Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 16 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 ... LastLast
Results 161 to 180 of 301

Thread: Starfield

1. #161 SP
    Member codpin's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Ce tare. Nu stiam ca sunt 3 camere. La nava e la fel? Sau ai gasit pana acum vreo situatie in care te obliga sa stai 1st sau 3rd person?

Cum sunt animatiile la orice in 3rd person? Se simte ceva off? In jocurile lor de pana acum, 3rd person parea ca e ceva adaugat destul de tarziu in joc, doar ca sa fie si totul se simtea super off.

Pe partea de explorare, gasesti chestii interesante? Gen daca explorezi ceva, ai vreo sansa sa gasesti ceva de valoare pe care sa-l vinzi apoi (comoara)? Sau chiar ceva arme mai rare?

Ai gasit planete pana acum unde sa nu gasesti altceva in afara de minereuri de loot (sau cum le zice in jocu asta)? Sau cam peste tot gasesti mini side quests?

Also, pe planete exista posibilitatea sa folosesti ceva vehicul? Sau doar cu omu si jetpack?
    Sa mai joc cateva ore si apoi revin cu raspunsuri. Momentan nu prea am ce raspunde la intrebarile tale.

Poate la partea de 3rd person: da, e cam la fel ca la celelalte jocuri ale lor. E ok, dar cam atat. Mie cel mai nasol lucru la jocurile lor e ca dupa atatia ani de jocuri in engine-ul asta, melee combat a ramas f basic. Nu ai combo-uri, nu ai nimic. Doar o singura miscare in functie de arma. Nu ma astept sa fie Sekiro sau DMC da acolo macar un pic sa legi animatiile intre lovituri...

Sent from my SM-A528B using Tapatalk

2. #162 SP
    Member lukecelmare's Avatar

3. #163 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Voi ati gasit vreo modalitate de a schimba in third person, sa se mute pe dreapta? Pe mine faptul ca sta caracterul pe stanga ma enerveaza maxim.

@razvan: si la nave ai "third person", dar daca nu ma insel ai doar 2 pozitii, nu 3.

P.S. Si voi cam duceti lipsa de munitie and stuff? Sau poate eu ma zgarcesc prea mult cu banii (in speranta ca iau nava mai mare si mai smechera) si nu cumpar asa ceva?

4. #164 SP
    Senior Member numaGabi's Avatar
    Pai nu ăsta e standardul, sa fie in stânga in 3rd person? Înțeleg ca poti avea preferințe, dar ce te faci in alte jocuri? Ca in majoritatea e in stânga si in multe nici nu poți schimba... In fine, deviez de la subiect, da mi s-a parut ciudat comentariul. E prima data cand vad pe cineva care se plânge ca personajul e pe stânga in 3rd person. Mereu am avut impresia ca e ciudat sa NU fie asa...

5. #165 SP
    Admin MonkY's Avatar
    O fi vreun "standard", nu zic nu, dar in multe jocuri poti sa faci acel "shoulder swap" sau cum Dzeu se numeste... Deh, pe lumea asta unii sunt stangaci, altii sunt dreptaci, unii o tin pe stanga, altii pe dreapta.

Anyway, eu am ajuns sa-l joc FPS, nu prea imi place third person (bizar, in Mass Effect Andromeda, I kinda loved it). Dar nah, n-am mai jucat de mult un Fallout... E Bethesda, totusi.

Intrebare: cei pe care ii iei cu tine sa te acompanieze in misiuni, cum decizi ce arme sa foloseasca? Sau cum ii echipezi? Trebuie sa le dai tu ceva in inventar si se descurca ei, sau, chiar daca nu au niciun item pe ei, au propriile arme/armuri?

6. #166 SP
    Member codpin's Avatar
    Legat de companions, din ce stiu de la jocurile precedente, dai trade cu ei si pui acolo ce arme vrei sa foloseasca.

Inca nu am testat aici, dar fiind acelasi engine si acelasi tip de joc, ar trebui sa mearga.

Ca si tips & tricks: poti pune o arma cu dmg mare la care nu ai munitie, o data echipata de un companion, ei au munitie infinita.

Ce nu am descoperit inca e cum pot face sa imi puna si sa scoata automat costumul cand intru si ies din cladiri. La companions am vazut ca imediat ce intri intr-o cladire, au haine de interior / civile, pe cand eu tot cu costum + casca + jetpack sunt pe mine si e obositor sa fac asta manual.

7. #167 SP
    Senior Member IsNotMe's Avatar
    Quote Originally Posted by codpin View Post
    pe cand eu tot cu costum + casca + jetpack sunt pe mine si e obositor sa fac asta manual.

Te referi la optiunile astea ?
    Btw , nu uitati sa asignati robotu sa va asiste pe nava . (Crew>Ship>Vasco Assign)
    Attached Images Attached Images asdasd3.jpg asdasd1.jpg asdasd2.jpg

8. #168 SP
    Member codpin's Avatar
    Da, doar ca eu nu le-am vazut pe consola. O sa fiu mai atent prin meniuri. Merci!

9. #169 SP
    Senior Member Cristache07's Avatar
    Cum e jocul, va place? Din review-uri vad ca e decent dar fara sa straluceasca.

10. #170 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Inca nu am pus mana pe el si inca-l astept cu interes, dar recunosc, ca pe baza reviews-urilor si analizelor + parerile oamenilor si videos de pe net pana acum, am ajuns sa-mi temperez serios asteptarile - si probabil ca asa e cel mai bine.

Nu prea inteleg, insa, de ce majoritatea care au dat note incredibil de mari, o fac pentru ca ei cumva, compara cu jocurile anterioare Bethesda, iar asta inseamna ca jocul asta este o evolutie oricum o dai, pentru ca "the bar was super low" cam din toate punctele de vedere, in loc sa compare cu alte jocuri deja existente pe piata.

Incep sa rezonez cu 7-le dat de IGN US si nu inteleg de ce majoritatea in reviews, desi spun lucruri negative, cumva incearca sa gaseasca justificare pentru ele si apoi continua sa nu depuncteze deloc jocul, avand scoruri de 9 sau 10 pentru un joc care se vede de la o posta, ca nu merita mai mult de un 7-8.
    Pana si faza cu meniurile/UI-ul de transfer intre personaj si alte personaje/nava, care mi se pare oribil de greu de facut, mai ales cand in titlurile anterioare, aceste lucruri se puteau face mult mai usor. Zici ca nu tot ei au facut lucru asta.

Nu mai zic de no HDR (sau ca este defect) sau no RT pentru ca este un engine super invechit.
    La fel, tin minte si acum cat de dezamagiti am fost cu totii cand am vazut animatiile faciale din primul Horizon, inainte sa apara si cat de bune au fost, totusi, in game, iar aici, totul e la nivel de "pantof" iar lumea e super multumita, tocmai pentru ca ei compara cu titlurile anterioare ale Bethesda, in loc de cu alte jocuri...

De ce spun asta? Pentru ca invariabil, el trebuie comparat cu jocurile deja existente care fac majoritatea lucrurilor ce tin de explorare, atat planetara cat si spatiala, inzecit mai bine (si da, ma uit la No Man's Sky si ma gandesc la cu cat negativism a fost primita faza din noul Star Wars game de la Ubisoft, cand au aratat ca nu e seamless cand te ridici in spatiu si mergi in combat sau pe alte planete, dar aici nu vad oamenii aia la fel de vocali...).

Ma uitam la analiza celor de la DF si spuneau ca e mai bine ca nu poti explora in voie toate planetele, pentru ca te poti focusa mai bine pe quest-uri
    Problema e ca Bethesda au promis ~1000 de planete, nu 1000 de harti mici super limitate, iar nu asta au livrat. Iar loading screen-urile...

Mi se pare destul de ridicol ca intr-un quest, sa ajung pe 2-3-4 planete care de fapt nu sunt planete, ci sunt 3-4 locatii unde ajungi dupa zeci, poate, de loading screens care nu prea mai au ce cauta pe generatia asta.

Inca astept parerile colegilor, pentru ca am mai multa incredere in ce spuneti voi decat ce spun altii pe net, cu sau fara hype si da, cu siguranta astept cu interes sa pun mana pe joc pe 6, dar da...s-au temperat serios asteptarile

11. #171 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Va invidiez grav ca ati pus mana pe joc, abia astept sa vina si al meu saptamana asta.
    Incerc sa nu urmaresc nimic dar e cam greu, mi-a fost teama de probleme tehnice pe XSX dar vad ca nu se plange lumea.. cel putin nu inca

12. #172 SP
    Member rzv31's Avatar
    Si eu astept sapt viit sa il joc pe gamepass, am vrut sa il cumpar fullprice cu premium upgrade dar in urma review-urile astept o reducere considerabila ce va veni de curand.
    Mi se pare un joc decent, un joc bun daca ai o zi proasta, sau o zi in care vrei sa pierzi timpul mulllltttt. E acelasi joc tipic Bethesda, lung, mare, cu multe lucruri de umplutura doar ca sa tina ca mai la neafarsit.
    Gameplay-ul imi place, combat-ul cu armele da, acting-ul si el, skill tree-ul da. Grafica pare ok, mai putin personajele, npc-urile; ai de capul meu, parca sunt “roboti” , lipsite de sentimente), cred ca au angajat de la Forspoken pe 1-2 angajati.
    Mie mi-a placut vrajeala aia cu 1000 de planete, care saracul Todd zici ca atunci a aflat si el si nu stia ce sa mai zica, asa fad a fost prezentata; chiar nu cred ca cineva, oricat de redus ar fi, ar fi putut crede ca sunt de explorat. Eu as fi preferst sa faca 2-3 planete, bune, reale pentru explorare, sau o harta imensa si nimic mai mult. Eu vreau un sidequest sau quest sa nu dureze 1 ora, sa uit naiba despre ce e vorba in el la cat e de lung, vreau sa ma tina in priza, nu sa ma plimbe in nspe mii de locuri ca sa il termin.
    Oricum pt mine tema asta cu spatiul e cam boring, in ultima vreme cam toti o ard pe space space space.
    Aaa da, si la fel ca si alea 1000 de planete, mult mai amuzant a fost replica “25 years in the making” )))). Penibil rau.
    Jocul pt mine pare de 7-8…. O sa fie acel gen de joc, unde bag cateva ore bune in el si dupa 5 luni nu ma mai ating de el, si apoi inca 5 ca mi-e lene sa il reiau doar sa imi amintesc toate rahaturile de umplutura din el)

13. #173 SP
    Member codpin's Avatar
    Vorba unuia de pe net: toata lumea cauta nod in papura dar pana in 2030 o sa-l aiba in vreo 6 versiuni pe 3 platforme minim. Vezi Skyrim...

Nu e GOTY clar, cel putin pt. mine dar e fun, acel sentiment de explorare si de necunoscut pe care il caut la un joc de genul si daca pierzi niste timp sa cauti prin toate cotloanele sigur sigur pleci cu ceva bun de acolo.

14. #174 SP
    Nu prea mai e acelasi lucru ca la jocurile anterioare.

Engine-u e atat de prost si jocul e atat de imbecil realizat, cu exces de poligoane in absolut orice, absolut inutil (vezi si la DF cand arata ca fiecare buton de peste tot e modelat complet) si clar puteau sa foloseasca mult mai multe gimmicks ca in alte jocuri, ca sa mai reduca din procesare.

Iar cand arunci sute de mii de poligoane pe ecran, ai nevoie de secunde intregi ca sa le incarci SI sa le descarci din memorie. Efectiv zici ca e facut de ceva studio indie care nu stie sa optimizeze sau nu stie cum sta treaba cu RAM-ul si limitarea lui, mai ales pe console.

Sunt curios sa vad ceva teste, cu totul pe low, daca difera timpul de loading in orice, sau poate chiar elimina complet in unele cazuri, desi nu cred.

Eu cred ca jocul asta va merge bine abia pe urmatoarea generatie de consola - si cand zic bine, ma refer la un 4k nativ cu 60fps si loading screens de 1-2s peste tot, desi cred ca asta e imposibil de eliminat oricat RAM ar avea consola.

Problema mea cea mai mare cu jocul e fix asta legata de loading - care sincer, mi se pare cam game breaking.

Dar notele mari e clar ca nu sunt primite pe merit - pentru ca e vreo capodopera jocul - ci pentru ca, comparativ cu jocurile lor anterioare, asteptarile erau cu totul altele - sa fie o lansare dezastruasa si sa fie nevoie de cel putin 6 luni ca sa-l faca jucabil, sa aibe multe bugs/low fps.

Despre jocul in sine nu prea stiu la ce se astepta lumea, pentru ca nu s-a prea vorbit despre aproape nimic inainte de lansare, iar asta a fost foarte gresit din partea lor.

Cat de GOTY - garantat il vom vedea la nominalizari si garantat va castiga foarte multe, desi eu sper ca, oricat de bun ar fi, tocmai pentru mizeriile astea de-l fac joc de X360, sa nu ia nimic.
    E un an in care Hogwarts Legacy, Zelda TotK si Baldurs Gate 3 (chiar daca nu e genul meu) ar trebui sa fure tot, iar asta doar din ce s-a lansat pana acum.

15. #175 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    @MonkY - referitor la HDR - din pacate trebuie reconfigurat in joc de fiecare data cand schimbi setarile de luminozitate a TV-ului.
    Am vazut ca multi se plang de el ca e ori prea dark ori prea bright si de aceea aleg sa nu-l foloseasca dar de cele mai multe ori nu a fost configurat corespunzator.

Pentru mine e un game-changer mai mare decat RT-ul sau 4K-ul nativ, si ii simt lipsa in jocurile care nu-l suporta sau nu-l implementeaza corect.
    Uneori il mai dezactivez doar de curiozitate, sa vad cum arata jocul fara, si atunci e si mai clara diferenta.

EDIT: ma mir ca nu s-a plans nimeni aici despre cat de "woke" e jocul asta

16. #176 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Parca am un deja-vu Cybperunk 2077 la ce vad ca postati voi aici... Eu am dormit ceva gen maxim 4 ore in 3 zile, atat de tare m-a prins jocul. Ma asez la Starfield spunand "hai ca mai fac doar un quest... maxim o ora-doua" si ma trezesc ca au trecut sase-sapte ore... Pentru mine, e Fallout pur, dus la urmatorul nivel. Ca si la Cyberpunk, ii dau nota 9/10 fara probleme.

P.S. Azi noapte am visat ca am devenit evil in joc... si in loc sa-i ajut pe niste colonisti care au plecat de pe Terra acum peste 200 de ani (au murit generatii pe nava aceea, pentru a ajunge pe planeta tinta - Paradisio parca ii spune), m-am dus si am ales sa le sabotez reactorul, sa-i arunc in aer (in felul acesta pastrand eu toate resursele necesare si nemaifiind nevoie sa fac eu pe negociatorul intre ei si cei ce ocupau planeta - asta asa, pentru cei care se plang de loading screens). Damn, captain...

---------- Post added 04-09-2023 at 12:03 ----------

Pentru cei care il joaca pe PC, exista deja un mod care face "ReShade injection" (DLSS 3.5), in caz ca va deranjeaza luminozitatea aceea.

---------- Post added 04-09-2023 at 12:09 ----------

Quote Originally Posted by codpin View Post
    Ca si tips & tricks: poti pune o arma cu dmg mare la care nu ai munitie, o data echipata de un companion, ei au munitie infinita.
    Asta chiar trebuie sa o incerc. Adica stiu ca eu le-am pus super arme, si pana nu le-am dat si munitie, stateau ca prostii si se uitau cum muream. Singura solutie cu munitie "nelimitata" a fost sa le activez mining laser-ul, dar acela devine slabut destul de early in-game. Chiar, daca ati gasit pe undeva vreun mining laser mult mai bun, let me know.

---------- Post added 04-09-2023 at 12:11 ----------

In timp ce unii de-abia strang bani pentru o amarata de nava (desi am pus ochii pe Mantis), altii deja au recreat Millenium Falcon in Starfield.

https://www.instagram.com/reel/CwnZRkbR8G2/

---------- Post added 04-09-2023 at 12:13 ----------

Si o veste buna si pentru cei care-l joaca pe Xbox: Starfield devs confirm Xbox users get mod support! Yay!

---------- Post added 04-09-2023 at 12:24 ----------

Si inca un goodie, tot pentru PC, aveti aici un .ini prin care puteti sa modificati FOV de la 75 la 100 (sau cat vreti): Starfield FOV and Optimization Mods Are Already Out on Nexus.

17. #177 SP
    Member codpin's Avatar
    Eu am luat special premium upgrade sa prind sa ma joc mai repede si abia am putut sa joc cumulat 6 ore

O am pe cea mica cu febra de sambata si efectiv nu mai am putere sa stau sa ma joc. Prefer sa dorm pe unde apuc...

Dar mereu imi fuge gandul la joc. La fel cum am zis mai sus, nu e vreo capodopera, dar e Fallout in spatiu! Come on! Abia astept sa am resursele necesare sa imi fac nava asa cum vreau si apoi sa ma plimb prin ea.

18. #178 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sorry to hear that, codpin. Insanatosire grabnica! Lasa, ca jocul nu pleaca nicaieri... si poti spune ca din start te ajuta costumul si pack-ul din premium upgrade.

Btw, tocmai am testat, si desi e seamless tranzitia de la salvarile de pe XSX pe PC, mi se pare ciudat ca atunci cand incarc o salvare, imi spune ca unele zone nu mai sunt accesibile (si spune ceva de Mars). Hmm. Why?

P.S. LOL... asta e de-al meu! Eu am anuntat la servici ca sunt bolnav, dar omul asta s-a lasat de baut. Pentru Starfield!
    Reddit user LexB777 wrote, “Starfield is why I decided to get sober, and today is 31 days without a drink. While I was as drunk as usual on 23 July, I realised that I'd be too drunk or too deep into withdrawals to enjoy Starfield if I didn't stop drinking a litre of gin everyday. I know that a video game is a dumb reason to get sober, but making the decision to get sober for Starfield is what snapped me out of my cycle and helped me see all of the more important reasons I needed to change, of which there are plenty.”

19. #179 SP
    Senior Member IsNotMe's Avatar
    Pt mine este de departe cel mai bun joc pe anul asta. (N-am avut treaba nici cu Baldurs Gate si nici cu Hogwarts) . 17 ore si abia acum ma prind cum sta treaba cu resursele, upgrade-urile si furtul navelor etc. .Addictive! Ca si performanta pe PC cu 3080ti, detalii pe ultra, FSR2 activ, in 3440x1440, stau in jurul a 50fps’s. Demanding!

20. #180 SP
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Parca am un deja-vu Cybperunk 2077 la ce vad ca postati voi aici...
    Ai punctat foarte bine aici - parca se repeta povestea lui Cyberpunk, un joc care si mie mi-a placut foarte mult, jucat day 1 si terminat fara probleme prea mari, un joc bun, dar departe de ce au promis si de ce putea fi.

Aici la fel - au promis ceva si au livrat altceva. Nu am dubii ca jocul nu este bun, dar sunt sigur ca este departe de notele de 9 si 10 primite, daca comparam cu ce au spus ei si cu ce mai exista pe piata la momentul actual.
    Heck, daca comparam cu un joc facut pentru generatia actuala de console si tot pare invechit pe toate partile, mai putin la partea grafica, nu neaparat la cum arata, ci la cate resurse foloseste pentru lucruri absolut inutile.

O alta chestie care trebuia sa bata la ochi, dar pe care cumva am trecut-o cu vederea, este faptul ca nu au aratat pic de gameplay real inainte de lansare (si nu ma refer la alea 45 de minute super editate din Iunie), nu au existat evenimente de hands-on preview, open beta sau orice fel de hands on in industrie despre care sa se poata vorbi, inaintea lansarii.
    Atunci se afla clar ca nu exista planete, ca exista tone de loading screen si ca jocul a ramas, overall, prin 2010.

Also, referitor la mods pe Xbox, cel mai probabil folosirea lor vor dezactiva achievements-urile, deci pentru cine joaca "normal", acestea vor fi inutile.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 16 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks