Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 11 of 11 FirstFirst ... 9 10 11
Results 201 to 208 of 208

Thread: Colin McRae Dirt 2

1. #201 SP
    Junior Member catza86's Avatar
    ceea ce ma enerveaza pe min ela dirt este ca au scos acea optiune sa joci mai multi de la aceiasi consola, cum era la colin 2. Si nu ma refer la split screen. Imi placea la nebunie cand ne adunam 5 insi si jucam colin2. Acum ttrebuie sa dam restart si sa punem rezultatele pe hartie ceea ce este cam lame.

2. #202 SP
    Member dorin_star's Avatar
    Pe mine ma inerveaza faptul ca daca ai niste prieteni cu care vrei sa joci pe un server ranked nu puteti sa intrati decat ca echipa nu poti concura unul in potriva altcuiva pt ca nu te gasesti .nu ai posibilitatea la ranked adica PRO TUR acolo sa selectezi tu serverul te arunca ei automat pe un server si sunt putine sanse sa nimeresti cu prietenii tai pe server.asta mi se pare super de cacao

3. #203 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Quote Originally Posted by dorin_star View Post
    Pe mine ma inerveaza faptul ca daca ai niste prieteni cu care vrei sa joci pe un server ranked nu puteti sa intrati decat ca echipa nu poti concura unul in potriva altcuiva pt ca nu te gasesti .nu ai posibilitatea la ranked adica PRO TUR acolo sa selectezi tu serverul te arunca ei automat pe un server si sunt putine sanse sa nimeresti cu prietenii tai pe server.asta mi se pare super de cacao
    Asta cred ca a fost implementat pentru a nu permite boostingul. E la fel ca la Bad Company 2.

4. #204 SP
    Member dorin_star's Avatar
    Da dar la BfBC2 merge sa jucati pe acelasi server macar .nu merge sa schimbi echipa este alceva.Apropo de ce au mai bagat si trofeul ala cu 5 prieteni omoratzi cu cutitul cand vreodata te intalnesti cu ei in echipa adversa ?

5. #205 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Are careva chef de un Dirt in seara asta?,eu ma bag la niste curse acuma.Join the Dirt party!

6. #206 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    ... Meeeee tooo !

7. #207 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Desi simt ca nu voi primi niciun raspuns pozitiv, se baga care la un Dirt 2? De-abia mi-am luat si eu jocul siii... as vrea sa facem o cursa-doua

8. #208 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Va prezint primul meu clip Dirt 2.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 11 of 11 FirstFirst ... 9 10 11