Si eu as vrea sa joc online,ca nu am incercat pana acum.Daca se organizeaza ceva,si ma primiti,then I'm in![]()
Si eu as vrea sa joc online,ca nu am incercat pana acum.Daca se organizeaza ceva,si ma primiti,then I'm in![]()
In seara asta tb sa bag BC2 ca e prea fresh luat,dar maine seara daca vreti jucam vreo 2 ore,de pe la 8 seara asa.![]()
Mah! Voi astia care jucati seara pe PSN gen Renegade and co. nu va este putintica rusine ca nu il invitati si pe mai batranul si noobul Rasko? Acum nici daca va rugati nu mai vin! Ring the bell Cristti, Dark Andrei etc?
Gata mai Rako,diseara te invitam!Te-am vazut ca esti pe status dala idle si am zis sa nu te deranjam...diseara tu faci party-ul.ne conduci spre victorie
![]()
si daca tot bagati diseara si aveti un loc liber, si sunt binevenit, invite me too please !
p.s. dupa 8, 8jumate![]()
Am şi eu jocul de scurt timp (PS3). Dacă aveţi vreo invitaţie la Friends de la un Radoo*, eu sunt.Intru probabil mai pe seară.
N-ati intrat ieriVroiam sa ma bag cu Renegade da' daca nu am vazut pe nimeni jucand am zis ca ati uitat...
Pai ieri cand?Ca eu am fost online de la 8 seara dar nu juca nimeni Dirt2,toti erati in BC2.Haidati sa stabilim o ora deseara sa ne intalnim in Dirt 2,ca m-am saturat de atatea shootere,chiar am pofta de niste curse de raliu,eu as propune ora 19:00 sa ne adunam
![]()
1. ReNeGaDe124
2. Kobayashy82
3. Walkman
4. ineedmoney93
doar sa mearga RDS-ul, ca momentan face figuri
Bookmarks