Bre, gata cu gluma, am pus la incarcat bluetooth-ul, am scos din cufăr Dirt2-ul, is pregatit![]()
Bre, gata cu gluma, am pus la incarcat bluetooth-ul, am scos din cufăr Dirt2-ul, is pregatit![]()
Am jucat ceva curse cu Iulian,a fost misto pana a intrat unul de level 160 si a facut macel pe acolo,cred ca a castigat toate cursele![]()
Imi cer scuze ca nu am mai intrat dar am avut probleme cu netul. De abia acum si-a revenit.
Pe data viitoare.![]()
Scuze ca n-am mai jucat da a trebuit sa plec cu rolele la tur ,hugs and kisses rene walky si ovidiu![]()
Plus polonezul suparat lol
Ma tot asteptam ca ala de nivel 100+ sa triseze, nu mai intalnisem pana acum jucator de nivel asa mare fara sa fie cheater care profita de anumite buguri din joc.
Legat de buguri, jucam intr-o seara cu un american si ne tot ruga sa ii verificam profilul sa vedem longest jump la el. Avea omu juma de kilometru trecut acolo lol Cica la una din cursele din Malaezia, in loc s-o iei inainte, dai inapoi pana pici intr-o vagauna. Cazatura de 500 de metri e trecuta drept long jump.
In seara asta pe la 21:00 care se anunta ? Adica in mai putin de o ora . Care se anunta si nu vine este cel putin gay , ca sa nu zic transsexual![]()
Bookmarks