-a placut mai mult seria Half Life decat Mario. Nu am acest drept ? Nu pot sa aleg Gordon Freeman fara sa-l "urasc" pe Mario ? Un pic melodramatic, nu crezi ?

14. #74 SP
    Cred ca m-am exprimat putin gresit - si am zis TOTI - mea culpa .. MAJORITATEA si GARANTAT - erau 2 cuvinte mai bine alese.

PS: ca sa nu crezi ca sunt un mare fan Mario - topul 3 al meu -> 1. Solid Snake / 2. Kratos / 3. Ryu Hayabusa.
    - din seria mario pot sa spun ca mi-a placut doar ce inseamna horizontal jump'n'run. (mario 1/2/3 - super mario world 1/2 - new super mario bros - mario land 1/2/3 si warioland 2/3 - super mario advance 1/2/3/4 .. etc) si ca sa nu creada unii ca e vorba de jocuri pentru copii le recomand sa puna mana sa le joace si sa-si franga degetele pe controler -

15. #75 SP
    Member Atrium's Avatar
    Exact aceleasi jocuri mi-au placut si mie, cum spui tu horizontal jump`n`run care mi-au placut foarte mult. Eventual am mai jucat niste super mario kart, despre care nu pot spune ca m-a impresionat prea tare.

Nu spun ca Mario nu e important pentru jocuri si comunitate. Detine o mare parte din istoria gaming-ului si a ajutat sa creeze comunitatile de astazi (aici ma refer la cei peste 20 de ani).

Pur si simplu mi-a placut foarte mult seria Half Life, ca story, ca si gameplay si ca a fost primul fps jucat de mine. La Mario nu poti spune ca erai asa implicat in poveste, stiai ca trebuie sa ajungi dintr-o parte intr-alta a nivelului, nu zic ca nu era fun, dar parca mai mult am intrat in pielea personajului Gordon Freeman.

16. #76 SP
    Hai sa comparam atunci HL cu Metal Gear - series .. sa vedem in pielea carui personaj intrii mai bine ?

Totusi Gordon Freeman este submediocru (adica sa fim seriosi avem caractere de shooter mult mai bine inchegate - Master Chief, Duke Nukem - ... sa nu mai zic de tipul din Condamned ... imi scapa numele sau Jack tipul din Bioshock)

Daca te uiti pe site (gamespot) vei vedea ca rezultatele sunt controversate - e postat si de ei ... (parca citisem asa printre picaturi ca GF a primit 100.000 voturi in 5 min ..... )

17. #77 SP
    Member Atrium's Avatar
    Momentan GF are 70.000 voturi, poate vroiai sa spui 10.000

Oricum, oricate discutii am purta aici, adevarul este ca acest vot cade prada subiectivismului. Nu pot spune cu certitudine ca nu au fost aranjate aceste voturi intrucat eu nu am de unde sa stiu, doar ca mi se pare improbabil.

Si din nou, subiectiv spun ca din punctul meu de vedere Gordon Freeman nu e mediocru, nu am ce sa fac, asta e parerea mea si am votat conform acesteia.

Duke Nukem nu mi-a placut deloc, Master Chief inca nu stiu de el intrucat nu am jucat nici un joc din seria Halo iar despre Jack din bioshock nu pot spune ca m-a impresionat in vreun fel. In Bioshock nu aflii nimic despre trecutul lui, despre el in sine, nu are relatii interumane decat printr-un emitator radio. Jocul este excelent dar pe mine personajul nu m-a impresionat in vreun fel.

Despre GF spun ca de fiecare data abia am asteptat sa apara un nou joc/episod ca sa aflu ce s-a intamplat mai departe cu el, cu lumea in care traieste, si sa vad ce a mai ramas din tot ce a fost distrus de apocalipsa in initiarea careia a avut si el un rol. Inca astept cu nerabdare sa apara Episode 3, si cand va aparea cu siguranta am sa-l cumpar si mai departe am sa astept iar.

Pentru mine, anuntul ca apare bioshock 2 a fost ok, nu am fost indiferent, abia astept sa apara pe rafturi/online sa-l iau, dar daca ar fi sa ma pui sa aleg intre Bioshock 2 si Episode 3, voi alege ultima varianta.

Din nou spun, pentru unii muma, pentru altii ciuma.

Plus, Gordon ne va salva pe toti cand va veni momentul : lol

Terrible news: Gordon Freeman spotted near Large Hadron Collider

18. #78 SP
    Member Zaktan's Avatar
    like who? Gordon merita sa castige
    Like Snake,like Mario,etc....

19. #79 SP
    Eu zic ca merita cel putin sa fie pe lista Capitain Price(dupa parerea mea mai bun ca Snake... but is just me, nu eu am crescut cu el)

20. #80 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Eu zic ca merita cel putin sa fie pe lista Capitain Price(dupa parerea mea mai bun ca Snake... but is just me, nu eu am crescut cu el)
    Price are abia 6-7 ani,pe cand Snake are vreo 20 de ani de cand distruge Metal Gear-uri

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 5 FirstFirst ... 2 3 4 5 LastLast