Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 11 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 61 to 80 of 208

Thread: Colin McRae Dirt 2

1. #61 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Mai misto e primul test de showoff de prin 2008 (ca si masina de altfel)

2. #62 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    bestial replay-ul, this game is awesome!
    colin-mcrae-dirt-2-enthroll-16.jpg colin-mcrae-dirt-2-enthroll-17.jpg colin-mcrae-dirt-2-enthroll-18.jpg

si ceva mai special
    colin-mcrae-dirt2-one-watch.jpg

3. #63 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Cine are jocul varianta US si a cumparat DLC-urile? As dori sa stiu ce contin...De asemenea, daca aveti informatii privind data la care se va lansa si pe UK dau o bere.

4. #64 SP
    Member Imouthes's Avatar
    DiRT 2 Trust Fund ($4.99)
    File size: 370 KB

DiRT 2 Access All Areas ($4.99)
    File size: 370 KB

Eu cred ca sunt destul de reprezentative denumirile. Cred ca unul e "easy way" pentru deblocare masini, si celalalt pentru harti ...

5. #65 SP
    i ain't afraid of ghosts
    dsc_0070.jpg
    fantoma lui rasko nu am putut-o da jos ca el avea o masina speciala. imouthes, tu, nimic? ar fi tare sa facem un time attack intre noi, poate cand suntem mai multi. si tot nu am jucat si eu online

ps: nu stiu de voi, dar koba & me suntem innebuniti de coloana sonora!

6. #66 SP
    Quote Originally Posted by Enthroll View Post
    i ain't afraid of ghosts
    Attachment 36527
    fantoma lui rasko nu am putut-o da jos ca el avea o masina speciala. imouthes, tu, nimic? ar fi tare sa facem un time attack intre noi, poate cand suntem mai multi. si tot nu am jucat si eu online

ps: nu stiu de voi, dar koba & me suntem innebuniti de coloana sonora!

De 2 saptamani o ascult non-stop! Si la munca si in masina!!! Prodigy, Block Party, Rise Against, The Automatic etc...

7. #67 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Gata,l-am platit la Web,deabia astept sa-mi ajunga si mie si sa ne luam la intreceri

8. #68 SP
    here's me showing off:

colin-mcrae-dirt-2-enthroll-33.jpg colin-mcrae-dirt-2-enthroll-37.jpg colin-mcrae-dirt-2-enthroll-39.jpg colin-mcrae-dirt-2-enthroll-40.jpg

i have a special thing for this baby here

colin-mcrae-dirt-2-wall_evox_love.jpg

ps: Scars on Broadway - They Say = awesome

9. #69 SP
    Member taz@'s Avatar
    Imi ziceti si mie cum ati facut capturile?

10. #70 SP
    in replay (dupa finish) opresti cand vrei sa faci poza, apesi butonul PS pe controller sa te duca in XMB - PHOTO si o sa-ti apara meniul Take Screenshot. asta pe PS3, pe X360 nu stiu.

11. #71 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Pe 360 nu este aceasta facilitate

12. #72 SP
    Member taz@'s Avatar
    Pai pe ps3 l-am luat ms de info;in alte jocuri merge treaba asta?

13. #73 SP
    Member Imouthes's Avatar
    Care e cea mai buna masina pentru fiecare harta in parte, cine are mai multa experienta e rugat sa-si dea cu parerea, si care sunt setarile optime pentru fiecare masina/harta in parte ... Mersi ... Eu unul am vazut ca hartile Japan, London, in general rally cross merg bine cu Pontiacul ...

14. #74 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Dallenbach e raspunsul la toate intrebarile.

15. #75 SP
    Member Imouthes's Avatar
    Quote Originally Posted by Tekken View Post
    Dallenbach e raspunsul la toate intrebarile.
    Pai aia nu-i masina, e tanc ... Ma interesau masinile ...

16. #76 SP
    Junior Member bigstation's Avatar
    Am si eu o intrebare ? cand se termina de fapt jocul asta ? dupa ce termini world tour? sau dupa ce termini chiar toate cursele din joc ?

17. #77 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Un joc cu masini, se termina atunci cand te saturi de el sau apare altul mai bun.

18. #78 SP
    Quote Originally Posted by Imouthes View Post
    Care e cea mai buna masina pentru fiecare harta in parte, cine are mai multa experienta e rugat sa-si dea cu parerea, si care sunt setarile optime pentru fiecare masina/harta in parte ... Mersi ... Eu unul am vazut ca hartile Japan, London, in general rally cross merg bine cu Pontiacul ...
    cel mai bine e sa joci cu ce masina iti place tie, apoi o ajustezi in functie de stilul tau de joc, trebuie sa faci probe, tuneaz-o intr-un fel, fa o tura, da restart daca nu-ti place, tuneaza din nou. eu asa am facut plus ca nu-ti ia mult timp. cand ai gasit masina si setarea care se potriveste cu stilul tau, it's a sweet dream!

uite, incearca sa iei Lancer Evolution X ca e cea mai stabila imo, pune downforce la 2 sau la 1, ride hight la 2, differential un pic loose (incearca la 4) si fa un rally. start from there, daca simti ca mai trebuie ceva, ajusteaza mai mult. daca vrei mai vb pe mess, poate te pot ajuta mai mult, in limita experientei mele .

ps: ajusteaza masina pe un track pe care-l stii bine ca asa iti dai seama imediat ce nu merge si ce merge.

19. #79 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Cand ne strangem si noi la un multiplayer guys,sau va acaparat de tot atentia U2?
    Am vazut ca suntem vreo 8-9 care avem jocul si ar fi fain o seara de noroi asa intre noi

20. #80 SP
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    Cand ne strangem si noi la un multiplayer guys,sau va acaparat de tot atentia U2?
    Am vazut ca suntem vreo 8-9 care avem jocul si ar fi fain o seara de noroi asa intre noi
    Eu sper sa ma pot dezlipi de U2 macar pentru cateva ore....

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 11 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast