Mai misto e primul test de showoff de prin 2008 (ca si masina de altfel)
Cine are jocul varianta US si a cumparat DLC-urile? As dori sa stiu ce contin...De asemenea, daca aveti informatii privind data la care se va lansa si pe UK dau o bere.![]()
DiRT 2 Trust Fund ($4.99)
File size: 370 KB
DiRT 2 Access All Areas ($4.99)
File size: 370 KB
Eu cred ca sunt destul de reprezentative denumirile. Cred ca unul e "easy way" pentru deblocare masini, si celalalt pentru harti ...
in replay (dupa finish) opresti cand vrei sa faci poza, apesi butonul PS pe controller sa te duca in XMB - PHOTO si o sa-ti apara meniul Take Screenshot. asta pe PS3, pe X360 nu stiu.
Care e cea mai buna masina pentru fiecare harta in parte, cine are mai multa experienta e rugat sa-si dea cu parerea, si care sunt setarile optime pentru fiecare masina/harta in parte ... Mersi ... Eu unul am vazut ca hartile Japan, London, in general rally cross merg bine cu Pontiacul ...
Am si eu o intrebare ? cand se termina de fapt jocul asta ? dupa ce termini world tour? sau dupa ce termini chiar toate cursele din joc ?
cel mai bine e sa joci cu ce masina iti place tie, apoi o ajustezi in functie de stilul tau de joc, trebuie sa faci probe, tuneaz-o intr-un fel, fa o tura, da restart daca nu-ti place, tuneaza din nou. eu asa am facut plus ca nu-ti ia mult timp. cand ai gasit masina si setarea care se potriveste cu stilul tau, it's a sweet dream!
uite, incearca sa iei Lancer Evolution X ca e cea mai stabila imo, pune downforce la 2 sau la 1, ride hight la 2, differential un pic loose (incearca la 4) si fa un rally. start from there, daca simti ca mai trebuie ceva, ajusteaza mai mult. daca vrei mai vb pe mess, poate te pot ajuta mai mult, in limita experientei mele.
ps: ajusteaza masina pe un track pe care-l stii bine ca asa iti dai seama imediat ce nu merge si ce merge.
Cand ne strangem si noi la un multiplayer guys,sau va acaparat de tot atentia U2?![]()
Am vazut ca suntem vreo 8-9 care avem jocul si ar fi fain o seara de noroi asa intre noi![]()
Bookmarks